Canımın çoğu kaldı sizde :((((

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

şükürler olsun rabbim kucağıma aldırsın inşallah bu sefer..............

Tebriklerrrrrrrr canımm hayırlı olsunnnnn.:nazar::nazar::nazar::nazar:
seni takip ediyodumm şimdi bakayım dedimmmm hamileymişsinnn:KK49::KK49::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
bende çokkkkk sevindimmmmmm:KK52:
Rabbim inşallah sonuna kadar giden güzel bi hamilelik nasip eder sana:KK49:
Ve hayırlısyla sağlıklı bi şekilde bebek veya bebeklerini kucağına alırsınnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
darısı benim gibi bekleyenlerin başınaaaaaaaa:26::26::26:

canımm çok sevindim hayırlı olsun. seni takip ediyordum inşlhh bu sefer güzel bir şekilde devam eder gebeliğin ve meleğini kucağına alırsın..Rabbim bizlerede nasip etsin inşl. bende donmuş tedaviye başladım 4. deneme nasipse. transfer öncesi ve sonrası beslenmene nasıl dikkat ettin yani neler yaptın kısaca anlatırmısın???

Tebriklerrrrrrrr canımm hayırlı olsunnnnn.:nazar::nazar::nazar::nazar:
seni takip ediyodumm şimdi bakayım dedimmmm hamileymişsinnn:KK49::KK49::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
bende çokkkkk sevindimmmmmm:KK52:
Rabbim inşallah sonuna kadar giden güzel bi hamilelik nasip eder sana:KK49:
Ve hayırlısyla sağlıklı bi şekilde bebek veya bebeklerini kucağına alırsınnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
darısı benim gibi bekleyenlerin başınaaaaaaaa:26::26::26:

çok saol cnm darısı tüm isteyenlerin başına en kısa zamandaaa

canımm çok sevindim hayırlı olsun. seni takip ediyordum inşlhh bu sefer güzel bir şekilde devam eder gebeliğin ve meleğini kucağına alırsın..Rabbim bizlerede nasip etsin inşl. bende donmuş tedaviye başladım 4. deneme nasipse. transfer öncesi ve sonrası beslenmene nasıl dikkat ettin yani neler yaptın kısaca anlatırmısın???

inşallah bu sefer müjdeni alırsın cnm
ben beslenmeme dikkat etmedim sadece zararlı şeylerden uzak duruyorum gerçi bunu daha öncede yapıyordum
hazır yiyeceklerden uzak dur salam sucuk sosis hazır çorba puding gazlı içecekler bunlardan uzak dur ayrıca ben yattım 1 hafta ve duşta yapmadım tutunma 1 haftada oluyormuş
şimdi evde geziniyorum akşamda dışarı çıktım ehh biraz korkarak :)))

canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bebiş seni üzmüyo deme :emir_bebek::nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

dün gece uyuyamadım yine başladı uyku sorunum birde galiba şu hep özendiğim mide bulantılarım olucak yemek yiyemiyorum
yinede şükür yarın testi tekrarlıcam bakalım hayırlısı nasıl katlıcak çok merak ediyorumm

sen nasılsın güzelim?

dün gece uyuyamadım yine başladı uyku sorunum birde galiba şu hep özendiğim mide bulantılarım olucak yemek yiyemiyorum
yinede şükür yarın testi tekrarlıcam bakalım hayırlısı nasıl katlıcak çok merak ediyorumm

sen nasılsın güzelim?

iyiyim canım çook şükür ama bigün bende senin gibi pozitif görsem çoooook mutlu olucam ve inan ki ogün derin bir ohhhhhhhhhh çekicem çünkü o zaman bebeğime kav uşmak için en büyük engel kalkıcak aradan
canııım bana ve benim gibilere çook dua et emi senin duan kabul olur inş bizde daha fazla beklemeyelim artıkkkkkkkk
2013 yılı bizede meleğimizi getirsinnnnnnn
allahım sesimizi duy rabbimmmmmmmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

iyiyim canım çook şükür ama bigün bende senin gibi pozitif görsem çoooook mutlu olucam ve inan ki ogün derin bir ohhhhhhhhhh çekicem çünkü o zaman bebeğime kav uşmak için en büyük engel kalkıcak aradan
canııım bana ve benim gibilere çook dua et emi senin duan kabul olur inş bizde daha fazla beklemeyelim artıkkkkkkkk
2013 yılı bizede meleğimizi getirsinnnnnnn
allahım sesimizi duy rabbimmmmmmmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

aminnnn cnm etmezmiyim hiç rabbim mutlaka göndericek meleklerinizi ......................

çok sevindim canım
inşallah sorunsuz bir dokuz ay
sonrasında bebeklerinin misss gibi kokusunu içine çek inşaallahhhhh
gerçekten umutsun bizim için :26::26::26:

canımm nasıl sevindim anlatamammmmm.:nazar::nazar::nazar::nazar:Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin inşallahhhh..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
seni hep takipteydim artıkdaha çook takipedicemmmm..bebişinin yadaa bebişlerininnn hikayelerini okumak içinnn
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

çok sevindim canım
inşallah sorunsuz bir dokuz ay
sonrasında bebeklerinin misss gibi kokusunu içine çek inşaallahhhhh
gerçekten umutsun bizim için :26::26::26:
Aminnn cnm inşallah kavuşurum bebeğime ne kadar çok takipcim varmış inşallah hikayem mutlu sonla biter umudunu yitiren arkadaşlara umut olur güç verir
canımm nasıl sevindim anlatamammmmm.:nazar::nazar::nazar::nazar:Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin inşallahhhh..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
seni hep takipteydim artıkdaha çook takipedicemmmm..bebişinin yadaa bebişlerininnn hikayelerini okumak içinnn
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Aminnn canım inşallahhh

Şimdi gördümm
nasıl sevindim anlatamamm surekli gelip gidip bakıyodum
yazmadım uzaktan uzağa takipteydim
Tebriklerrrr:KK9::KK9::KK9::KK9:
Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasipetsin güzelim:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Sanki seni taniyor gibi sevindim gozunaydin canim rabbim insallah bu defa melegini sana bagislarda senin gibi arkadsslara onder olursun... eee hadi gel eylul annelerine ozaman :KK9: bende ksmetse eylul annesi olucam beraber atlatalim bugunleri tekrar tebrikler...

gözün aydın. hayırlı olsun o kadar heyecanlandım ki haberi okuyunca..

hikayeni ilk okuduğumda gerçekten içim parçalanmıştı. ve çok dua etmiştm senin için. inşallah bu kez olur sağ salim alırsın bebeğini kucağına. allah kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin. inşallah bana ve benm durumumda olan herkese de nasip eder bu haberi verebilmeyi. bize dua et.

Amin mavielle amin.
Çok sevindim inanki çok.İnşallah Allah ım bu kez herşeyin yolunda ve güzel gitmesini nasip etsin.
Bundan sonra burdan hep güzel haberler verirsin inşallah.

Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.

Sanki seni taniyor gibi sevindim gozunaydin canim rabbim insallah bu defa melegini sana bagislarda senin gibi arkadsslara onder olursun... eee hadi gel eylul annelerine ozaman :KK9: bende ksmetse eylul annesi olucam beraber atlatalim bugunleri tekrar tebrikler...

çok saol cnm evet ya eylül annesi olucam inşallahh:)))))

gözün aydın. hayırlı olsun o kadar heyecanlandım ki haberi okuyunca..

hikayeni ilk okuduğumda gerçekten içim parçalanmıştı. ve çok dua etmiştm senin için. inşallah bu kez olur sağ salim alırsın bebeğini kucağına. allah kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin. inşallah bana ve benm durumumda olan herkese de nasip eder bu haberi verebilmeyi. bize dua et.

aminnn cnm rabbim nerde varsa benim gibi evlat diye yanan kucaklarını evlerini bebeklerle doldursun inşallah

Amin mavielle amin.
Çok sevindim inanki çok.İnşallah Allah ım bu kez herşeyin yolunda ve güzel gitmesini nasip etsin.
Bundan sonra burdan hep güzel haberler verirsin inşallah.

Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.
AMİNNNN CNM İNŞALLAHHHH

çok saol cnm evet ya eylül annesi olucam inşallahh:)))))

aminnn cnm rabbim nerde varsa benim gibi evlat diye yanan kucaklarını evlerini bebeklerle doldursun inşallah

AMİNNNN CNM İNŞALLAHHHH

gel bakalım sende yanıbaşımıza eylül annesii:KK34:
bak ben heyecandan onu farketmemişim
aynıyız:KK34:

cnm hamilesin galiba çok sevindim tebrik ederim..inşallah bu sefer kucağına almayı nasip eder rabbim
her zaman takipteydim seni ..inan okuyunca çok sevindim..tekrar gözün aydın olsun ..

gel bakalım sende yanıbaşımıza eylül annesii:KK34:
bak ben heyecandan onu farketmemişim
aynıyız:KK34:
Eylüle kadar tutabilirmiyim sence :)
cnm hamilesin galiba çok sevindim tebrik ederim..inşallah bu sefer kucağına almayı nasip eder rabbim
her zaman takipteydim seni ..inan okuyunca çok sevindim..tekrar gözün aydın olsun ..

Çok saol cnm inşallah kucağıma alırım bu sefer

Günlerdir beklediğim ve gelmedi diye zırladığım pembe lekem bu gün geldi şimdi ise çok korkuyorum kanımıda verdim sonuç ne çıkıcak bakalım inşallah güzel katlamıştır korkuyorummm rabbim bunlar son korkularım olur inşallahhhh

X