• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canımın Canı Kardesim...

Hepinize çok teşekkür ederim. .
Boğazından delik acilacakmis beslenmesi için canını yakacaklar yine dayanamıyorum. .
Dayanamiyorum. .

Boğazından delik acilacakmis beslenmesi için canını yakacaklar yine dayanamıyorum. .
Dayanamiyorum. .

tez zamanda daha ıyı haberler alırsınız ınşşşş....unutmayın o yapılanlar hep ıyıleşmesı ıcın şıfa bulması için...bugunlerde gececek ınş...ALLAH tez sıfa versın

Daha cok kucukmus.
Allah hayirlisiyla sifasini versin kardesinizin.
Ardini birakmayin bu olayin

Ne demek once ekmekten boguldu simdide eh merdivenden dustu. Sakladiklari bisy var o kesin.

Dayanamiyorum. .
boğazından değil kardeş midesinden açarlar pek takarlar olağan birşey üzülme içini ferah tutu iyi şeyler olacak yalnız şu merkezin peşini bırakmayın..boğazından nefes için birşey açıyorlar solunuma bağlıyorlar

boğazından değil kardeş midesinden açarlar pek takarlar olağan birşey üzülme içini ferah tutu iyi şeyler olacak yalnız şu merkezin peşini bırakmayın..boğazından nefes için birşey açıyorlar solunuma bağlıyorlar
Annem konuştu doktorla bilmiyorum ki tam olarak ne dedi eşim işten gelsin gidip gorusecez. . Boğazından demiş ama ne için olduğunu bilmiyorum cigerlerinde iltihap olmuş zaten sanırım dediginiz gibi solunum zayıf sanırım onun için. .. peki iyileşme olursa o delik kapanıyor mu ömür boyu mu kaliyor

Daha cok kucukmus.
Allah hayirlisiyla sifasini versin kardesinizin.
Ardini birakmayin bu olayin

Ne demek once ekmekten boguldu simdide eh merdivenden dustu. Sakladiklari bisy var o kesin.

Daha neler neler.. yalan ifade verdiler neymiş benim kardeşimin okul saati bitmiş geçmiş aile sorumsuz olduğu için gidip çocuğu almamış çocuğu almayınca ilgilenecek öğretmeni yoktu o yüzden bu olay oldu demiş mudur. . Daha bir sürü şey .. çok yalan söylenmiş ama hepsi çelişkili ifade vermiş savcı şüphelendi okulda kameraları sokturdu hakime gönderildi..

Geldim kardeşimi görmeye çok heyecanlıyım. . Aglmamaliyim ona pozitif enerji vermeliyim. Boğazım düğümlendi kalbim sıkıştı. .. aglamicam aglamicam. . Şimdi olmaz güç vermeliyim kardeşime aglamicam..
ben 3
Annem konuştu doktorla bilmiyorum ki tam olarak ne dedi eşim işten gelsin gidip gorusecez. . Boğazından demiş ama ne için olduğunu bilmiyorum cigerlerinde iltihap olmuş zaten sanırım dediginiz gibi solunum zayıf sanırım onun için. .. peki iyileşme olursa o delik kapanıyor mu ömür boyu mu kaliyor
kapanıyor hiç korkma , yalnız şunu belirtiyim canı allah alır verir bazı şeyler bizim elimizde değildir...hepimiz için geçerli bugün iyiyiz deriz...herşey olabilir.. duanı et gerisini Allaha bırak o herşeyi bizden iyi bilir sabret metanetli ol

ben 28 yaşında eşimi kazayla kaybettim 3 ayım hastanenn yoğun bakımında geçti 20 dakika için 2 saatlik yol gidip geliyrdum doktorla yarışacak düzeye geldim şunu söyleyim o sizi hisseder psikolojidede vardır sevdiğin birinin sana dokunması acını azaltır benim eşim çok dayandı ama Rabbimin takdiri böyleymiş...hastane mikrobu kadar illet birşey yok orda hiç yaşamaz dedikleri yürüyerek çıkanda var bacağından kurşun yiyip bitkisele geçende metanetli ol annene destek çıkmalısın ona güç ver

ben 28 yaşında eşimi kazayla kaybettim 3 ayım hastanenn yoğun bakımında geçti 20 dakika için 2 saatlik yol gidip geliyrdum doktorla yarışacak düzeye geldim şunu söyleyim o sizi hisseder psikolojidede vardır sevdiğin birinin sana dokunması acını azaltır benim eşim çok dayandı ama Rabbimin takdiri böyleymiş...hastane mikrobu kadar illet birşey yok orda hiç yaşamaz dedikleri yürüyerek çıkanda var bacağından kurşun yiyip bitkisele geçende metanetli ol annene destek çıkmalısın ona güç ver

Başınız sağolsun çok çok üzüldüm. .
Annem de her gün gidiyor ama 20 dk kadar kalabiliyor yanında. . Doktor hissetmedigini bilinçsiz olduğunu söylüyor annem inanmıyor. .
Doktor yaşar diyor yaşamasına da yatalak ömür boyu diyor umut yok diyor. .
İçimizi mahvediyor. .
Çok acı ÇEKİYORUZ ölümünü düşünemiyorum bile.
Boşlukta hissediyorum kendimi..
Beni Anlıyorsunuz biliyorum çünkü aynı şeyleri yasamissiniz.
Günde 2 defa görme hakkımız var kızım küçük babası dışında kimsede durmuyor
Bazen geç geliyor bazen kendi gidiyor kardeşimi görmeye ben çok özlüyorum gidemiyorum her saniye yanında kalmak istiyorum.
Onunla konuşmak istiyorum gitmesin iyi olsun diye ikna etmek istiyorum. .
Allahim mm. ....

Cnm cok üzüldüm.. Benimde engelli kardesim var, o geldi gözümün önüne.. Rabbim size sabir versin kardesine sifa versin.. Beklediginiz o mucizeyi yasatsin ins size.. Seni tanimiyorum ama gercekten su an yaninizda olmak isterdim.. Kendimi koydum yerinize, ve seni cok iyi anliyorum.. Yasadiklariniz cok zor seyler ama hicbiri bosuna degil bunu unutma cnm.. Allah ins iki dünyada verecek mükafatinizi..

Ne diyeceğimi bilemedim allah önce evlat acısı sonra da kardeş acısı vermesin inşallah

Başınız sağolsun çok çok üzüldüm. .
Annem de her gün gidiyor ama 20 dk kadar kalabiliyor yanında. . Doktor hissetmedigini bilinçsiz olduğunu söylüyor annem inanmıyor. .
Doktor yaşar diyor yaşamasına da yatalak ömür boyu diyor umut yok diyor. .
İçimizi mahvediyor. .
Çok acı ÇEKİYORUZ ölümünü düşünemiyorum bile.
Boşlukta hissediyorum kendimi..
Beni Anlıyorsunuz biliyorum çünkü aynı şeyleri yasamissiniz.
Günde 2 defa görme hakkımız var kızım küçük babası dışında kimsede durmuyor
Bazen geç geliyor bazen kendi gidiyor kardeşimi görmeye ben çok özlüyorum gidemiyorum her saniye yanında kalmak istiyorum.
Onunla konuşmak istiyorum gitmesin iyi olsun diye ikna etmek istiyorum. .
Allahim mm. ....
doktorlar kitaba göre konuşur ,dua et , bize hep böyle kalır dediler elini oynatamaz dediler oyanttı sizinkide düzelir ama çok sabırlı olun zor bir süreç birden ayağa kalkmaz bak ibrahim tatlısese hala kolunu kullanamıyor

Cnm cok üzüldüm.. Benimde engelli kardesim var, o geldi gözümün önüne.. Rabbim size sabir versin kardesine sifa versin.. Beklediginiz o mucizeyi yasatsin ins size.. Seni tanimiyorum ama gercekten su an yaninizda olmak isterdim.. Kendimi koydum yerinize, ve seni cok iyi anliyorum.. Yasadiklariniz cok zor seyler ama hicbiri bosuna degil bunu unutma cnm.. Allah ins iki dünyada verecek mükafatinizi..
Çok teşekkür ediyorum.. Amin insallah
Ne diyeceğimi bilemedim allah önce evlat acısı sonra da kardeş acısı vermesin inşallah
Amin
doktorlar kitaba göre konuşur ,dua et , bize hep böyle kalır dediler elini oynatamaz dediler oyanttı sizinkide düzelir ama çok sabırlı olun zor bir süreç birden ayağa kalkmaz bak ibrahim tatlısese hala kolunu kullanamıyor
İnşallah duzelsin biz bekleriz. Yeter ki eskisi gibi gülsün

Rabbim şifa versin ne zor kötü insanlardan sorumsuz insanlardan kul hakkına giren insanlardan nefret ediyorum allaha havale ediyorum

Öncelikle Allah'tan acil şifalar diliyorum. Kamera kayıtlarında en önemli dikkat etmeniz gereken konu: 1) Bilirkişinin konu hakkındaki uzmanlığı 2) Kameranın sökülmesi değil kameranın kayıt tuttuğu harddiske el konulması önemli ve harddiskteki olay günü/saatine ait varolan kayıt ile silinmiş kayıt var ise verilerin geri kurtarılması gerekir ki bunda hassas olan kısım kamera kayıtlarına ne kadar erken el konulursa üzerine daha fazla kayıt yazılmadığı için veri kurtarma o kadar sağlıklı olur. Veri kurtarma işlemi yapılırken KESİNLİKLE Adli İmaj üzerinden inceleme yaptırmanız gerekmektedir. Doğrudan harddiske müdahele yapılırsa delilin/kanıtın bulandırılması/bozulması çok yüksek olabilir( yanlış bir müdahelede ya da profesyonel olmayan bilirkişinin elinde) . 3) Kameranın üzerindeki tarih/saat ile harddiskteki kayıtların tarih/saati değiştirilebilindiği için bunun da incelenmesi gerekmektedir. Şayet delili karartmak için öyle bir yöntem yapılmışsa bunun çapraz bir şekilde incelenmesi gerekmektedir.

İyi haber vermeyi ne çok isterdim kardesimin durumu çok ağır. . Ölüyor doktor tam da öyle dedi ölüyor nasıl kaldiririm bu yükü

İyi haber vermeyi ne çok isterdim kardesimin durumu çok ağır. . Ölüyor doktor tam da öyle dedi ölüyor nasıl kaldiririm bu yükü
Metanetli olun annenize destek çıkın ne yaparsak yapalım son sözü rabbim söyler rabbim size dayanma gücü versin kardeşin içinde hangisi hayırlıysa rabbim onu versin

Back