aman hadi hayırlısıyla... keyfini tadını doyasıya çıkarmak da nasip olsun artık inşallah. evi de sevinçle, umutla doldursun.
nasıl gidiyor her şey? (kısa ve öz)
iyi akşamlar canım sana özelden mesaj yazdım kutun dolumuş gitmedi....
ben zaten 2000 yapmışım ya varisi madem sen devamını okuyacaksın ben diğer arkadaş için başlasam 5000 çeksem olurmu...
canım nasılsın geldin bugün istanbul a umarım yolundadır herşey
Geldim canım son aşımdı çok canım yandı dönüşte bursada doktoruma uğradık kalp atışınıda gördük çok şükür herşey yolunda canım inşallah böle devam eder
Geldim canım son aşımdı çok canım yandı dönüşte bursada doktoruma uğradık kalp atışınıda gördük çok şükür herşey yolunda canım inşallah böle devam eder
maşallah canım inşallah sonuda kadar güzel gitsin çok sevindim senin adına
hikayeni bogazım düğümlenerek üzüntü içinde okudumsayfa başına dönünce hamile olduğunu gördüm ve çok sevindim.seni tanımasamda senin için okadar çok sevindimki çünkü aynı yolda bende yürüyorum senin sınavın umarım bitmiştir ve yavrunu sağlıcakla kucağına alırsın rabbim yar ve yardımcın olsun.darısı ben ve benim gibi yavrularının yolunu gözleyen herkese olsun insallh.rabbime emanet olun ikinizde
elimden geldiğince burdaki arkadaşlarımı uyarmaya çalışıyorum
ama kadın milleti heryerde aynı öyle eminki başkalarının yaşadıklarını kendinin yaşamıycandan
aaa ona ne olmuş baka bana olmaz demekten vazgeçemiyoruz
ders almak denen şey illa başımıza gelincemi olmalı
başkalarının yaşadıklarından ders almak daha mantıklı ve kendimizi korumak adına daha akılcı deilmi
neyse kim ne söylerse söylesin kim gülerse gülsün ben yinede uyarılarıma devam edicem belkide işine yarayan kulak veren olur
dilerimki benim yaşadıklarımı hiçbiriniz yaşamayın keşke bu cümleyi yazmak kadar kolay olsaydı
ama malesefki deil yaşadıklarımın hepsini yaşamasanızda yarısını yaşıyorsunuz
karar sizin .............
Merhaba mavielle, senin ve bebeğinin durumunu merak ettiğim için topiğine bakayım dedim ve gördüm ki sen de bebeğin de çok şükür iyisiniz, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah.
Canım yukarıdaki yazdığın uyarılardan kastin nedir acaba, ne demek istediğini daha net olarak yazar mısın?
merhaba mavılle hamılelıgının ıyı gıtmesıne sevındım dun benımde kontrolum vardı 7 hafta 5 gunluktu ama kalp atısı alamadık kese kuculmus ve kanamam olmus kendılıgınden dusmesını beklıcem 1 hafta bu 2.kaybım ilkındede kımyasal olmustu..bebek bı turlu ıcerde gelısmıyor tutunuyor fakat dusukle sonuclanıyr genetık test yapıldı kromozomlarda sorun cıkmadı bende pıhtılasma cıktı ama ıgneyıde kullandım bu hafta dra gıdıcem senınde kayıpların coktu canım genetık testemı anlsıldı senın sorunun baska hangı tahlıl yaptrabılrım hamıle kalamamaktan degıl kalıpta kaybetmekten yoruldum 5 ay ıcınde 2 kayıp
Mavielle hikayeni okudum ve çok etkilendim. Ben de tüp bebek yöntemi ile sahip olduğum bebeğimi 1.5 ay önce kaybettim. Bebeğim 4 aylıktı. Dünyada daha büyük bir acı yok diyordum ama sen daha da acısını yaşamışsın. Ve yaşadıklarını insanlarla paylaşıp ; onlara bilgi verip ümit oluyorsun. Ben mesela senin azminden feyz aldım. Bu kadar çok acı çekmene rağmen yılmadan, pes etmeden denemen beni de heveslendirdi. Ümidim yeşerdi. O nedenle kimsenin dediklerine takılma. Önemseme. Senin mükafatını Rabbim inşallah sağlıkla bebeğini kucağına aldığında verecek. Çünkü sen yazdıklarınla insanlara fayda sağlıyorsun.
Senin ve bebişin için dua edeceğim.. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın..
başınsaolsun canım keşke elimde sihirli değnek olsa bu kayıplara engel olabilsem ama malesef kader bizi biraz yoruyor
senin kaybında ileri kayıplardan neden olduğu konusunda açıklama yapıldımı kanamaların falanmı vardı?