- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.073
Kesinlikle :)Birlikte vakit geçirmek en güzeli. .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle :)Birlikte vakit geçirmek en güzeli. .
konunun ne oldgu bende farkındayım ama daha ortada bıseyy yokken uyarmak ıstedım sız bılırsınızSinir sisteminiz yipranmis belli Allah yardimciniz olsun öncelikle. Ayri eve cikma durumumuz yok su an icin olsa bende istemezdim. Anlasamazsak ayiririz zaten. Detaya girmek istemiyorum konu o degil farkindaysaniz.
Yok hemen evlenmeyi düşünmüyoruz zaten benim okulumu bitirmem onun islerini yoluna koymasi gerek.
Hediye olarak manevi biseyler düşündüm ben photoshop biliyorum resimlerimizi değişik hallere sokabilirim bunlardan album yapip vermeyi düşündüm aslında :)
Surpriz de benim okulumla onun is yeri cok yakin ogle aralarinda yanina kaciyorum arada. Akşamları geliyor ellerimle yemek yapip güzel bi sosyal tesis var orada vakit geciriyoruz bazen. Elimizden geldigince yanyana olmaya çalışıyoruz bazen surpriz bazen haberli :)
Söz kısmına takılmışsınız ancak maddi acidan bu kadar sıkıntıda iken yapmayacağız zaten o yüzden dedim zor diye. Öğrenci olmam da şöyle evlilik için herhangi bir hazırlık olmayacak mezun olana kadar ki son sinifim. Babam ilişkimizi bilmiyordu ve artık bilinsin adi konsun istedik 6 senedir beraberiz.
Adetler gelenek goreneklere gelince hemen hemen hepsini gereksiz bulan bi ciftiz:)
Takilmaktan kastim konunun onunla ilgili olmadigiydi. Tabiki beklentim yok kendisi yeterinc kadar biliyor bunu.Söz kısmına takılmadım
Karşı tarafa vereceğin en büyük mesaj maddi hiçbir beklentim yok mesajını hayata geçirmektir
Söz yapıp altın vs istemezsen şunu alın demek yerine almayın hiçbir şey dersen karşı tarafın üzerindeki maddi baskı da azalır
Söz ile maddiyat arasındaki bağlantıyı ortadan kaldır sadece sevdiğin için sözlendiğini, maddi herhangi bir beklenti olmadığını, mevcut şartları kabul ettiğinizi karşı tarafa hissettirin demek istiyorum
Kastettigim kendi masraflari. Takim elbisesi cicegi cikolatasi vs vs. Tek basina derken kendimi degil ailesinden destek alamayacagini kastettim.Benım anlamadıgım nısan masraflarının hepsını neden o oduyor? tek sevgılınızmı nısanlanıcak? sız cıft degıl mısınız
Tavsiyelerinize göz atacagim tesekkurler:) insallah birbirini seven isteyen herkes ömür boyu mutlu olur :)çok renkli bir ilşkiniz var mış aslında internette kişiye özel çok değişik hediye siteleri var aslında ben hep ordan alırım resimlerimizin basılı oldugu çikolata lar kırmızı kalpli kağıtlara yazılı sözler nazar boncukları vs içeren görseli şık bir cam kavanozda ve kırmızı tülle örtlü hediye yollamıştım çok sevinmiş hatta ark. ları da kıskanmıştı öle söyledi tavsiye ederim. İnş. bir ömür mutlu olursunuz
Yahu büyük şeylere gerek yok ki insanlar küçük şeylerden mutlu olur.küçük bi kutu hazırla içine resimlerinizden koy bir mektup yaz aşkını anlatan.ona yemek yap ve yanında oldugunu hissettir
Her zaman yapilan seyler disinda farkli bisey yapmak ona iyi gelecektir ayni zamanda bana da:) piknige giderken sevdigi yemekleri hazirlamayi düşünüyorum zaten. Resimlerle ilgili de bir planim var photoshopta oynayıp eğlenceli seyler cikartip minik bi album yapıp vermeyi düşünüyorum :)Diğer konuyuda hiç açma bence.belli bi zamana kadar
nısanda benım esımınde durumu sıkısıktı suan sukurler olsun cok ıyı onun getırecegı cıcekten kıyafetten afedersın boxerına kadar aldım kendı kuafor paramı da karsıladım. çünkı hayat musterek..Kastettigim kendi masraflari. Takim elbisesi cicegi cikolatasi vs vs. Tek basina derken kendimi degil ailesinden destek alamayacagini kastettim.
Durumum müsait olursa bende alırım. Bunları almak sorun değil önemli olan devamını getirebilmek.nısanda benım esımınde durumu sıkısıktı suan sukurler olsun cok ıyı onun getırecegı cıcekten kıyafetten afedersın boxerına kadar aldım kendı kuafor paramı da karsıladım. çünkı hayat musterek..