Canımın çoğu kaldı sizde :((((

Bir süredir seni sezsiz-sezsiz takib ediyorum. Çok şükür her şey yolundaydı. Şimdiki durumlar nasıl? Hamileliğin nasıl geçiyor?

Rabbim sağlıklı, huzurlu bir hamilelikle bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Amin.

Çok saol canım hamileliğim ilk kez bu kadar sakin geçiyor herşey yolunda bu hafta görmeye gidicem bebeğimi inan çok heyecanlıyım çok büyümüştür hareketlenmiştir inşallah böle sorunsuz devam eder

Rabbim sağ-salim kollarına almayı da nasip etsin. Mutluluğun bebişle daha da büyüsün. Amin.

Güzel haberlerini bekliyoruz canım.. Dualarımdasın..

herşey ALLAHTAN! buda sizin imtihanınızmış! beterin beteri var emin olun! inşaallah yavrunuz bu kez nasip olurda kucagınıza alırsınız! dualarım sizinle!

Mavielle tebrik ederim. Başka bir yerde okudum, kızın olucakmış. Rabbim sağ-salim kucağına almayı da nasip eylesin. Bu sefer çektiğin tüm sıkıntılarını güzelce unutturan bebeyine kovuşasın inşeAllah

Aminnn cnm çok saol içimde korku var kaybetmekten çok korkuyorum bu hafta 2 kere pembe akıntım oldu içerde bişi yok ama çok huzursuzum 3 aydır ne güzel herşey yolundaydı inşallah tekrarlamaz

Aminnn cnm çok saol içimde korku var kaybetmekten çok korkuyorum bu hafta 2 kere pembe akıntım oldu içerde bişi yok ama çok huzursuzum 3 aydır ne güzel herşey yolundaydı inşallah tekrarlamaz

Canım benim sakın stres yapma,rahat ol .Sagligina dikkat et ve moralini her daim yüksek tut.İnsallah bu kez kavuşacaksın yavruna.hep hayırlı haberler alacağız senden inanıyorum.
Sende minik yavrunda Allah emanet olun.Dualarimdasiniz.

Allah yardımcın olsun. Stress yapmaman elde diyil biliyorum amma, yine de soğukkanlı ol ve hep iyi şeyler düşünmeye çalış. İnşeAllah bu sefer hasretin son bulur. Rabbim yüzünü güldürsün, kalbini huzur kaplasın. Minik kızın sağ salim kucağına gelsin. Amin

Amin kızlar çok saolun

Selam canım bugün benim test günüm hamilelerin duası kabul olurmuş senden dua istiyorum
İnşallah benimde minik dutum benimledir

Selam canım bugün benim test günüm hamilelerin duası kabul olurmuş senden dua istiyorum
İnşallah benimde minik dutum benimledir

aminnn cnm rabbim güzel yüzünü yüreğini güldürsün dutun senledir ve ve sımsıkı tutunur inşallahh.

beni merak edip mesaj yazan herkeze çok teşekkür ederim

çok şükür iyiz dutumla

dutum beni üzmüyor bu sefer güzel hamilelik geçiriyorum geziyorum eve kapanmıyorum

arada lekelenmelerim oluyordu oda bu hafta bitti inşallah bidahada olmaz

bu arada %80 kız dutum tabi kesinleşmesi için 1 ay daha var ama olsun şimdiden kızım diye seviyorum göbeğimi :)

şimdilik bizden haberler bu kadar

Arada böye özetle haber ver. Seni gerçekten merak ediyorum. Pc başına az gelmen aslında çok iyi bir şey, keşke ben de yapa bilsem. Ancak arada kendinden ve minik dutundan haber ver Rabbim dutunu sağ salim doğurana kadar sizi ayırmasın. Amin.

Maşallah sana da minik dutunada.Her daim sağlıklı, mutlu olun inşallah.
Prensesin hayırlısıyla bir doğsun canım yemeğe doyamayacaksınız .

canım arkadaşım iyi olduğuna sevindim......
inş çoğu gitti azı kaldı say artık

kız veya oğlan inş allahım sağlıklı bi şekilde kucağına aldığını göstersin artık

Son düzenleme:

iyi haberlerine çok sevindim!

geçenlerde bir arkadaşım, 10 yıl aradan sonra yeniden hamile kaldı. ee, dedim sordum, onca yıldan sonra yeniden hamile olmak nasıl, çocuğu hazır büyütmüşken diye. dedi ki ilkinde kendimi prensesler gibi hissediyordum, şimdi başıma gelecekleri biliyorum

yani şimdi senin, hele bunca emekten, yorgunluktan sonra, prensesler gibi hissetme zamanın. gerisini sonra düşünürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…