Anne rahatsızsa "hocam ben yapamıyorum nasıl yaklasmak gerek, ben de memnun degilim bu durumdan ama içinden çıkamıyorum" der, ama kadının öyle bir beyanı vardı da ben mi görmedim?
Çocuk söz konusu da, öğretmenden önce bunu bir anne dert etmeli. cocugumun poposu temiz olsun ama bir yabancı poposuna dokunabilsin sorun degil demek çok acımasız. ki konu sahibi de belirtmis mahremiyet icin sıkıntı olur diye. ama anne umursamamış. pedofili olaylarının bu kadar cirit attığı bir zamanda annedeki bu rahatlık zaten sinir harbi yaratıyor.
Eger ki konu sahibi çocuğun poposunu silmeyi kabul etseydi bu cocuk seneye ne yapicaktı? evde anne okulda öğretmen siliyor, cocugun ogrenmesine ne gerek var?
Bu tarz temel hijyen yeterliliklerini ne kadar erken öğrenirse o kadar iyi. kaldi ki 68 aylık cocuk da küçük değil, daha ufak olup mutfakta anne gözetiminde ufak tefek yemek yapan cocuklar biliyorum ben. bu kadar piremses yetistirmeye gerek yok çocukları.
Evet anne vurdumduymaz bir tip, umursamıyor çocuğuna yaşatacağı travmayı. yahut ileride bir başkası da çocuğun poposuna ellese cocuk bunu sorun etmiycek çünkü zaten başkası elliyor. bi hayal etsenize ne kadar korkunç!