Canımın Canı Kardesim...

Haklisiniz ailenize destekci olmak icin guclu durmak zorundasiniz. Ustelik annesiniz.

Insan dusunemden edemiyor tabi ama kader. Bilemezdiniz boyle olcagini.

Malesef sirf cok para var diye ozel rehabilitasyon merkezleri cogaldi. Cok fazla zihinsel engelli kabul edip lise mezunu tecrubesiz eleman calistiriyorlar. Gostermelik bir iki psikolog bulunduruyorlar ama sadece psikologla olmuyor bu isler.

Abimin gittigi okulu abim cok seviyor gitmezse ozluyor. Evde kalinca da cani sikiliyor. Sirf bu yuzden gonderiyoruz.

Isin ucunu birakmayin sizin aciniz dinmez belki ama cezalarini ceksinler. Belki baska okullara daha hassas davranmalari gerektigi konusunda ibreti alem olur.

Rabbim size ve ailenize sabir versin. Kardesinizede acil sifalar versin. Dua edecegim kardesinize Rabbim bir mucize gondersin diye.

Allah şifa versin sizlere sabır versin yardım etsin çok zor bi durum yüreğim sızladı

çok iyi avukatlar.. hukuk sitelerinden kendiniz de araştırın hastane masraflarını onların üstenmesi gerek bunuiredeleyin dava açın.

İnşallah.. tıbben yüzde 1 umut dahi yok dedi doktor... ne umutlarla gitmiştim hastaneye. . Canımı sokup aldılar. .

O mucizeler bizede uğrar mi ki... benim kardeşim de çok seviyordu gitmek istiyordu son hafta gitmek istemedi sadece..
Allah şifa versin sizlere sabır versin yardım etsin çok zor bi durum yüreğim sızladı
Amin amin
çok iyi avukatlar.. hukuk sitelerinden kendiniz de araştırın hastane masraflarını onların üstenmesi gerek bunuiredeleyin dava açın.
Eşimin arkadaşları avukat onlar ilgileniyorlar her şeyle..

Çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin... İnşallah iyileşir kardeşiniz. Allah size ve annenize sabır versin

Çok gecmis olsun Allah acil şifalar versin.Kamera kayitlarina keyfi bakmak istememissiniz,ortada ciddi bir durum varken bir can söz konusuyken bu kayitlari göstermiyorlarsa kesinlikle ihmal var,suç var.Arkasini birakmayin tv programina cikin yardim isteyin gerekirse.O sorumlularin da iki yakasi bir araya gelmesin.Aminnn..

Rabbim acil şifalar versin inşallah çok uzuldum içim acıdı okurken
Sizede sabırlar versin yuce Allahım umudunuzu kaybetmeyin

lütfen o okulu ve görevlilerini dava edin.daha önce de yazdım bunu lütfen bu konuda sessiz kalmayın. sizin kardeşinizin başına gelen başka birinin başına da gelmesin.

tekrar sağlık diliyorum inşallah bir mucize olur ve kardeşiniz iyiye gider.

Allah şifalar versin insallah.. Yalnız o kurumun peşini bırakmayın ne olur.. Davanizin açın, geri dönmeyince, vazgeçmeyin. Bu kadar ucuz olmasın, bu kadar ucuz olmamalı insan hayatı..

şu an bulunduğum şehirde ezan okunuyor, gözlerim yaşlı dua ediyorum size, bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine Allahım şifa versin kardeşinize, suçlular cezasını bulsun, Allah gücünüze güç katsın hakkınızda hayırlısı olsun...

durumu nasil kardesinin canim merak ettim?..
Durumu aynı malesef hiç bir gelisme ilerleme yok.. Bilinci kapalı uyuyor. Bilinç dışı gözlerini açıp kapatıyor. .
Rabbim acil şifalar versin inşallah çok uzuldum içim acıdı okurken
Sizede sabırlar versin yuce Allahım umudunuzu kaybetmeyin
Çok teşekkür ederim amin....
Asla ama asla sessiz kalmicaz. Araya bayram tatili girdi.. P. Tesi gününden itibaren avukatlarimiz işlemleri hizlandiracak. .. inşallah bir umut o mucizeyi bekliyoruz. ..
Allah şifalar versin insallah.. Yalnız o kurumun peşini bırakmayın ne olur.. Davanizin açın, geri dönmeyince, vazgeçmeyin. Bu kadar ucuz olmasın, bu kadar ucuz olmamalı insan hayatı..
Teşekkür ederim amin..
Birakmicaz asla... onlara verilebilecek en büyük ceza verilecek maddi ve manevi tazminat talebinde bulunacaz milli eğitime şikayet edip okulun kapanmasını talep edecez. Suçlular hakkında tutukluluk talep edecez.. belki hiç bir şey kardeşimi geri getirmicek ama başkalarının canı yanmasın. .. Kardeşimin katilleri cezasiz kalmasın. ..
Çok çok teşekkür ediyorum o güzel duaniz için rabbım dualarınızı kabul etsin insallah..
Kardesimsiz geçiriyorum bu bayramı. . Sabahtan bayramlasmaya anneme gıderdik canım kardeşim pencerede bazen yolda beklerdi bizi...
Harcligini verirdim gider anneme verirdi parayi..
Onun asıl mutluluğu beni görmek olurdu canım benim... gitmedim anneme gidemedim pencereyi bos gormeyi kaldiramam..şimdi gözü yaşlı ben onun iyi olmasini diliyorum.. Allahim sen buyuksun dualarimi geri çevirme. ..

Merhaba. Oncelikle cok gecmis olsun. Allahim sifa versin kardesinize. Ben bazen engellilerin sitesine girerim ve forumlarindaki dertlerini okuyorum kendi dertlerimi kucumseyebilmek icin. Az once yine girdim ve sizin konunuzun aynisini gordum birebir aynisi. Yalniz uye ismi erkekti bu durum kafami karistirdi acikcasi. Tabi boyle bi durumda sacma bi soru olucak ama merak ettim sadece

sakınnn bu işin peşini bırakmayın gidebileceğiniz en uç noktaya kadar gidin..çok üzüldüm çok!

Ahh canım...kardeşin için duala edicem...Allah şifa versin..
Teşekkür ederim çok şükür kardeşim hayati tehlikeyi atlattı.. Ama ömür boyu yatalak kalacakmış bilinci kapalı tepki yok öylece uyuyor
Teşekkür ederim evet ben engelliler sitesinde konu açtım. . Bir nebze yardımları olur diye çünkü o sitede ayni durumu yaşayan bir sürü kişi var
sakınnn bu işin peşini bırakmayın gidebileceğiniz en uç noktaya kadar gidin..çok üzüldüm çok!
Pazartesi gününü iple çekiyorum. . Asla birakmicaz

Bugün kardesimden iyi haber aldık. .. Canımın içi Birtanem. . Doktor abisine tepki vermiş. .
Elimi sık demiş sıkmis gözünü aç demiş açmış. .
Benim güçlü kardeşim. . Bizi birakmayacagini biliyordum. . Şimdi sevkini başka hastaneye aldık daha iyi bir yere...
Hiç umut yok diyen doktoru yanilttin benim kuzu kardeşim. ..
Şükür. . Şükür. . Bin şükür. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…