- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
- 498
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
Ölmeyi düşünmedim hiç..
Kızım var..
Annem var..
Annemin benden başka kimsesi yok..
Yapayalnız kaldı kicaman evde. . O da ölürüm onsuz diyor Acını bile içimde yaşıyorum anneme güç vermeye çalışıyorum olmuyor olmuyor bazen bırakıyorum kendimi avazim çıktığı kadar ağlıyorum. .
Abinizin gittiği okulu çok araştırın
.kardeşim 5 yıldır o okulda hiç bişey olmadı son zamanlar gitmek istemiyordu zaten o gün de gitmek İstemem işti ısrar ettik biraz..
Keşke diyorum bazen keşke gitmeseydi
İnşallah.. tıbben yüzde 1 umut dahi yok dedi doktor... ne umutlarla gitmiştim hastaneye. . Canımı sokup aldılar. .Allah'tan ümit kesilmez canım.İnşallah kardeşin bi an önce sağlığına kavuşur,evine,yuvasına döner. Allah karşınıza merhametli insanları çıkarsın bu durum netliğe kavuşsun bi an önce.
O mucizeler bizede uğrar mi ki... benim kardeşim de çok seviyordu gitmek istiyordu son hafta gitmek istemedi sadece..Haklisiniz ailenize destekci olmak icin guclu durmak zorundasiniz. Ustelik annesiniz.
Insan dusunemden edemiyor tabi ama kader. Bilemezdiniz boyle olcagini.
Malesef sirf cok para var diye ozel rehabilitasyon merkezleri cogaldi. Cok fazla zihinsel engelli kabul edip lise mezunu tecrubesiz eleman calistiriyorlar. Gostermelik bir iki psikolog bulunduruyorlar ama sadece psikologla olmuyor bu isler.
Abimin gittigi okulu abim cok seviyor gitmezse ozluyor. Evde kalinca da cani sikiliyor. Sirf bu yuzden gonderiyoruz.
Isin ucunu birakmayin sizin aciniz dinmez belki ama cezalarini ceksinler. Belki baska okullara daha hassas davranmalari gerektigi konusunda ibreti alem olur.
Rabbim size ve ailenize sabir versin. Kardesinizede acil sifalar versin. Dua edecegim kardesinize Rabbim bir mucize gondersin diye.
Amin aminAllah şifa versin sizlere sabır versin yardım etsin çok zor bi durum yüreğim sızladı
Eşimin arkadaşları avukat onlar ilgileniyorlar her şeyle..çok iyi avukatlar.. hukuk sitelerinden kendiniz de araştırın hastane masraflarını onların üstenmesi gerek bunuiredeleyin dava açın.
Bizim Kalbimiz cayir cayir hiç sonmeyecek ateş gibi...nasıl üzüldüm anlatamam
lütfen o okulu ve görevlilerini dava edin.daha önce de yazdım bunu lütfen bu konuda sessiz kalmayın. sizin kardeşinizin başına gelen başka birinin başına da gelmesin.Ölmeyi düşünmedim hiç..
Kızım var..
Annem var..
Annemin benden başka kimsesi yok..
Yapayalnız kaldı kicaman evde. . O da ölürüm onsuz diyor Acını bile içimde yaşıyorum anneme güç vermeye çalışıyorum olmuyor olmuyor bazen bırakıyorum kendimi avazim çıktığı kadar ağlıyorum. .
Abinizin gittiği okulu çok araştırın
.kardeşim 5 yıldır o okulda hiç bişey olmadı son zamanlar gitmek istemiyordu zaten o gün de gitmek İstemem işti ısrar ettik biraz..
Keşke diyorum bazen keşke gitmeseydi
Durumu aynı malesef hiç bir gelisme ilerleme yok.. Bilinci kapalı uyuyor. Bilinç dışı gözlerini açıp kapatıyor. .durumu nasil kardesinin canim merak ettim?..
Çok teşekkür ederim amin....Rabbim acil şifalar versin inşallah çok uzuldum içim acıdı okurken
Sizede sabırlar versin yuce Allahım umudunuzu kaybetmeyin
Asla ama asla sessiz kalmicaz. Araya bayram tatili girdi.. P. Tesi gününden itibaren avukatlarimiz işlemleri hizlandiracak. .. inşallah bir umut o mucizeyi bekliyoruz. ..lütfen o okulu ve görevlilerini dava edin.daha önce de yazdım bunu lütfen bu konuda sessiz kalmayın. sizin kardeşinizin başına gelen başka birinin başına da gelmesin.
tekrar sağlık diliyorum inşallah bir mucize olur ve kardeşiniz iyiye gider.
Teşekkür ederim amin..Allah şifalar versin insallah.. Yalnız o kurumun peşini bırakmayın ne olur.. Davanizin açın, geri dönmeyince, vazgeçmeyin. Bu kadar ucuz olmasın, bu kadar ucuz olmamalı insan hayatı..
Çok çok teşekkür ediyorum o güzel duaniz için rabbım dualarınızı kabul etsin insallah..şu an bulunduğum şehirde ezan okunuyor, gözlerim yaşlı dua ediyorum size, bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine Allahım şifa versin kardeşinize, suçlular cezasını bulsun, Allah gücünüze güç katsın hakkınızda hayırlısı olsun...
Merhaba. Oncelikle cok gecmis olsun. Allahim sifa versin kardesinize. Ben bazen engellilerin sitesine girerim ve forumlarindaki dertlerini okuyorum kendi dertlerimi kucumseyebilmek icin. Az once yine girdim ve sizin konunuzun aynisini gordum birebir aynisi. Yalniz uye ismi erkekti bu durum kafami karistirdi acikcasi. Tabi boyle bi durumda sacma bi soru olucak ama merak ettim sadeceNerden nasıl başlanır bilmiyorum ki..
14 eylül günü gelen bir telefonla başladı her şey. .
Kardeşim 19 yaşında zihinsel engelli. .
Rehabilitasyon merkezine gidiyor.
Gelen telefon onlardandi annemi aradılar oğlunuz ekmek yerken boğuldu hastaneye kaldırdık ambulansla durumunu bilmiyoruz hemen gelin dendi..
Aglaya aglaya dua ede ede gittik hastaneye. .
Boğulma esnasında 8 dk durmuş kalbi tekrar dondurmusler hayata..
Yoğun bakimda idi. Durumu kritikti.
Bir sonraki gün iyiye gittiğini söylediler sevindik .
Gece havale geçirdi durumu kötülesti.
Dün de doktor her şeyin kötüye gittiğini
Her şeye hazırlıklı olmamızı söyledi ölduk o an.
Hayır bunlar bizim başımıza gelmiş olamazdı.
Bir ekmek parçası mı kardeşimi bizden alacakti. İnanamadık.
Okula gitti eşim olayın nasıl olduğunu kamera kayıtlarından izlemek için ne mi oldu izletmediler
Savcılıktan kağıt alıp gelin dediler. İnanamadık emniyeti arayip ekip istedik geç kalmıştık bunun için ama olsun aklımıza gelmedi ki o acıyla.
Emniyet geldi ifadeler alındı.
Okul müdürü ifadesinde merdivenden yuvarlandigini söylemiş . Merdivenden dışarı sürükleyerek getirmişler. Më çok acı cektirmisler sana be kardeşim
.
Daha başka şeyler de dönüyor okuldaki herkes kacismaya başladı. .
Şikayetçi olduk..
Neyi geri getirir ki.
Bugün yine gittik.hastaneye annem kardeşimi gördü bırakma bizi sen hep ablni pencerede bekler yolunu gozlerdin o seni bekliyor dedi gözlerinden yaş suzulmus canımın parçasının.
Bugünkü Durumu daha da kötü beyin fonksiyonlarını yitirmiş yatalak olacak yaşarsa tabi demiş doktor.
Boruyla beslenecek Tepkisiz hareketsiz.
Daha fazlasını bekleme demiş annemin minicik yüreğini dagladi.
Kahlahalari gözümün önünde kalbim cayır cayir
Nasıl geçer ki bu acı. .
Ne yaparız bundan sonra..
Babam da çocukken terketti bizi.
Şimdi de kardeşim. .
Dua edin ona ne olur mucize olsun
Teşekkür ederim çok şükür kardeşim hayati tehlikeyi atlattı.. Ama ömür boyu yatalak kalacakmış bilinci kapalı tepki yok öylece uyuyorAhh canım...kardeşin için duala edicem...Allah şifa versin..
Teşekkür ederim evet ben engelliler sitesinde konu açtım. . Bir nebze yardımları olur diye çünkü o sitede ayni durumu yaşayan bir sürü kişi varMerhaba. Oncelikle cok gecmis olsun. Allahim sifa versin kardesinize. Ben bazen engellilerin sitesine girerim ve forumlarindaki dertlerini okuyorum kendi dertlerimi kucumseyebilmek icin. Az once yine girdim ve sizin konunuzun aynisini gordum birebir aynisi. Yalniz uye ismi erkekti bu durum kafami karistirdi acikcasi. Tabi boyle bi durumda sacma bi soru olucak ama merak ettim sadece
Pazartesi gününü iple çekiyorum. . Asla birakmicazsakınnn bu işin peşini bırakmayın gidebileceğiniz en uç noktaya kadar gidin..çok üzüldüm çok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?