Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

aynen..adama çalış denmez mi babam ne küfürler ediyor adam tınnnn.. çalışıcam tamam yok yaa pazartesi ben istemiyorum..şımarttılar hemde öyle bir şımarttılar ki...

İyi akşamlarr canı sıkılanlar takımıııı :KK3::KK3::KK3:

Özledim yaa dün de halsizdim gelemedim foruma.... Nasılsınızzz?????
:KK53::KK53::KK53:

geçen annemi aradım babama söyle benden uzak dursun diye annem başladı acındırmaya yok pisikolojisi çok bozuk ( karısı terk etti dövmüş karısını) yemiyo içmiyo ölecek diye korkuyorum felan sonra abimi aradım konuştuk moral vermeye çalıştım sonra öğrendim hiçde böyle bişey yokmuş sadece morali bozukmuş içiyormuş böyle anne ne yapılır??? bana bulaşmasınlar gerekirse küfür edecem o zaman arıyamaz valla edecem yaaa :KK43: ama günah mı filan derken anne baba sonuç da ama olan bana olacak yapmak istemiyorum ama yaptıracaklar bana bunu

Son düzenleme:
tatlım biz 6 yıldır birlikteyiz 1 yıldırda evliyiz biz artık evlenmesek ilişkinin b.ku çıkacaktı :KK52:
ama çok güzel ya sevdiğin adamla birlikte olmak gençliğini onunla yaşamak :KK69:

aaaaa :KK52::KK52:
şu alttaki tarih imzanı düzelt o zmn kız
düğüne 1 ay kaldı yazıyo orda :KK53::KK53::KK53:

güzel olmaz mı tabi ki çok güzeldir :KK16:
allahım o günleri nasip etsin ya :KK16:

geçen annemi aradım babama söyle benden uzak dursun diye annem başladı acındırmaya yok pisikolojisi çok bozuk ( karısı terk etti dövmüş karısını) yemiyo içmiyo ölecek diye korkuyorum felan sonra abimi aradım konuştuk moral vermeye çalıştım sonra öğrendim hiçde böyle bişey yokmuş sadece morali bozukmuş içiyormuş böyle anne ne yapılır??? bana bulaşmasınlar gerekirse küfür edecem o zaman arıyamaz valla edecem yaaa :KK43: ama günah mı filan derken anne baba sonuç da ama olan bana olacak yapmak istemiyorum ama yaptıracaklar bana bunu

valla arkadaşım benim derdim boyumdan büyük kendi problerimi bile çözemezken sana nasıl bi teselli yada çözüm vericem bilemedim

aaaaa :KK52::KK52:
şu alttaki tarih imzanı düzelt o zmn kız
düğüne 1 ay kaldı yazıyo orda :KK53::KK53::KK53:

güzel olmaz mı tabi ki çok güzeldir :KK16:
allahım o günleri nasip etsin ya :KK16:

düğünüm daha olmadı ki nikah yaptık önden düğünü 1 ay sonra yapıcaz :112::90:

anladım cnm demek ki herkes çok dertli ve başka der tistemiyorlar..zaten yorum yapanda az..ne ise başka formlara bakıyım .) sağ ol cevapladığın için

luckylover bari söyle böyle dertleri olan paylaşan akıl aldığınız bir yer var mı?? bu site içinde tarif etsen yahut ben nasıl konu açayım=?? herhalde benim konum yayınlanmayacak dün yazmıştım..olmassa çıkarım burdan başka bir site var mı?? kimsem yok yaa şaka gibi gülüyüm mü ağlayım mı :KK70:

hııı tayin yüzünden falan mı :KK53:

canım eşim asker tayini çıktı ama ailesi bizim oldugumuzdan şehirden taşınmak üzeriydi, e eşim yok ailesi yok bizde nikah yapalım millet laf söz etmesin.
biz karar verdik nikah yapmaya bu kez ikiyüzlü sahtekar ailesi beni istemediği için ellerine de bizi ayırmak için böyle büyük bi fırsat geçmişken nikaha karşı çıktılar ama biz evlendik düğünü de 1 sene erteledik böyle işte :KK14:

luckylover bari söyle böyle dertleri olan paylaşan akıl aldığınız bir yer var mı?? bu site içinde tarif etsen yahut ben nasıl konu açayım=?? herhalde benim konum yayınlanmayacak dün yazmıştım..olmassa çıkarım burdan başka bir site var mı?? kimsem yok yaa şaka gibi gülüyüm mü ağlayım mı :KK70:

canım vereceğim linke gir anlat derdini yorum yazarlar

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var-f154/

canım eşim asker tayini çıktı ama ailesi bizim oldugumuzdan şehirden taşınmak üzeriydi, e eşim yok ailesi yok bizde nikah yapalım millet laf söz etmesin.
biz karar verdik nikah yapmaya bu kez ikiyüzlü sahtekar ailesi beni istemediği için ellerine de bizi ayırmak için böyle büyük bi fırsat geçmişken nikaha karşı çıktılar ama biz evlendik düğünü de 1 sene erteledik böyle işte :KK14:

hmm anladım tatlm
ama emellerine ulaşamamışlar
senin herif yememiş oyunlarını anlaşılan :KK53:

X