Canımın Canı Kardesim...

ozelden yazamdim size kapâlismis, bahsettigniz yerin linkini paylasabilirmisiniz ?

çok sevındım..dahada ıyı olur ınş...tez sıfa bulması umıdıyle....

Çok ama çok ama çok üzüldüm.
Allahım size sabır , kardeşinize sağlık ve sıhhatini versin dilerim.
En kısa zamanda güle oynaya çıksın o hastanenin kapısından.
Allahım bu duruma kim vesile olduysa ve ya yol açtıysa da , en kısa zamanda hakkettiğini versin inşallah..

çok geçmiş olsun... ağır derecede mi zihinsel engeli?

Çok geçmiş olsun durumu sanırım şuan iyi yorumları okumadım ama elinizde bir güvenlik kamerası görüntüsü varmı bunu basına bildirirseniz herkes o kurumu bilir görür olayı duyarlar

çok sevindim, Allahtan acil şifalar diliyorum kardeşiniz için :)
Çok teşekkür ederim. ..

Ay cok sevindim insallah dahada iyi oldugunun haberlerini verirsin bizlerede tekrar gecmis olsun.
İnşallah inşallah biz de çok sevindik
çok sevındım..dahada ıyı olur ınş...tez sıfa bulması umıdıyle....
Çok teşekkür ederim inşallah
Amin kesinlikle hakkımızı aricaz. ..
çok geçmiş olsun... ağır derecede mi zihinsel engeli?
Teşekkür ederim. Hayır orta derecede...
Yürüyor duyuyor ne dersek anliyordu her işini kendi yapıyordu yemek yeme tuvalet ihtiyacı banyo kendinkiyafetlerini ayakkabisini giyme vs. .
Çok geçmiş olsun durumu sanırım şuan iyi yorumları okumadım ama elinizde bir güvenlik kamerası görüntüsü varmı bunu basına bildirirseniz herkes o kurumu bilir görür olayı duyarlar
Kamera görüntülerini alamadık daha.. Savcılıktan kağıt bekliyoruz...

Su an benim gerçek kimligimi burafa deşifre etmiş oluyorsunuz... benim bu sitede özel paylasimlarim da oluyor .... oradaki konuyu gerçek bilgilerim ile açtım. . Yaptığınızı yanlış buluyor ve hemen duzeltmenizi istiyorum. .

Son düzenleyen: Moderatör:

Herkesin adı eril ya da dişil olmak zorunda değil hanımefendi, Türkçe cinsiyetsiz bir dil olduğu için Türkçe isimler hem erkeklere hem kadınlara da konulabiliyor. Benim adım da unisex ve epey yanlış anlaşılma yaşıyorum.
Eminim siz de ilk okuyuşta yanlış anladınız, konu sahibi açısından deşifre edici bir durum olmuş isterseniz yönetimle irtibata geçip ilgili mesajları sildirin.

Aciklamaniz için çok çok teşekkür ediyorum ben irtibata geçeceğim yönetimle. . Çünkü benim burda ailemle eşimle ilgili özel paylasimlarim oluyor... o yerde açılan konuyu da eşim de takip ediyordu..

Çok teşekkür ederim. ..

Kamera görüntülerini alamadık daha.. Savcılıktan kağıt bekliyoruz...

böyle durumlarda kamera görüntüsü olursa basın bunu kullanır haber ajanslarına ulaşmanız çok kolay doğan-ihlas-anadolu-cihan haber ajansı herhangi birini arayıp böyle bir görüntü var elimizde derseniz hemen ilgilenirler. inşallah ulaşırsınız görüntülere

Birazdan eşim avukatla görüşüp savcılığa gidecekler işlemler hizlansin diye.. görüntülere ulaştıktan sonra ihmal varsa basına mutlaka yayılacak.. Çünkü ne olduğunu daha tam olarak bilmiyoruz anlatilanlardan doktorun soylediklerinden dolayi ihmal olduğunu düşünüyoruz

Cok geçmiş olsun.. Kardesınıze bunları yaşatan rehabilitasyon merkezını dava edın ki başka evlatlara bu acıları yaşatmasınlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…