- 6 Eylül 2015
- 62
- 48
- 88
- Konu Sahibi AdaisyLove
Geçmiş olsun.Mevlam şifa versin inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dualarım senınle bılıyorum cok acı cekıyorsun ama toplan o goruntuye ulas kardesıne ne oldu kım suclu ıspat edene kadar bırakma bu işi rehabılıtasyon merkezlerı kresler buralarda cok etık olmayan seyler yasanabıluyor kımsenın canı yanmasın baska bu işin pesını bırakma
((((((( bu isin icinde baska bir is var muhakkak derinden arastirilmasi gerekiyo.. hic unutmam bilmem hatirlarmisiniz engelli birine siddet uygulayan guvenlik gorevlisi kameralara yakalanmisti su an icim paramparca oldu .. Allah sifasini versin cok uzuldum.. bogazima dugumlendi yazdiklariniz.. cok etkilendim..
ALLAH yardımcıniz olsun ... ALLAH şifa versin kardesinize .okulun da peşini bırakmayın .
Ben yazacak bir şey bulamadım..Allah yardımcınız olsun..
Geçmiş olsun.Mevlam şifa versin inşallah.
Dua etmekten baska hiç bişey gelmiyor ko elimizden.offf içimi dağladın kardeşim yaaa çok zor gerçekten allah yardımcın olsun. Herşey allahtan insan öyle şeyler yaşıyor ki bazen inanamıyor sadece izliyor kendini. Seni çok iyi anlıyorum. Dua et allahım mucizesini gösterir inşallah.
rabbim acil şifalar versin canım.
Çok teşekkür ederim ne olur dua edin kardeşime. Bizi bırakmasinçok üzüldüm Allah yardımcınız olsun
Rehabilitasyon merkezının pesını bırakmayınDua etmekten baska hiç bişey gelmiyor ko elimizden.
Doktor tıbben yapılacak bişey yok.
Allahtan umut kesilmez diyor.
Dualarda mucize arıyorum.
Doktor yaşatmak için çabalıyor kardeşim ölmek için. .
Verilen besini kabul etmiyor bilinci kapalı. ..
Düzelmez binde bir diyor doktor..
Bazen doktora sus konuşma anlatma o iyi olacak O Rabbimin özel kullarından tutacak ellerinden kardeşimin bize bağışlicak onu eskisi gibi diyorum içinden. .
Sonra ya doktor haklı çıkarsa ya keybedersek onu sonsuza kadar onu..
Doktor sussun sussun....
Rabbim yardımcınız olsun. Rabbim Şafi ismi ile şifa versin.
Beni can evimden vurdunuz içim yandi Allah tez zamanda acil şifalar versin sizlere bağışlasın meleginizi . çok üzüldüm
Rehabilitasyon merkezının pesını bırakmayın
Allah sifaversin canım çok uzuldum
Allah yardım etsin, Allah isterse herşey olur mucizesini gerçekleştirsin inşallah.
Offf çok üzüldüm rabbim acil şifalar versin meleğinize
Teşekkür ederim hepinize dualariniz için. Haftasonu olduğu için kardeşimi göremiyoruz bilgi de alamıyoruz pazartesiye kadar beklicez.. inşallah iyidir inşallah rabbım dualarımizi kabul etmiştir.Allah acil şifa versin.
Başınız sağolsun toprağı bol olsun. Çok üzüldüm rabbim sabır versinCanimin cani yavrumu kaybettim kardesin hakkinda hayirlisi olsun cok zor cok taze yasadik bunlari okurken hersey canlandi gozumde uyuyamiyorum geceleri rabbim yardimciniz olsun cekmesin zaten o bi melek olarak yasamis ben yavrumu yogun bakimda veda etmek zorunda kaldim saclarindan ayaklarina kadar opup kokladim yetmedi bitmedi gecmedi ama o hic gozumun onunde erisin istemedim omur boyu mahkum olmasin rabbim ya yavrumu kucama saglikli ver yada onu en guzel yerlerde koru dedim cennete gitti kuzum cok aci dayanamiyorum nefes alamiyorum ama onsuzluktan o cok guzel bi yerde ve mutlu minicik kuzumun yoklugu beni yakip kavursada o iyi o mutlu cennette.... ben kendime yaniyorum... eger gozumun onunde ericek olsaydi hergun hergun onun icin ben olurdum cok cok aci o mutlu olsun ben mucize diledim olmadi hasretiyle gunlerimi doldurmak zorundayim...
Insallah senin kardesin sag salim size kavusur rabbim yar ve yardimciniz olsun... la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim deyin rabbim yardim etsin... dua edicem kardesinize size (
Başınız sağolsun toprağı bol olsun. Çok üzüldüm rabbim sabır versin
Eger sizi uzmeyecekse kaç yaşındaydı ve neden kaybettiniz meleğinizi. .
Sağolun dualariniz için rabbım kabul etsin dualarınızı