Canımın Canı Kardesim...

Çok üzüldüm inşallah kardeşiniz iyileşir. .onlar melek gerçekten. .Allah sifa versin..

Çok acı Allahım kıyamam kıyamam çocuklara bebeklere yaşlılara engellilere kıyamam. .
Allahim sabır versin size. Melek oldu o şimdi cenette.
Çok zor evlat acısı rabbım icindekine uzun ömürler versin. O kizinizin size emaneti. .
Yerini tutmaz ama ona sıkı sıkı tutunun. İnan çok zor biliyorum hiç bir teselli avutmaz içini biliyorum..

Hepinize teşekkür ederim ne olur dua edin.. duadan başka yapabilecek hiç bişey yoj

Allah acil şifalar versin çok üzüldüm eğer bazı şeyler ihmalden olduysa allah bunları sorsun onlardan.

Allahim sifa versin insallah kardesinize cok uzuldum

Allahım YARDIMCINIZ olsun. Kardeşin ins tez zamanda iyileşir canim benim bu işin peşini hiç bırakmayın Rabbim mübarek günlerde yüzünüze bakar kardeşinize kavusursunuz. Dualarimiz sizinle

okulun yaptıgı süpheli merdivenden düştü yok ekmekten boguldu ne dedikleri belli degil hakkınızı arayın sakın pes etmeyin bunda bi iş var

Şu an hastanedeyiz kardeşimin durumu daha da kötüye gidiyor. .yavaş yavaş kaybediyoruz onu dedi doktor..
Allahım nasıl biracı. .
Doktor kalbinin 40 dkdan fazla durduğunu okulun ambulansı gec aradığını söyledi.
Nasıl öyle acı cektirdiler sana canımın canı. .
Biz sana kizmaya kiyamazken onlar seni nasıl ölüme ittiler. .
Kalbimden bir parça söküp aldın canım kardeşim. .
Biz seni çok seviyoruz bizi bırakma dedik neden gidiyorsun.
Savaş bizim için savaş. . Ölecek diyen o doktoru yanilt be benim güçlü kardeşim. .
Ne olur gitme.
Allahım babamı aldın ne olur onu da alma..
Ne olur onu bize bağışla. .
O gencecik bedenine yakışmıyor böyle gitmek...
Kalbim parcalaniyor onun çektiği her acıyı bedenimde hissediyorum..
Kuzum kuzum. . Biricigim gitme gitme duy beni...

Kiyamam ya kardesten yakin can yoktur .. o okul müdürü elime gecse bitirirdim valla.. insALLAH kardesin tez zamanda sifa bulur dua edecegim sizin icin

Kardeş bambaşka bişey. Acını en derinlerimde hissettim,boğazım düğümlendi. Allah kardeşine şifalar versin,umudunu kaybetme. Dua edicem kardeşin için. Ortada bir ihmal varsa, ki çelişkili ifadeler var sanırım. Bu işin peşini bırakmayın,Allah yardımcınız olsun...

Abim zihinsel engelli ve yillardir ozel rehabilitasyon merkezine gidip geliyor. Inanir misiniz su an acinizi yuregimde hissettim. Abimin basina gelseydi ayni sey uzuntuden olurdum herhalde

Metanetli olmaya calisin. O gunahsiz bir melek. Rabbim bir mucize ile onu size bagislar insallah.

Evet her şey celisiyor
Doktor bile celisiyor ona da güvenimiz yok..
Başka hastaneye almak istedik malum bayram tatili..
Nöroloji doktoru tatilde ..
Anestezi uzmanı var bir tek karar veremedik ama gelmesini istiyorum bir yandan orda da sadece anestezi uzmanı var. ..
Biliyorum umut yok diyor doktor. . Ama keşke orda birakmasaydik demek istemiyorum

Ölmeyi düşünmedim hiç..
Kızım var..
Annem var..
Annemin benden başka kimsesi yok..
Yapayalnız kaldı kicaman evde. . O da ölürüm onsuz diyor Acını bile içimde yaşıyorum anneme güç vermeye çalışıyorum olmuyor olmuyor bazen bırakıyorum kendimi avazim çıktığı kadar ağlıyorum. .
Abinizin gittiği okulu çok araştırın
.kardeşim 5 yıldır o okulda hiç bişey olmadı son zamanlar gitmek istemiyordu zaten o gün de gitmek İstemem işti ısrar ettik biraz..
Keşke diyorum bazen keşke gitmeseydi

Allah'tan ümit kesilmez canım.İnşallah kardeşin bi an önce sağlığına kavuşur,evine,yuvasına döner. Allah karşınıza merhametli insanları çıkarsın bu durum netliğe kavuşsun bi an önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…