- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
-
- Konu Sahibi LadyMarmelad
- #4.021
merhaba kızlar..şu siteye üye oldu olalı ne bir soruma cevap verildi ne yaptığım yoruma niye ki??
merhaba kızlar..şu siteye üye oldu olalı ne bir soruma cevap verildi ne yaptığım yoruma niye ki??
yeni üyeyim yazdığım şeyleri bile yeni yeni takıp edebilyorum
yeni üyeyim yazdığım şeyleri bile yeni yeni takıp edebilyorum
ucunda leydi ucunda anladın mı
ailemle ilgili sorunlarım varve beni dinleyecek kimse yok hani insan akıl almak ister ya
bende biraz öyle gibiyim ama topiclerle ilgili olabilir yada yenileri kolay kabul etmiyolardır aralarında =(
evet herkesin muhabbeti almış götürmüş bize katılablrsin sende bacım bizde yeni sayılırız 2-3 ay oluyo bn üye olalı
ben sanırım gecen sene üye olmuştum ama son zamanlar cok fazla takılır oldum bide insan alışınca kopamıyor bayıldım buraya =)
evet şahsen o kadar bağlanmış durumdayım ki hiçbir iş yapmadım halen daha ne zaman yapıcam bilmiyorum
evet bi oturdum kalkamadım sonra bi ara zorla kalkıp marmara park a gitmek zorunda kaldım biraz alışveriş sonra hopp kk =)) bulaşık mak henüz gelmedi mecbur elde yıkıyorum suan mutfakta ben bulaşıklara bakıyom bulaşıklar bana