- 25 Eylül 2012
- 3.532
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım nasıl sevindim yaaa bebişin senle demek hayırlı olsun
yaaa ben sana hep ne dedim sağlıklı olucak bebiş üzmicek annesini inşallahh kucağınada aldığın günleri görücez canım değerin kaç kıçtı tatlım???
süperrrrrrrrrrr bir haber bu yaaaaaaaaaaaa çok sevindim canım çok mutlu oldum inşallah bu sefer kucagına alabilirsin dua edicem sana ....Allahım yüzünü güldürsün inşallah cnm darısı bize....Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
şükürler olsun rabbim kucağıma aldırsın inşallah bu sefer..............
Amin cnm rabbim tüm arkadaşlarımada nasip etsin hiç üzüp uğraştırmadan 2013 leyleklerin bol mesai yaptığı yıl olsun inşallahsüperrrrrrrrrrr bir haber bu yaaaaaaaaaaaa çok sevindim canım çok mutlu oldum inşallah bu sefer kucagına alabilirsin dua edicem sana ....Allahım yüzünü güldürsün inşallah cnm darısı bize....
Çok tebrik ediyorum sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Rabbim...
Herşey çok güzel olacak bu kez buna inan...
Hep güzel haberlerini almak dileğiyle
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Tebrik ederim.
Inan cok sevindim:124::124:
Rabbim kucagina aldigin gunleride gostersin.
Bizlere dua et emi:93:
mavielle hayırlı olsun arkadasım Allah kucagına aldıgın günleri nasip etsin insallah
sen beni bilmezsin ben hep uzaktan takip ettim seni..sonucunu merakla beklıyordum
çok sevindim şimdi..
her isteyene nasip olsun inşallah
geçen konunu okumuştum çok etkilenmiştim
ama şimdi forum takiipten gördüm ne kadar sevindim bilemezsin çok şükür
Allah ım bu sefer kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ayy çok güzel rabbim size bağışlasın kızlarını cnm ben çoğul gebelikten korkuyorum artık aslında içimde çocukluğumdan beri hep ikiz hayali vardııbama bana nasip olmadı ikizlerimi kucağımda görmek tabiki drum emin konuşmadı büyük ihtimalle tek dedi cuma tekrar yaptırcam testi imşallah değer katlanırKonunu hep takip ediyordum cok sevindim allahim kucagina aldigin gunleride gostersin insallah
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin cok zor yasayan bilir
Bende kizlarimi tam 5 sene bekledim rabbimden 1 tane isterken rabbim bana 3 tane birden verdi sukurler olsun
Doktorun nasil emin konusuyor sadece kan tahliline bakarak tek bebek diye
Benimde 12. Gun degerim 100 du ve ben ucuzlere hamileydim
Rabbim hakinizda hayirli olani nasip etsin allahim kucagina almani nasip etsin insallah cok acilar yasamissin bu defa rabbim yuzunu guldursun insallah
Allah kucağına alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.
çok sevindim
sevgili arkadaşım rabbim tamamına erdirsin sağlıklı güzel hamilelik geöirip sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inş
hikayeni okuduğumda çok etkilenmiştim rabbim bu sefer sevindirir inş seni hep dua edeceğim sana rabbim tamamına erdirsin diye
Mavielle canm senin mesajlarına bakarken bu topiği de görmüş oldum
Ya kızlar hepimiz bir gün hamile kalıcaz buna İNANIIIIINNNNNN YETERRR
Amin canim saol rabbim sana gostersin o gunleri insallah allahimnisteyen herkese yasatsin bu duyguyu
Kizlarim buyuduler 2,5 yasinda olacaklar allahin izniyle rabbim size yasatsin insallah
Allahim hakkinda hangisi hayirliysa onu nasip etsin insallah tek veya ikiz rabbim sonuna kadar gitmeyi kucagina almani nasip etsin
Bol bol,dua et ben riskli bir gebelik gecirdim hep yattim yattigim yerden hep dua ettim tesbih cektim allahin isimlerinden Ya Safi ismini cektim sifa veren demek cok rahatlardim rabbim huzur verirdi icime sen de tesbih cek daraldiginda rabbim gercekten ferahlik veriyor
Asıl test tarihim yarındı değerim 68 çıktı ben alışık deilim bu değerlere hep ikizdi 200 lerden fazla olurdu ama dpktorum değerin iyi dedi tek olmasınada hepimiz sevindik inşallah sorunsuz devam eder çok halsizim ilk kez mide bulantılaromda var yemek yiyemedim bu akşam içim istemiyo
yaa canim cok sevindim senin adina o yazini okudum beni benden aldin...tebrik ederim