- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 34
- Konu Sahibi setenaysetenay
-
Walla bi sikayet edilsin de bi oh cekersiniz ins
Mahrem konusunu da abarttiniz iyice.Okullar sapik mi dolu hayret bisey ya
Çocuğun poposunun yabancı birisi tarafından silinmesinin normal olduğunu söyleyen kişi bir öğretmen mi?!
Biara öğretmenlere de aralıklı zamanlarda sınav olacak deniyordu, gelsin valla bu nasıl bir zihniyet..
Farkındaysanız en çok bu tiplerin çocuğu vardır:)
Nasıl bir sınav?
Kpss tarzında mı?
30 matematik falan..
Sağlıklı zihniyet ölçümünü bizim ülkemizde yapamazlar maalesef..
En iyi ihtimal sözlü mülakata döner, işin suyu çıkar.
Bir de ben velilerin de ara ara sınava tabi olmasını istiyorum.
Zihniyeti, psikolojisi uygun değilse doğuramasın mesela.
Üremeleri çok sağlıksız bana göre o kafaların..
Haklısınız ama muhtemelen bu ogretmeni
Farkındaysanız en çok bu tiplerin çocuğu vardırbelki de sosyal hizmetler görevlileri bütün aileleri gezsin. olumsuz gördükleri veliler eğitime alınsın.
:)
Nasıl bir sınav?
Kpss tarzında mı?
30 matematik falan..
Sağlıklı zihniyet ölçümünü bizim ülkemizde yapamazlar maalesef..
En iyi ihtimal sözlü mülakata döner, işin suyu çıkar.
Bir de ben velilerin de ara ara sınava tabi olmasını istiyorum.
Zihniyeti, psikolojisi uygun değilse doğuramasın mesela.
Üremeleri çok sağlıksız bana göre o kafaların..
Bunu diyorum hanimefendi.Öncelikle haddini bileceksin benim öğretmenliğim ve kişiliğim senin ağzına sakız olamaz.
Özel kreşten bahsediyorsunuz anladığım kadarıyla ordaki öğretmenleriniz zaten benim gibi olamaz zira onlar lise mezunu, pedagojiden bi haber, üç kuruş paraya çalıştırılan ve lisede çocuk gelişimi okudu diye öğretmenin diye avunan insanlar.
Çocuğunuzu; eğitimden,pedagojiden,sınıf yönetimden ve daha birçok şeyden bi haber olan insanlara emanet edin ama poposu temizlensin önemli değil..Haklısınız..
Sizin sorununuz çocuğun bu yeterliliği kazanamamış olması değil. Siz buradaki bir çok kişi gibi çocuğun b.kunu mesele etmişsiniz. İyi bir öğretmenin farklı endişeleri olmalıdır.
Annede uğraşıyordur sonuçta. Kadın bu durumdan memnun mu sizce? Bu tavır bana çok merhametsizce geliyor. Konu sahibi çocuğu karşısına alıp konuşmuş mu mesela? Yada anneye şöyle yapalım böyle yapalım demiş mi? Çok resmi bir tutum. Çocuk söz konusu ya.Çocuğun bu yeterliluğe sahip olmasının önemini zaten annesine söylemiş konu sahibi. ama anne çirkin bir tavırda çıkınca tabiki bunu dert edecek. o veliyle ve türlü türlü tavırlarıyla ugrasacak olan kendisi sonuçta.
Zor bir sey degil çocuğun poposunu kendisinin yarım da olsa silmesi. anne biraz kendinden feragat edip öğretmeli,öğretsin de bi zahmet.
Annede uğraşıyordur sonuçta. Kadın bu durumdan memnun mu sizce? Bu tavır bana çok merhametsizce geliyor. Konu sahibi çocuğu karşısına alıp konuşmuş mu mesela? Yada anneye şöyle yapalım böyle yapalım demiş mi? Çok resmi bir tutum. Çocuk söz konusu ya.
O kadar haklisin ki. Benim 4 yaş 10 aylık kızım da bu işi düzgün yapamıyor. Tabii ki öğretmeye çalıştım ama çocuğun resmen kolu yetmiyor.Annede uğraşıyordur sonuçta. Kadın bu durumdan memnun mu sizce? Bu tavır bana çok merhametsizce geliyor. Konu sahibi çocuğu karşısına alıp konuşmuş mu mesela? Yada anneye şöyle yapalım böyle yapalım demiş mi? Çok resmi bir tutum. Çocuk söz konusu ya.
Allah velinin de vicdanlisiyla karşılaştırsin gerçekten.Valla ben de burunlarını da siliyorum, pis saçlarını da topluyorum ama velilere de bir yaranıyoruz ki dimi?
Biraz da velilerde olacak vicdan.
Hep bizde olunca olmuyor.
Çok kıymetli bebelerine küçük küçük alıştırabilirler.
Süper temizlemese de olur bir süre.
Popo da biz silmeyiverelim o eksik kalsın.
Kundak bebesi değil.
Abartmanın alemi yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?