- 10 Eylül 2015
- 321
- 581
- 103
- 37
- Konu Sahibi AdaisyLove
İnsanlık ölmüş. Yazıklar olsun bize. Bir şey diyemiyorum. Geçmiş olsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldim kardeşimi görmeye çok heyecanlıyım. . Aglmamaliyim ona pozitif enerji vermeliyim. Boğazım düğümlendi kalbim sıkıştı. .. aglamicam aglamicam. . Şimdi olmaz güç vermeliyim kardeşime aglamicam..
haydi bakalım, ablasının desteğine çok ihtiyacı var o masumun
güçlü olun, metanetli olun, sizin gülen yüzünüz ve şefkatinizden daha etkili bir ilaç yok onun için...
Allah gücünüzü gayretinizi arttırsın
Teşekkür ederim hep geldim ağlayarak kapıdan döndüm cesaret edemedim.. Bu sefer donmicem. . Zaman gelsin yanına geçeyim..
Son durumu nasıl?.. Çok üzüldüm inanın..Allah kardeşinize şifa sizede dayanma gücü versin..Geldim kardeşimi görmeye çok heyecanlıyım. . Aglmamaliyim ona pozitif enerji vermeliyim. Boğazım düğümlendi kalbim sıkıştı. .. aglamicam aglamicam. . Şimdi olmaz güç vermeliyim kardeşime aglamicam..
Geçtim. . Aglamamak ne zormuş. . Onu görür görmez kalbim on bin parçaya ayrıldı. . Saçını oksadim ağladım ağladım..dönmeyin, inanın size de ona da iyi gelecek bu ziyaret
ne olur toplayın kendinizi, biliyorum durum çok zor Allah yardımcınız olsun ama o kısıtlı zaman diliminde ne kadar pozitif olursanız siz de kardeşiniz de o kadar mutlu olursunuz...
yüzünüzde kaygı endişe üzüntü okumasın, zaten kısa sürecek çıktığınız zaman dilediğince dökersiniz içinizi...
Allah güç kuvvet versin, inşallah herşey yoluna girer...
Aynı bilinci kapalı yarın doktorla gorusecezSon durumu nasıl?.. Çok üzüldüm inanın..Allah kardeşinize şifa sizede dayanma gücü versin..
Geçtim. . Aglamamak ne zormuş. . Onu görür görmez kalbim on bin parçaya ayrıldı. . Saçını oksadim ağladım ağladım..
Ben ağladım onun gözlerinden yaşlar suzuldu daha da ağladım.. ağlama ablacim benim gozyaslarim ikimize de yeter dedim derin bir nefes aldı..
Çok uyudun sıkılmadın mi dedim.. yaşlar akti. . Doktora seslendim ağlıyor dedim normal hisseder seni dedi..
Daha çok ağladım dışarı çık dedi ne olur 5dk daha dedim..
Ahhhh canım kardeşim kolay mı sanıyorsun seni orda bırakıp dönmek.. tek başına. .
Çok soğuk orası usuyor musun. . İncecik bişeyle ortmusler seni..
Sen sevmesin ki kalın battaniye isterdin annemden...
Aynı bilinci kapalı yarın doktorla gorusecez
Çok teşekkür ediyorum o günü sabırsızlıkla bekliyorum...Allah tez zamanda sağlıkla kucaklasmani nasip eder inş okuduğumdan beri takip ediyorum konuyu çok uzuldum Allah size ailenize bagislasin kardeşinizi
İnşallah çok teşekkür ederim. ..inanın yüreğimin ortasında hissettim duygularınızı... çok içten diliyorum, Allahım kardeşinize şifa versin sizin de yüzünüz gülsün... bu kadar sevgi dolu bir ablanın gayreti bir mucizeye vesile olur inşallah... Allah yardımcınız olsun, dualarım sizinle...
Dönecek duzelecek sabret annecigine destek ol umutsuz durmaCanım kardeşim. .
Dayanamiyorum artık uyan ne olur uyan..
Her telefon calisinda kalbim titriyor kötü haber gelecek diye..
Küçüğüm Birtanem. ..
Her gece seninle uyuyup seninle uyanıyorum ruyalarima geliyorsun sapasağlam o ay yüzünle gülücük ler sacip dünyami aydinlatiyorsun. .
Ne ağır bir yük. .
Kaldiramiyorum yokluğun çok acı. .
Anneme gidiyorum kapının önündeki ayakkabin dolaptaki kıyafetlerin birlikte boyadigimiz resimler. . Hepsine bakıyorum seni çok özlüyorum. .
Kek yapmıyorum artık sen çok seversin ya hep isterdin benden ..
Ben de çok kilo aldın arada yapacam artık derdim sana..
Yapmıyorum kuzum yapmıyorum içim acıyor. .
Sen iyi les hep yapacam sana her gün bıkmadan usanmadan..
Sevdiğin şeyleri görünce içim parcalaniyor .
Bazen isyan ediyorum daha sonra af diliyorum Rabbim açım çok büyük affet diyorum. .
Elimi tut diyorum tutmuyorsun yoksa kirildin mi bana hep ağlıyorum diye kuzum. .
Canimmm. ..
Degerlim. ..
Herşeyimmmm. .
Kardesimmm. .
Canımın parçası. .
Kalbimin en kıymetli köşesi. .
Ne olur dön artık. .
Tasiyamiyorum bu acıyı. .
Ne olur dön. ..
Canım kardeşim. .
Dayanamiyorum artık uyan ne olur uyan..
Her telefon calisinda kalbim titriyor kötü haber gelecek diye..
Küçüğüm Birtanem. ..
Her gece seninle uyuyup seninle uyanıyorum ruyalarima geliyorsun sapasağlam o ay yüzünle gülücük ler sacip dünyami aydinlatiyorsun. .
Ne ağır bir yük. .
Kaldiramiyorum yokluğun çok acı. .
Anneme gidiyorum kapının önündeki ayakkabin dolaptaki kıyafetlerin birlikte boyadigimiz resimler. . Hepsine bakıyorum seni çok özlüyorum. .
Kek yapmıyorum artık sen çok seversin ya hep isterdin benden ..
Ben de çok kilo aldın arada yapacam artık derdim sana..
Yapmıyorum kuzum yapmıyorum içim acıyor. .
Sen iyi les hep yapacam sana her gün bıkmadan usanmadan..
Sevdiğin şeyleri görünce içim parcalaniyor .
Bazen isyan ediyorum daha sonra af diliyorum Rabbim açım çok büyük affet diyorum. .
Elimi tut diyorum tutmuyorsun yoksa kirildin mi bana hep ağlıyorum diye kuzum. .
Canimmm. ..
Degerlim. ..
Herşeyimmmm. .
Kardesimmm. .
Canımın parçası. .
Kalbimin en kıymetli köşesi. .
Ne olur dön artık. .
Tasiyamiyorum bu acıyı. .
Ne olur dön. ..