Beynini patlaticamKafasını kıracak sandım ya ben
Yani yanlış anlaşılmaya müsait ama heralde dert konusunda olduğu için aklımıza direkt en kötüsü geliyor. Biraz da ondan:)Beynini patlaticamo kadar mi yanlış anlaşılıyor cidden ya?
12 ayı bırlıkte olmucaz demıssın ya alalh askına ayn eve yasamayın yasayan bırı olarak soyluyou--rum olmaz olmaz cok sorun yasıcaksınız yarın obur gun kaynanamla soyle oldu boyle oldu dıye konu acarsınız yapmaın yol yakınken donun .dıceksınız herkes aynı mı evet evet evt aynı evde yasayıpta sorun yasamayan kavga etmeyen asla yoktur aslaaaaa.belkı dıle getırmezkarısan bı tıp degıldır ama onun hareketlerı batacak ıcten ıce sınr hastası olcaksın ben prnek vereyım ayn evde yasıyorum kapısı acık uyur dert oldu ıcıme baska huylarını karısmalarını kavgamızı bna haketmedıgım halde ettgı hakaretlerı saymıyorum bıle ozel faln kalmadı heyecan desen evlendıgım gunden berı yok sımdı kucucuk bı kıvılcıma yuvamı yıkıcam cunku sınır sıstemım mahvolduBiz o konuları hallettik evet birlikte yasicaz başka yolu yok. Herşey istediğimiz gibi olsa keşke ama olamıyor malesef.
Yok yok baska bisey değiltahmin ettim böyle anlaşılacağını aslında ama daha başka başlık bulamadim :)
Gündüz vakti piknik alanında oruçlu kimsenin olmayacağını düşündüm ben. Normalde dikkat ederim ama sorun olur mu ki? Adalar falan diye düşünmüştüm.
Siz de haklısınız. Kafasına kürekle vurulmayı hak eden bir sürü erkek duyuyoruz burada. Ben de geçen gün 'sert kumaşı nasıl yumuşatırım' başlıklı konuya bir heves atlıyordum ki başka üyelerin yumoş tavsiyesini duyunca aklım başıma geldi.
Hem de nasıl. Şahdım, şahbaz oldum yani.
Bdv de takilmaya devam ettikce gidisatimiz hic iyi gozkmuyor. Hep erkege siddete yonelik isliyor beyin
İnsan sıkıntılı olunca parise de götüsen götürür o düşünceleri kendisiyle beraber. En büyük iyilik " hiç canını sıkma hayatım, sayılı gün borç da biter sıkıntı da geçer, yeter ki biz iyi olalım ailenin senin benim sağlığımız yerinde olsun, çaresiz dert vermesin rabbim herşeyin üstesinden gelinir, insanlar neleri aşıyorlar bu mu aşılmayacak" gibi destekleyici sözler söylemek
Ağustos ta isteme söz düşünüyorduk ama zor demişsiniz
Öğrenciymişsiniz bana kalırsa en önemli engel bu söz için ama sanki sizin için engel okul değil de maddiyatmış gibi
Erkek arkadaşınıza en büyük destek o sözü yapmak olabilir o zaman
Maddiyat der gibi bakıyorsunuz bana alınacak iki yüzük o da 300 tl eder daha ucuzu da vardır tabii
Eğer beklentilerinizin az olduğunu gösterirseniz o da rahatlar
Söz yaptılar pırtı lazım, bayramlık gerekli, bohçada şu da olsun, kurban bayramında koç, komşu düğününde elbise al derseniz adam dertlenmeye devam eder
Beklentileri düşürün " ben istemiyorum ama ailem" diyorsanız da en büyük iyiliği ailenizin de beklentilerini düşürmek için konuşarak yapabilirsiniz
Yazdıklarım kk okuyarak edindiğim deneyimler
Teşekkürler nefesim o benim senelerdir :)Ne güzel demişsiniz 'canımın yarısı' diye, tebrik ediyorum öncelikle
Bence piknik şahane fikir el emeği göz nuru sandviçler hazırlayın kocaman bir örtü serin denize bakan. Bir de dilek balonu ekleyin işin içine, beraber dileyin ve bırakın. Biz bazı şeylerden kaçmak istediğimizde, akşam pikniği yaparız denize karşı. Çok kafa dağıtıcı oluyor yalnız şal alın akşam çıkacaksanız, sonra sıkıntı oluyor ben üşüyorum da biraz.
Sinir sisteminiz yipranmis belli Allah yardimciniz olsun öncelikle. Ayri eve cikma durumumuz yok su an icin olsa bende istemezdim. Anlasamazsak ayiririz zaten. Detaya girmek istemiyorum konu o degil farkindaysaniz.12 ayı bırlıkte olmucaz demıssın ya alalh askına ayn eve yasamayın yasayan bırı olarak soyluyou--rum olmaz olmaz cok sorun yasıcaksınız yarın obur gun kaynanamla soyle oldu boyle oldu dıye konu acarsınız yapmaın yol yakınken donun .dıceksınız herkes aynı mı evet evet evt aynı evde yasayıpta sorun yasamayan kavga etmeyen asla yoktur aslaaaaa.belkı dıle getırmezkarısan bı tıp degıldır ama onun hareketlerı batacak ıcten ıce sınr hastası olcaksın ben prnek vereyım ayn evde yasıyorum kapısı acık uyur dert oldu ıcıme baska huylarını karısmalarını kavgamızı bna haketmedıgım halde ettgı hakaretlerı saymıyorum bıle ozel faln kalmadı heyecan desen evlendıgım gunden berı yok sımdı kucucuk bı kıvılcıma yuvamı yıkıcam cunku sınır sıstemım mahvoldu
Adalar düşünüyordum. Deniz kenarinda bi piknik alanina gideriz diye. Oruclu yoktur orada sanirim :)Bence cogu kisinin oruc tutmadigi bi alana gidin. O kadr insanin arasinda karisir gidersiniz.
Bunun komik bişey olduğunu düşünmüyorum ? Kaldı ki hangimiz sıkışsa diğerimiz yardım etmeye çalıştı elinden geldigince çok şükür.Yazin calisip para ver :d
borçla evlenmeyin derim bir süre sonra sizi de rahatsız ediyor kavgalar vs. ama evlenmeden de hep br eksik oluyor .
ona özel kişisel bir hediye al derim morali düzelir iş yerine sürpriz yap git bunları bir değil uzun süre bir kaç kez yap ki ilişkinizin normal hali böyle olsun