Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

yeni üyeyim yazdığım şeyleri bile yeni yeni takıp edebilyorum :KK43:

ailemle ilgili sorunlarım var :KK43: ve beni dinleyecek kimse yok hani insan akıl almak ister ya

merhaba kızlar..şu siteye üye oldu olalı ne bir soruma cevap verildi ne yaptığım yoruma niye ki??

bende biraz öyle gibiyim ama topiclerle ilgili olabilir yada yenileri kolay kabul etmiyolardır aralarında =(

olabilir luckylover... internetten insan dertleşir mi yaa akrabalık tamamen bitmiş:KK43:

insanlık bile son zamanlarını yaşarken akrabalık araman hoş =) yani bence tabi =))

evet herkesin muhabbeti almış götürmüş bize katılablrsin sende bacım bizde yeni sayılırız 2-3 ay oluyo bn üye olalı :KK34:

ben sanırım gecen sene üye olmuştum ama son zamanlar cok fazla takılır oldum bide insan alışınca kopamıyor bayıldım buraya =)

evet şahsen o kadar bağlanmış durumdayım ki hiçbir iş yapmadım halen daha ne zaman yapıcam bilmiyorum

evet bi oturdum kalkamadım sonra bi ara zorla kalkıp marmara park a gitmek zorunda kaldım biraz alışveriş sonra hopp kk =)) bulaşık mak henüz gelmedi mecbur elde yıkıyorum suan mutfakta ben bulaşıklara bakıyom bulaşıklar bana :KK70:

şimdi söyle benim bir abim var 29 yaşında hiç çalışma hayatı olmadı..bu abim içki sigara kullanıyor ..bide imam nikahlı eşi var.bunlar alışveriş yapıyorlar montlar botlar kabanlar vs... ben nişanlıyken uyardım aman etmeyin yapmayın filan ama beni kıskançlıkla suçladırlar nişanlın sana alıyor yok ona da alınacak filan hasetsin dedi hem annem hem babam..babam emekli 1.250 tl emeklisi var bunlar bide mobilya almışlar evlenirken bababm hiçbir maddi yardım yapmadı bize bir tava aldılar o kadar bide bilezik taktılar 1 milyarlık onuda neler söyledim neler yaptım o şekilde alındı yoksa alınmayacaktı..eşim memur bu zamana kadar para biriktirmiş evlenince lazım olur diye..babamla ben evlenmeden bu savurganlık yüzünden çok tartışmalarımız olmuştu bana sen defolda gerisi önemli değil dedi kırgın ayrıldım aile mi az çok tanıyordum başıma bela olacakları gün gibi açıktı..babam ben senin için herşeyi yaparım sen benim değerli çocuğumsun filan derdi bunun böyle olmadığını yaşım ilerledikçe anladım..çok sitresli biri bağırır çağırır gurur kırar daha fazla açmayım siz anlayın..ben evlendikten 2 ay sonra a2 milyar para istedi ben bağırdımçağırdım ben bir yuva kurdum benden uzak dur el alem içinde beni rezil etme dedim k.babam k annemin yanında utanmak istemiyorum açığımı verme dedim senin borç ödenmekle bitmez dedim filan ..böylece püskürttüm..bunu duyunca babmın gözleri olmuş abim sinirlendi küfürler hakaretler allah allah...ne ise aradan 5 ay geçti şimdi gene para istediler olmaz diye ben sert çıkınca ( eşimin öğle paydosunu bilip aramış 13:30 da babam onun yanında konuşamayım bağıramayım diye..olabildiğince saklamaya çalıştım açığımı : ( ) ben nerden buluyum para herkesden istedim çaresizim anla dedi cimrisin dedi küfür etti babam allah belanı filan ver beni sinirlendirme filan tamam dedim verdim 1 milyar...babamın sağa sola çok borcu var hep abimin pislikleri..3 gün uyuyamadım eşim ne oldu diyor yokbişey diyorum en son cuma günü uyuyamadım aldım elime neti anlattım böyle saylara o zaman eşime de anlattım bak dedim böyleböyle alıştırırsan hep isteyecekler gardımı düşürdüm :KK43: bilmesini istemiyordum durumu ama çaresiz kaldım..şimdi şöyleki bu bir milyarla kalmayacak ben babamı tanıyorsam onu ödemeden yeni borçlar isteyecek ..yok diyorum acı konuşuyorum küsüyüm mü diyorum fayda etmiyor..ne yapsam da benden umudunu kesse adama ne ler diyorum tın emiyor babam çok gururluydu eskiden ama şimdi tın demiyor hiç aldırmıyor..ALİDEN UZAK DURUN DEDİM EŞİMİN ADI ALİ BİZ SENDEN İSTEMİYORUZ Kİ ALİDEN İSTİYORUZ DEDİ UTANMADAN YAA VER bide açıyım mı telefon ona diyo babam yani ettiğim laflar hiiç umrunda değil..kız kardeşimin eşide memur geçen kızkardeşime abinize kolkanat germiyecekmisiniz?bir abiniz var demiş

evet bi oturdum kalkamadım sonra bi ara zorla kalkıp marmara park a gitmek zorunda kaldım biraz alışveriş sonra hopp kk =)) bulaşık mak henüz gelmedi mecbur elde yıkıyorum suan mutfakta ben bulaşıklara bakıyom bulaşıklar bana :KK70:

aman olsun ne zmn gönlün alırsa yıkarsın ya
senin düğüne de az kalmış hadi hayırlısı
düğüne hazırlık topiklerinde mi geziniyosn :KK1:

X