- 30 Mart 2013
- 2.542
- 1.631
- Konu Sahibi LadyMarmelad
- #4.061
aynen..adama çalış denmez mi babam ne küfürler ediyor adam tınnnn.. çalışıcam tamam yok yaa pazartesi ben istemiyorum..şımarttılar hemde öyle bir şımarttılar ki...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah tamamına erdirsin düzelir inşallah
ben 23 yaşımdayımm
İyi akşamlarr canı sıkılanlar takımıııı
Özledim yaa dün de halsizdim gelemedim foruma.... Nasılsınızzz?????
eneeeeee
bende 23'üm evde mi kalıyorum ne
eneeeeee
bende 23'üm evde mi kalıyorum ne
tatlım biz 6 yıldır birlikteyiz 1 yıldırda evliyiz biz artık evlenmesek ilişkinin b.ku çıkacaktı
ama çok güzel ya sevdiğin adamla birlikte olmak gençliğini onunla yaşamak
geçen annemi aradım babama söyle benden uzak dursun diye annem başladı acındırmaya yok pisikolojisi çok bozuk ( karısı terk etti dövmüş karısını) yemiyo içmiyo ölecek diye korkuyorum felan sonra abimi aradım konuştuk moral vermeye çalıştım sonra öğrendim hiçde böyle bişey yokmuş sadece morali bozukmuş içiyormuş böyle anne ne yapılır??? bana bulaşmasınlar gerekirse küfür edecem o zaman arıyamaz valla edecem yaaa ama günah mı filan derken anne baba sonuç da ama olan bana olacak yapmak istemiyorum ama yaptıracaklar bana bunu
aaaaa
şu alttaki tarih imzanı düzelt o zmn kız
düğüne 1 ay kaldı yazıyo orda
güzel olmaz mı tabi ki çok güzeldir
allahım o günleri nasip etsin ya
düğünüm daha olmadı ki nikah yaptık önden düğünü 1 ay sonra yapıcaz :112::90:
iyidir bacım sen napıyosun
hasta mı oldun kııızzz :26:
hııı tayin yüzünden falan mı
luckylover bari söyle böyle dertleri olan paylaşan akıl aldığınız bir yer var mı?? bu site içinde tarif etsen yahut ben nasıl konu açayım=?? herhalde benim konum yayınlanmayacak dün yazmıştım..olmassa çıkarım burdan başka bir site var mı?? kimsem yok yaa şaka gibi gülüyüm mü ağlayım mı
canım eşim asker tayini çıktı ama ailesi bizim oldugumuzdan şehirden taşınmak üzeriydi, e eşim yok ailesi yok bizde nikah yapalım millet laf söz etmesin.
biz karar verdik nikah yapmaya bu kez ikiyüzlü sahtekar ailesi beni istemediği için ellerine de bizi ayırmak için böyle büyük bi fırsat geçmişken nikaha karşı çıktılar ama biz evlendik düğünü de 1 sene erteledik böyle işte
hmm anladım tatlm
ama emellerine ulaşamamışlar
senin herif yememiş oyunlarını anlaşılan
evet sevgili kocacımmm beni secti
ama Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın tabi