allah razı olsun sağolunallah rahmet eylesın ve yakınlarına sabır versın..
hiçbir şey denmiyor ki , dilimiz lal oldu tek kelime kalmadı , kafayı yememek için direnmeye çalışıyorum öz ablam gibiydi canımın canıydıoffff ne denir ki...
Rabbim sabır versin. Mekanı cennet olsun inş.
amiinnAllah rahmet eylesin. Başta çocukları olmak üzere dayanma gücü ve sabır versin. Evlatlarının bahtları açık kaderleri güzel olsun
hiçbir şey denmiyor ki , dilimiz lal oldu tek kelime kalmadı , kafayı yememek için direnmeye çalışıyorum öz ablam gibiydi canımın canıydı
iki çocuk annesiz bir anne baba evlatsız bir eş ortada kaldı , allahım bu nasıl bir acı . daha 27 sinde daha yaşayacak çok şey vardı , inanın içimdeki acıyı atamadığımdan buraya yazdım artık dayanılacak ne hal nede güç kaldı
Çok acı çok. 2 çocuk daha annesiz kaldı.
annesine çok benzediğim için küçüğü benden ayrılmıyor , daha evlerine sokamadık giremedik o eve , uykudan uyanınca annem diye ağlayışı var , nasıl dayanılır ki bu acıyaçok uzuldum
Allah rahmet eylesin, o yarrucaklarada yardim etsin rabbim
annesinin yuzunu ble hatirlamuiycak yavrum(
amin inşallah , allah razı olsun . diyecek söz kalmıyor kiiBaşınız sağolsunbazı zamanlar ne diyeceğimi bilemiyorum. Suan da öyle. Allahim sabır versin,mekanı cennet olsun inşallah...
iki çocuk annesiz bir anne baba evlatsız bir eş ortada kaldı , allahım bu nasıl bir acı . daha 27 sinde daha yaşayacak çok şey vardı , inanın içimdeki acıyı atamadığımdan buraya yazdım artık dayanılacak ne hal nede güç kaldı
annesine çok benzediğim için küçüğü benden ayrılmıyor , daha evlerine sokamadık giremedik o eve , uykudan uyanınca annem diye ağlayışı var , nasıl dayanılır ki bu acıya
trafikte bulunanlar , araba kullananlar , her kim olursa olsun herkes dikkat etsin kendisine evet Allahın emri ama sevdiklerinizi düşünün sözüm herkese giden geri gelmiyor..ben yabancıyken okudugumda gözlerımden yaslar geldı....çok çok uzuluyorum annesız kalan yavrulara...babada çok zorda anne baska......helede bebekken...ALLAHım sabırlar versın hepınıze çok çok uzucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?