Canımın çoğu kaldı sizde :((((

aminnnn cnm inşallah o kadife tulumu senden alıcam :))))
bende senin bebeklerine bebek şekeri yapıcam tamammı şekerciydim ben son hamileliğimde ara verdim şimdide tedavi süreci uzun zamandır yapamadım

seker miiiii:KK52:ayy yapiver teyzesiii hemen yapiveer bi zahmet. seker yapti teyzeniz derim sekeri duyunca yapisirlar banaa:)))).ugur getirir belki sekerler.

düşüklerimin hepsi 12 haftadan büyük olduğu ve normal doğum gibi geldiği için bebekler ve hamileliklerimde 7.haftadan itibaren hep kanama yaşadığım ve tüm yapılması gereken tahliller eşimdede bendede temiz çıktığı için hatta bebeklerimizin kromozom analizleride temiz çıktığı için bana konulan teşhis bağışıklık sistemimin eşimin kromozomlarını kabullenmeyip atmaya çalıştığı denildi.

bunun için "lenfositaşı" uygulaması yapılıyor
eşimden alınan kan serum yapılıp bana veriliyor ayda 1 kez olmak üzere 3 ay bu yapıldı ve 3.aşı zamanında transferim yapıldı gebelik elde edilincede 2 kez daha yapılacak
bununla bağışıklık sistemime eşimi kabul ettirmeye uğraşıyorlar yani basitçe anlatayım hani grip aşısı varya onun gibi biz elimizden geleni yapıyoruz rabb,min ol demesi kalıyor geriyo umarım derdime şifa olur eşimin kanı.

senin düşüklerin hangi haftalardaydı ve genetik testlerin yapıldımı bebekler hiç incelendimi?

evet canım benimle ilgili bütün testler yapıldı bizde yok yok gibi birşey bende mthfr 1298 homozigot yani pıhtılaşma ve 46xx21ps+ genetikte problem çıktı eşimdede varikosel var genetik testi yaptırdı ama ikinci kez kan istediler bulunduğumuz ilde bu yapılmıyor izin alamadığı içinde gidip testi tekrarlatamadı...düşüklerimin ilki 7.haftada ikincisi 4.üçüncüsü 6.haftada sonuncusu 5.haftalıkken kanama başladı prolatan depot iğne yapıldı 9.haftaya kadar bekledik kalp atışı olmadığı için hapla düşük yaptırdılar.inşallah en kısa sürede bebeklerimizi kucağımıza alırız...Allah yardımcımız olsun inşallah o güzel günleri görürüz

hala balıkesirdeyim cnm memnuniyetle bende görüşmek isterim ben paşaalanı mahallesinde oturyorum peki ya siz;?
Ben çay mahallesinde oturuyorum terminalde çalışıyorum sitenin kurallarıni bilmiyorum tel falan yasak olabilir sanırım özel mesaj da atamıyorum yeni üye oldum başka alternatif ne var iletişime geçmek için?

haklısın cnm kromozom analizi mutlaka yapılmalıydı
diğer tedavilerinde hep aynımı oldu farklı uygulamalar yapılmadımı 4 kez gebelik elde edilemeyen tedavilerden sonra mutlaka lenfositaşı uygulaması yapılıyor bunu denemedinmi hiç?

canım hastanenin danışması yanlış söylemiş genetiğe de gitmiş ama daha sonuç çıkmamış.aslında her tadavide farklı uygulamalar denedik u.üniversitesinde de bayağı araştırma yaptılar sadece orta pozitif pıhtılaşmam var onun için zaten coraspin ve clexan kullanıyorum ama lenfosit aşısını denemedim bakalım bebeklerin genetik sonucu çıksın da seninde kürtaj sonrası genetiğe gönderildimi.bi sorun çıktımı canım

seker miiiii:KK52:ayy yapiver teyzesiii hemen yapiveer bi zahmet. seker yapti teyzeniz derim sekeri duyunca yapisirlar banaa:)))).ugur getirir belki sekerler.

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:deli kız tamam yaparım bir gün atayım sana resimleri beğen yada dur facemi açayım vereyim sana bakarsın resimlere

canım hastanenin danışması yanlış söylemiş genetiğe de gitmiş ama daha sonuç çıkmamış.aslında her tadavide farklı uygulamalar denedik u.üniversitesinde de bayağı araştırma yaptılar sadece orta pozitif pıhtılaşmam var onun için zaten coraspin ve clexan kullanıyorum ama lenfosit aşısını denemedim bakalım bebeklerin genetik sonucu çıksın da seninde kürtaj sonrası genetiğe gönderildimi.bi sorun çıktımı canım

:KK43: hiç bişi çıkmadı cnm temiz geldi sadece cinsiyetlerini öğrendim biri kız biri erkekmiş :KK43:

:KK43: hiç bişi çıkmadı cnm temiz geldi sadece cinsiyetlerini öğrendim biri kız biri erkekmiş :KK43:

cinsiyetleride belli olmuş oluyor genetik bakıldığı için demi yani bi sorun çıkmamamasıda bir yandan güzel ama...
senin için hayırlı sağlıklı evlat diliyorum canım şimdi seni daha iyi anlıyorum çok zormuş 12gün oldu bebeklerimi aldıralı her geçen gün yüreğim daha çok acıyor sanki:KK5::KK5:

cinsiyetleride belli olmuş oluyor genetik bakıldığı için demi yani bi sorun çıkmamamasıda bir yandan güzel ama...
senin için hayırlı sağlıklı evlat diliyorum canım şimdi seni daha iyi anlıyorum çok zormuş 12gün oldu bebeklerimi aldıralı her geçen gün yüreğim daha çok acıyor sanki:KK5::KK5:

4 gebelik kaybımın hepsinin yeri başka bana en çok koyan sonuncusu oldu bebeklerimi gördüm inan kabus olsun uyanayım diye yalvardım ama malesef gerçekti onların elleri parmakları gözleri ayak parmakları herşeyiyle gözümün önündeydi 13 haftalık bebekler yeni doğmuş bebek gibilerdi okadar zor atlattım anlatamam günlerce banyoya her girdiğimde gözümün önüne geldi hatta 1 hafta annemde kaldık daha 2 yıl oldu evimizi alalı herşeyimizi eve göre düüzenledik yeni döşedik ve evi bile satılığa çıkardık çok zordu o günler ama hepsi geride kaldı nefesimin kesildiğini hissettim günlerce ama hayat devam ediyor ve bak ben bir kez daha denedim olmadı şimdi 20 gün sonra iğnelerim başlıyor yine deneyeceğim nasıl toparlandım nasıl güç topladım hiç bilmiyorum ama bildiğim tek şey canım pahasına ben evlat kokusunu duymak istiyorum kolay kolay pes etmicem umudum var hala 21 haftaya gelen gebeliğim elbet birinde 30 haftayıda bulcak ben asla 40 haftalık bir hamilelik geçircemi düşünmüyorum bile huzurlu rahat ne bileyim şöle hamile elbiseleri giyip gezebilcemi yada doğuma hazırlanıcamı bebeğime kıyafetler alıcamı hiç düşünmüyorum zaten herşey yolunda gitse bile hastane çıkışı dışında hiçbir şey almayacağıma dairde kendime söz verdim 21 haftalık kızımda alışveriş yapmıştım battaniyesine kadar hastane çıkışları çoraplar mendiller hepsini almıştım :KK43: şimdi annemin sandığında

allah sabır versin...allah yardımcınız olsun inşallahhh..

amin cnm çok saol...

4 gebelik kaybımın hepsinin yeri başka bana en çok koyan sonuncusu oldu bebeklerimi gördüm inan kabus olsun uyanayım diye yalvardım ama malesef gerçekti onların elleri parmakları gözleri ayak parmakları herşeyiyle gözümün önündeydi 13 haftalık bebekler yeni doğmuş bebek gibilerdi okadar zor atlattım anlatamam günlerce banyoya her girdiğimde gözümün önüne geldi hatta 1 hafta annemde kaldık daha 2 yıl oldu evimizi alalı herşeyimizi eve göre düüzenledik yeni döşedik ve evi bile satılığa çıkardık çok zordu o günler ama hepsi geride kaldı nefesimin kesildiğini hissettim günlerce ama hayat devam ediyor ve bak ben bir kez daha denedim olmadı şimdi 20 gün sonra iğnelerim başlıyor yine deneyeceğim nasıl toparlandım nasıl güç topladım hiç bilmiyorum ama bildiğim tek şey canım pahasına ben evlat kokusunu duymak istiyorum kolay kolay pes etmicem umudum var hala 21 haftaya gelen gebeliğim elbet birinde 30 haftayıda bulcak ben asla 40 haftalık bir hamilelik geçircemi düşünmüyorum bile huzurlu rahat ne bileyim şöle hamile elbiseleri giyip gezebilcemi yada doğuma hazırlanıcamı bebeğime kıyafetler alıcamı hiç düşünmüyorum zaten herşey yolunda gitse bile hastane çıkışı dışında hiçbir şey almayacağıma dairde kendime söz verdim 21 haftalık kızımda alışveriş yapmıştım battaniyesine kadar hastane çıkışları çoraplar mendiller hepsini almıştım :KK43: şimdi annemin sandığında

amin cnm çok saol...

canım inşallah bu tedavin hayırlısı ile son olur ve değil 30 hafta inşallah 37-38 haftayı sonrada kucağında görürsün bebeklerini yada bebişini sen çok güçlü bir annesin seni okudukça pes etmemem gerektiğini biliyorum ve inşallah rabbim sabrımızın mükafatını bize verecek ve inşallah bebeklerimizi konuştuğumuz günlerde gelecek ben bursada oturuyorum buraya geldiğinde bi ihtiyacın olursa yardımcı olurum canım

canım inşallah bu tedavin hayırlısı ile son olur ve değil 30 hafta inşallah 37-38 haftayı sonrada kucağında görürsün bebeklerini yada bebişini sen çok güçlü bir annesin seni okudukça pes etmemem gerektiğini biliyorum ve inşallah rabbim sabrımızın mükafatını bize verecek ve inşallah bebeklerimizi konuştuğumuz günlerde gelecek ben bursada oturuyorum buraya geldiğinde bi ihtiyacın olursa yardımcı olurum canım

çok saol cnm benim inşallah bu tedavim güzel geçerde hastanede yatmak zorunda kalmam, ama eğer yattarsamda beni ziyarete gelirsen sevinirim :))

7.deneme sonucum negatif
demekki dondurulmuşlarla gebe kalamıyormuşum:)

canım sırf sana bakmak için bir gireyim dedim giremedim kaç gündür aklım sende kaldı :KK43:((
sonuca üzüldüm ama hayırlısı olsun diyelim . Yeni tedaviye başlayacak olman güzel bir haber inşl bu sefer her şey düzgün gider ve sonuna kadar görürsün canım arkadaşım .
Sabır ve Selametle kal ...

çok saol cnm benim inşallah bu tedavim güzel geçerde hastanede yatmak zorunda kalmam, ama eğer yattarsamda beni ziyarete gelirsen sevinirim :))

inşallah yatmak zorunda kalmazsın canım ama sen bursaya geldiğinde inşallah tanışma fırsatı buluruz ben seni ziyarete de geleyim ama bebeğini görmeye olsun olurmu :-)))

inşallah yatmak zorunda kalmazsın canım ama sen bursaya geldiğinde inşallah tanışma fırsatı buluruz ben seni ziyarete de geleyim ama bebeğini görmeye olsun olurmu :-)))

inşallah cnm o günlerde gelir inşallah

varya hastanede yatarken insan ziyaretine gelsinler istiyo ama malesef benim bursada kimsem yok odada öleee annemle tv telefon derken geçti günlerimiz o yüzden biri hastanede yatıyormu hemen koşup gitmek istiyorum insan sıkılıyor yaf :))))

mavielle bitanem senin güzel haberin yakın canı gönülden inanıyorum Allah yardımcın yardımcımız olsun inşallah...

Yarın gidecekmisin canım tekrar aşıya...Biz de bu ay gitmeyi düşünüyoruz bursaya...Bizden de bahsedersen doktoruna sevinirim..

Yarın gidecekmisin canım tekrar aşıya...Biz de bu ay gitmeyi düşünüyoruz bursaya...Bizden de bahsedersen doktoruna sevinirim..

caNIM CUMARTESİ GÜNÜ GİDİCEM AŞI İÇİN İSTANULDA OLUYOR AŞIM BEN DOKTORUMLA ARALIKTA 15 İ GİBİ GÖRÜŞCEM SEN GİTTİĞİNDE SANA SORUCAKLAR ZATEN NERDEN DUYDUNUZ DİYE BEN SANA ÖZELDEN İSMİMİ ATARIM SÖYLERSİN BENDE DOKTORUMU ARAYIP SİZDEN BAHSEDERİM CNM İNŞALLAH SANADA ŞİFA OLUR DOKTORUMUN ELLERİ

mavielle canım benimde geneteik sonuçlarım geldi çok şükür temiz dediğin gibi sadece cinsiyeti öğrendim erkekmiş kısmet canım.. dr.ne zaman istersen tedaviye başlarız dedi sanırım bikaç aya bende başlarım lenfosit aşısını bende konuşucam dr.umla peki hani demiştin ya vucudum bebekleri kabul etmiyor diye bunun bir testi varmı nasıl netleşti

mavielle canım benimde geneteik sonuçlarım geldi çok şükür temiz dediğin gibi sadece cinsiyeti öğrendim erkekmiş kısmet canım.. dr.ne zaman istersen tedaviye başlarız dedi sanırım bikaç aya bende başlarım lenfosit aşısını bende konuşucam dr.umla peki hani demiştin ya vucudum bebekleri kabul etmiyor diye bunun bir testi varmı nasıl netleşti
sonuçlarının temiz olmasına sevindim canım
soruna gelince hayır bunun bir testi yok sadece benim hamileliklerimde 7.hafta başlayan kanamalar ve 12 hafta ve sonrasında düşükle sonuçlanması beni bu guruba sokuyormuş ve lenfosit aşı için 4 düşük yada 4 negatif sonuç almak gerekliymiş ben bu aşıyla dondurulmuşlarla denedim hamile kalamadım tutunma hiç olmamış aralığın 3de lucrine başlıyorum ve aralık sonunda transferim olucak allahın izniyle inşallah bu sefer gebeliği elde edicez bu hamileliğimde nasıl bir tedavi uygulanacak bir fikrim yok onuda hamile kalınca görücem şimdiden konuşup strese girmek istemedim.
umarım en kısa zamanda toparlanırsın ve tekrar denersin ve rabbim tekrar aynı acıyı yaşatmaz sana.

X