- 13 Kasım 2019
- 1.285
- 1.395
- Konu Sahibi britneyyyyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canım nasıl gidiyor diyet?Selamlaar :) Ben de başladım bugün 73 kg ile hadi bakalım
günaydınnn canım nasıl gidiyor diyetin son durum nedir?günaydınn sporumu yaptım sade kahve içtim birazdan kahvaltımı yapıcam
wuhuuu süper sen kaçıncı gündesin şimdi?2 kilo vermişim arada kaçamak yapsam da ama devam.
valla canım gün olarak tutmadım ama geçen haftadan bu yana sanırım 10 gün falan oldu ama aman aman tutamıyorum boğazımı bol bol hareket etmeye çalışıyorumwuhuuu süper sen kaçıncı gündesin şimdi?
tartıldınmı peki bu ara ? bende pek tutamıyorum ama işte nerden kısarsam o kadar iyi :)valla canım gün olarak tutmadım ama geçen haftadan bu yana sanırım 10 gün falan oldu ama aman aman tutamıyorum boğazımı bol bol hareket etmeye çalışıyorum
evet dün tartıldım işte 2 kilo gitmiş şükürtartıldınmı peki bu ara ? bende pek tutamıyorum ama işte nerden kısarsam o kadar iyi :)
canım napıyorsun sonuç ne?Selamlaar :) Ben de başladım bugün 73 kg ile hadi bakalım
merhabalar ben diyetin 8. günündeyim dun cok zorlandım hiçbirşey yememek yerine bir kase mercimek çorbası içtim ve 57.2 çıktım açıkcası çok yavaş gidiyor ama en azından 58 i kırdım daha 6 gunum var bakalım toplamda sonuc ne olacak:)bende merak ettim sonucunuzu...
yazarsanız sevinirim
merhaba durum nedir devam ediyormusunuz?evet dün tartıldım işte 2 kilo gitmiş şükür
evet canım devam hatta bugün daha hırslı başladım kocam sağolsun ama kilom kaç oldu bilmiyorum tartım yokmerhaba durum nedir devam ediyormusunuz?
naptıda hırslandırdı seni:) benimkisi bozmak için elinden geleni yapıyorevet canım devam hatta bugün daha hırslı başladım kocam sağolsun ama kilom kaç oldu bilmiyorum tartım yok
bir günde neler yediğinizi merak ettimmerhabalar ben diyetin 8. günündeyim dun cok zorlandım hiçbirşey yememek yerine bir kase mercimek çorbası içtim ve 57.2 çıktım açıkcası çok yavaş gidiyor ama en azından 58 i kırdım daha 6 gunum var bakalım toplamda sonuc ne olacak:)
gün gün yazıyor sayfada her gün yenilenler belli dün 7. gundu oglen ızgara tavuk yedim akşam birşey yoktu onun yerine çorba içtimbir günde neler yediğinizi merak ettim
süper valla az kaldı alıştımda artıkaşkım tam gaz devam arkandayım diye gitmiş kepekli galete bisküvi falan almış . sen nasıl anladın dedim . e kaç gündür ekmek yemiyodun yemeği az yiyodun diyo