Yok yok baska bisey değilKafasini dagitmam gerek derken baska bisy anladim ben.
Kurek sopayla felan.
Olabilir piknik bence oruc degilseniz.
Ama oruc ayinda taslanirsaniz bilemem.
Siz en iyisi eeeenn issiz bi parka gidin.
Yanındayım her zaman canım o benim :)Allah kolaylık versin
yapacağın şey yanında olduğunu belli et
ekstra ne yaparsın bir fikrim yok
borcu bitene kadarda işi resmiyete dökme
Peki o konut sizin mi olacak ?Yanındayım her zaman canım o benim :)
6 senedir beraberiz ve borcunun bitmesini beklersek bi 6 sene daha beklememiz gerekiyor. Konut kredisi 7 senelik.
Bende öyle düşünmüştüm gündüz oruçlu insan niye piknik alanına gelsin dimi ama :) Iftar da yapabiliriz ama çok geç olur az zaman olur diye düşündüm.Taslanmazsiniz piknikte korkma biz gecen iftara piknige gittik bizden baska herkes iftardan once götürüyordu yemekleri hicbirimiz de taşlamadık:))
Annesiyle kendisi yaşıyor sadece. Kısmen evet.Peki o konut sizin mi olacak ?
Annesi yaşar yada hepiniz birlikte o zamanAnnesiyle kendisi yaşıyor sadece. Kısmen evet.
Biz o konuları hallettik evet birlikte yasicaz başka yolu yok. Herşey istediğimiz gibi olsa keşke ama olamıyor malesef.Annesi yaşar yada hepiniz birlikte o zaman
zor iş birlikte yaşamak
Siz de haklısınız. Kafasına kürekle vurulmayı hak eden bir sürü erkek duyuyoruz burada. Ben de geçen gün 'sert kumaşı nasıl yumuşatırım' başlıklı konuya bir heves atlıyordum ki başka üyelerin yumoş tavsiyesini duyunca aklım başıma geldi.Kafasini dagitmam gerek derken baska bisy anladim ben.
Kurek sopayla felan.
Olabilir piknik bence oruc degilseniz.
Ama oruc ayinda taslanirsaniz bilemem.
Siz en iyisi eeeenn issiz bi parka gidin.
Umarım iyi olur sizin içinBiz o konuları hallettik evet birlikte yasicaz başka yolu yok. Herşey istediğimiz gibi olsa keşke ama olamıyor malesef.
Teşekkürler, temelli ve yılın 12 ayı beraber olmayacağız aslında umarım iyi olur :)Umarım iyi olur sizin için
o zaman en iyisi adalara gidin güzel fikir
Deli gibi film izler sinemayi pek dusunmedim o yüzden. Yemeği de düşündüm onu da yapabilirim ama annesi de olur bu sefer. Yalniz kalabilecegimiz bi yere kacirmak istiyorum ben :)Sinema biletleri alabilirsin mesela, evinin anahtari varsa sende ona haberi olmadan guzel yemeklerle supriz yapabilirsin..
Kiyamam ben ona yavazoyla dicektim valla
piknik 10 numara olur telefonları falan kapatırsınıf ♡
Kiyamam ben ona yavazo diyince bu ayın başında çiçek göndermişti doğum günümde vazoyla direk o geldi aklıma istemsiz hayal ettim. Adamin kendi aldığı vazoyla kafasını yaricam
Piknik olacak sanirim baska fikir çıkmadı buradan da :)
Evet farkettim bende bi iki saate canlanmasini umuyorum :)iftar zamanı ya rehavet çöktü millete