- 13 Kasım 2019
- 1.285
- 1.395
- Konu Sahibi britneyyyyy
Migrenben gunaydın canım nasıl gidiyor? - kaçtasın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım evde tartı yok tartılamıyorum ama olmayan şortum taytım oluyo ilerleme var arada kaçamak yapmasam daha çok olacak ama hadi hayırlısıMigrenben gunaydın canım nasıl gidiyor? - kaçtasın?
ben -5.1 ile bitirdim canım :) Tartıdaki eksi dışında baya incelme oldu bence kesin başla. Kaç kilosun?hala devam eden var mı bu diyete ? bende yarın baslamayı düşünüyorum
ben -5.1 ile bitirdim canım :) Tartıdaki eksi dışında baya incelme oldu bence kesin başla. Kaç kilosun?
7.2 de çok iyimiş. İnşallah bu seferde öyle gider...Yaz tabi insan sıkılıyor bunalıyor böyle teselli ediyor en azından. Başarılar canım ben kesme şeker felan kullanmıyordum alternatif yapmıştım bence sende öyle yap direk şeker yemek çok saçma:)canım bugun basladım bende .. suan 1 kesme sekerli filtre kahvemi içiyorum
kaç kilo oldugumu birazdan paylaşacagım ama hiç iyi bir sayı değildir kesin eminim
ben ilk yaptıgımda 7.2 kilo falan gitmişti
13 gün yapacagım her gün burada ne yiyorsam paylaşacagım
1.gün sabah: 1 kesme sekerli sade filtre kahve
hadi bakalım başaarılar:) bu gönderdiğim liste gibi yaparsanız kesme şeker yerine kuru kayısı veya hurma felan hem şekersiz beslenmiş oluyorsunuz şekeri doğal yoldan almış :)britneyyyyy inşallah canım
henüz öğle yemeğimi yemedim birazdan öğle yemeğimi yiyeceğim
başlangıc kilom 63.4
her gün tartılıp her gün yazacagım
her gün 3 lt su tüketilecek
Çok teşekkür ederim:) umarım 57leri görürümhadi bakalım başaarılar:) bu gönderdiğim liste gibi yaparsanız kesme şeker yerine kuru kayısı veya hurma felan hem şekersiz beslenmiş oluyorsunuz şekeri doğal yoldan almış :)
hadi bakalım başaarılar:) bu gönderdiğim liste gibi yaparsanız kesme şeker yerine kuru kayısı veya hurma felan hem şekersiz beslenmiş oluyorsunuz şekeri doğal yoldan almış :)
günaydın canım, 60 la başladım 55.2 oldum ben:)canım sen kac kiloyla basladın isveçe kaç oldun
günaydın canım, 60 la başladım 55.2 oldum ben:)
olmazmı ben regli olucakken +2 civarı görüyorum, sen her türlü görürsün 56 yı :) başarılar diliyorumben 63le basladım ama sanırım 55 göremem 56 ucundan görsem sevinirim :)
ama bir de regl olucam bugun başlar gibi oldu onunda etkisi vardır değilmi bu 63te?
neyse diyet sonu göreceğiz
şimdi kaçsın peki
inşallah canım benim sabah sabah güzem moralle başladım sayende :*olmazmı ben regli olucakken +2 civarı görüyorum, sen her türlü görürsün 56 yı :) başarılar diliyorum
tabiki çok etkiliyor regli, rakama takılma şuanda regli dönemindeysen tartılma bir kaç gün hatta, incelmegörüceksin hissediceksin zatentartıldım 62,8 olmusum ama reglim başlıyor gibi oldu ondan az vermiş olabilirmiyim ?
neyse şimdi su içiyorum diyete hırsla devam