- Konu Sahibi sabxixr hep sabxixr
-
canımmmmmm Sabırrr.. Ağlayarak nefesimi tutarak okudum yazdıklarını. Bir anne olarak hem de daha dün bebeği ameliyat olan bi anne olarak çook ii anlıyorum senin yaşadıklarını. Benim tek tesellimm herşey bebeğim ii olsun diyerek kurduğum cümleler oluyor. Ne kadar teselli olursa tabiAllah ım sana sabır bebeğinede güç kuvvet we acil şifa versin.[/
yasadıklarım çoook zooorr bu süreçte kaç defa acillik oldum ve ben doğumda ögrendim rahatsızlıgını bizim için o şoktu bilseydık en azından bu kadar yıkılmazdık bilinçli olarak amelıyata girerdim kesiniklee sabır hastanelerde daha beterlerini görünce kendi yavrumun durumuna şükrettim ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN dedim allahım bütün yavruların yüzüne gülsün sizede çok geçmiş olsın şu anda karşımda mışıl mışıl uyuyor meleğim..
Allahım acil şifalar versin ikinizinde yavrularına tez vakitte hiç görmemiş gibi olsunlar inşallah bunları allahım kimsenin yavrusuna zeval vermesin
Oyy kıyamam bebeğim yaaa valla içim acıdı okurken normalde kolaykolay ağlayamam ama okurken azkaldı ağlıyordum.yavrum küçücük meleğim benim
annesi allah yardımcın olsun dayanma gücü versin sana rabbim yaşadıkların çok zor ama güçlü olmaya çalış onun herşeyden çok anne sevgisine iytiyacı var ona kimse senin gibi güzel bakamaz kendine iyi bak bebeğine en büyük destek sensin unutma
kuzuşunu koklayakoklaya öp boynudan benim için
Canııııımmmmm çok geçmiş olsun için sızladı miniğinin hikayesini okurken
Ama nasıl güçlü annesi nasıl sarılmış sana yıllar sonra gelen miniğin sana sımsıkı tutunuyor
Rabbim birdaha hatstalık acı vermesin
Hiçbir bebişe vermesin
Hiç bir anneciğin yüreği onun canından daha çok yanmasın ağladığında
Rabbim sağlık versin şifa versin bekleyen dileyen herkese
Umarım bugünlerin en kısa sürede geride kalır sağlıla büyür bebeğin
Rabbim yardımcın olsun
Okudum ve çok üzüldüm.Ben bebeklere,çocuklara hiç dayanamam.Küçücük melek onlar.Daha minicikken o acıları yaşamalarına dayanamıyorum.Allahım acil şifalar versin inşallah.Bir an önce iyileşsin kayracık ve hasta olan tüm yavrularımıza dua ediyorum.
Alllah'im, o yüce Yaradan'im yardimciniz olsun insAllah..
Hayatta yasayabileceginiz en büyük acilar bunlar olsun canim benim....
Rabbim yavrunu, yavrumuzu bizlere bagislasin insAllah.
Öp yakisikli pasayi benim icin annesi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?