- Konu Sahibi AdaisyLove
Çok sevindim. Tez zamanda iyileştiği haberini alalım inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle hiç umudumu kaybetmedi. ..Rabbim yardımcınız olsun herşeyden ümit kesilir ama Allah tan kesilmez ...
İnşallah uzun bir süreç olucak. . Yeter ki iyi olsun beklerizÇok sevindim. Tez zamanda iyileştiği haberini alalım inşallah.
ozelden yazamdim size kapâlismis, bahsettigniz yerin linkini paylasabilirmisiniz ?Merhaba. Oncelikle cok gecmis olsun. Allahim sifa versin kardesinize. Ben bazen engellilerin sitesine girerim ve forumlarindaki dertlerini okuyorum kendi dertlerimi kucumseyebilmek icin. Az once yine girdim ve sizin konunuzun aynisini gordum birebir aynisi. Yalniz uye ismi erkekti bu durum kafami karistirdi acikcasi. Tabi boyle bi durumda sacma bi soru olucak ama merak ettim sadece
...ozelden yazamdim size kapâlismis, bahsettigniz yerin linkini paylasabilirmisiniz ?
Bugün kardesimden iyi haber aldık. .. Canımın içi Birtanem. . Doktor abisine tepki vermiş. .
Elimi sık demiş sıkmis gözünü aç demiş açmış. .
Benim güçlü kardeşim. . Bizi birakmayacagini biliyordum. . Şimdi sevkini başka hastaneye aldık daha iyi bir yere...
Hiç umut yok diyen doktoru yanilttin benim kuzu kardeşim. ..
Şükür. . Şükür. . Bin şükür. ..
Nerden nasıl başlanır bilmiyorum ki..
14 eylül günü gelen bir telefonla başladı her şey. .
Kardeşim 19 yaşında zihinsel engelli. .
Rehabilitasyon merkezine gidiyor.
Gelen telefon onlardandi annemi aradılar oğlunuz ekmek yerken boğuldu hastaneye kaldırdık ambulansla durumunu bilmiyoruz hemen gelin dendi..
Aglaya aglaya dua ede ede gittik hastaneye. .
Boğulma esnasında 8 dk durmuş kalbi tekrar dondurmusler hayata..
Yoğun bakimda idi. Durumu kritikti.
Bir sonraki gün iyiye gittiğini söylediler sevindik .
Gece havale geçirdi durumu kötülesti.
Dün de doktor her şeyin kötüye gittiğini
Her şeye hazırlıklı olmamızı söyledi ölduk o an.
Hayır bunlar bizim başımıza gelmiş olamazdı.
Bir ekmek parçası mı kardeşimi bizden alacakti. İnanamadık.
Okula gitti eşim olayın nasıl olduğunu kamera kayıtlarından izlemek için ne mi oldu izletmediler
Savcılıktan kağıt alıp gelin dediler. İnanamadık emniyeti arayip ekip istedik geç kalmıştık bunun için ama olsun aklımıza gelmedi ki o acıyla.
Emniyet geldi ifadeler alındı.
Okul müdürü ifadesinde merdivenden yuvarlandigini söylemiş . Merdivenden dışarı sürükleyerek getirmişler. Më çok acı cektirmisler sana be kardeşim
.
Daha başka şeyler de dönüyor okuldaki herkes kacismaya başladı. .
Şikayetçi olduk..
Neyi geri getirir ki.
Bugün yine gittik.hastaneye annem kardeşimi gördü bırakma bizi sen hep ablni pencerede bekler yolunu gozlerdin o seni bekliyor dedi gözlerinden yaş suzulmus canımın parçasının.
Bugünkü Durumu daha da kötü beyin fonksiyonlarını yitirmiş yatalak olacak yaşarsa tabi demiş doktor.
Boruyla beslenecek Tepkisiz hareketsiz.
Daha fazlasını bekleme demiş annemin minicik yüreğini dagladi.
Kahlahalari gözümün önünde kalbim cayır cayir
Nasıl geçer ki bu acı. .
Ne yaparız bundan sonra..
Babam da çocukken terketti bizi.
Şimdi de kardeşim. .
Dua edin ona ne olur mucize olsun
Çok teşekkür ederim. ..çok sevindim, Allahtan acil şifalar diliyorum kardeşiniz için :)
İnşallah inşallah biz de çok sevindikAy cok sevindim insallah dahada iyi oldugunun haberlerini verirsin bizlerede tekrar gecmis olsun.
Çok teşekkür ederim inşallahçok sevındım..dahada ıyı olur ınş...tez sıfa bulması umıdıyle....
Amin kesinlikle hakkımızı aricaz. ..Çok ama çok ama çok üzüldüm.
Allahım size sabır , kardeşinize sağlık ve sıhhatini versin dilerim.
En kısa zamanda güle oynaya çıksın o hastanenin kapısından.
Allahım bu duruma kim vesile olduysa ve ya yol açtıysa da , en kısa zamanda hakkettiğini versin inşallah..
Teşekkür ederim. Hayır orta derecede...çok geçmiş olsun... ağır derecede mi zihinsel engeli?
Kamera görüntülerini alamadık daha.. Savcılıktan kağıt bekliyoruz...Çok geçmiş olsun durumu sanırım şuan iyi yorumları okumadım ama elinizde bir güvenlik kamerası görüntüsü varmı bunu basına bildirirseniz herkes o kurumu bilir görür olayı duyarlar
Su an benim gerçek kimligimi burafa deşifre etmiş oluyorsunuz... benim bu sitede özel paylasimlarim da oluyor .... oradaki konuyu gerçek bilgilerim ile açtım. . Yaptığınızı yanlış buluyor ve hemen duzeltmenizi istiyorum. .
Merhaba. Oncelikle cok gecmis olsun. Allahim sifa versin kardesinize. Ben bazen engellilerin sitesine girerim ve forumlarindaki dertlerini okuyorum kendi dertlerimi kucumseyebilmek icin. Az once yine girdim ve sizin konunuzun aynisini gordum birebir aynisi. Yalniz uye ismi erkekti bu durum kafami karistirdi acikcasi. Tabi boyle bi durumda sacma bi soru olucak ama merak ettim sadece
Herkesin adı eril ya da dişil olmak zorunda değil hanımefendi, Türkçe cinsiyetsiz bir dil olduğu için Türkçe isimler hem erkeklere hem kadınlara da konulabiliyor. Benim adım da unisex ve epey yanlış anlaşılma yaşıyorum.
Eminim siz de ilk okuyuşta yanlış anladınız, konu sahibi açısından deşifre edici bir durum olmuş isterseniz yönetimle irtibata geçip ilgili mesajları sildirin.
Çok teşekkür ederim rabbım hamileler in duasını çevirmezmisÇok üzücü çook Rabbim yardımcınız olsun Acil şifalar versin.
Dualarımız sizinle.
Çok teşekkür ederim. ..
Kamera görüntülerini alamadık daha.. Savcılıktan kağıt bekliyoruz...
böyle durumlarda kamera görüntüsü olursa basın bunu kullanır haber ajanslarına ulaşmanız çok kolay doğan-ihlas-anadolu-cihan haber ajansı herhangi birini arayıp böyle bir görüntü var elimizde derseniz hemen ilgilenirler. inşallah ulaşırsınız görüntülere