• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım Evladım

Allah dayanma gücü versin. Teselli edemem sizi çünkü iki yıldır beni hiç bir şey teselli edemedi . Bugün herkes çocuğuna bayramlık alıp gezmelere götürürken ben sadece çiçek götürebildim.
İçimden bir ses eski mesajlarınızı okuttur du bana.... yüreğim yandı çok üzüldüm çok....RABBİM sabır versin dayanma gücü versin size.... ne denir bilemedim... ben kızım epilepsi nöbeti gecirirken çaresizce onun yüzüne bakarken acaba diyorum yanına mı alsaydın Rabbim diyorum ama yokkkk öğle değilmiş bunu anlamamı sağladınız.... Allah razı olsun

Allah sabırlar versin bu meleğinin ömrü kısa oldu ama bundan sonra doğacakların uzun olsun inşallah. Sana da acilinden şifalar ve metanet diliyorum biran önce hayata kaldığın yerden devam edersin.

İki gebeligim de bende yaşadım preeklampsi ama gittiğim doktor çok uyanık ti ilk doktora gittiğim andan sürekli tansiyon ölçüldü ve bir kez yüksek çıkması halinde teşhis şüphesi kondu ve sürekli idrardan kontrol etti. 30 haftadan sonra da iki günde bir hastaneye kontrole çağırdı ve 37 haftaya kadar beni taşıdı. Sonunda hem ben hem de bebeğim sağlıklı olarak gözlerini açtı dünyaya. İnşallah tekrardan gebe kaldığında doktoruna ilk gebeliğini anlat çünkü bir kere preeklampsi teşhisi konduğunda diğer gebelikte çıkma şansı yüksek. Allah sabırlar versin canım. Takdir Allahin. Rabbim acini hafifletsin evini şenlendirsin inşallah

İçimden bir ses eski mesajlarınızı okuttur du bana.... yüreğim yandı çok üzüldüm çok....RABBİM sabır versin dayanma gücü versin size.... ne denir bilemedim... ben kızım epilepsi nöbeti gecirirken çaresizce onun yüzüne bakarken acaba diyorum yanına mı alsaydın Rabbim diyorum ama yokkkk öğle değilmiş bunu anlamamı sağladınız.... Allah razı olsun
Çok teşekkür ederim, tabi ki bir anne için çok zor bebeğini öyle görmek. Ama kızımı o kadar özledim ki bir öpsem bir koklasam yeter gibi geliyor. Allahım size sabır kızınızı da şifa versin. Benim yerime de kocaman öpün onu. bu mübarek günde Rabbimde benim öpücüklerimi ona hissettirsin , annem öptü beni desin.

Benim bebeğim de doğar doğmaz ameliyat olacak ben de çok korkuyorum ve yazdıklarını okuyunca içim yandı.Allah sabır versin...

Goz yaslarima hakim olamadim .. Rabbim insallah sana yeniden anne olmayi nasib eder saglikli bir sekilde..

Gebelik zehirlenmesi her zaman hemen anlasilmiyor ama her kontrolde tansyon olculmesi sart! Yuksek ciktiginda kan ve idrar tahlili sart! Kimininki kanda degil idrarda gozukuyor... vucutta asiri bir siskinlik oluyor..ilaclari var ve 35-36. Haftaya kadar bebegi ilaclarla tutmaya calisiyolar. Sonrasinda ise ya sezeryan ya sunu sanci vererek dogum gerceklesiyor. artik cok gec ama.. neden baska doktora gitmediniz? Diye sorcam ama anlamsiz biliyorum..sadece o hemsirenin sozlerini yazmissin ya; olurse ikisi basima kalacak ne ya? Insanlik lazim bize doktor hemsire farketmez.

Yaşadıklarının aynısını ben de yaşadım. Simdi hamileyim hayata tutunmak için bir sebebim var çok şükür.

Üzülmeyin lütfen.

Babylicious Babylicious içim yandı, paramparça oldu... birşey diyemiyorum :( aklım hep sendeydi, dilerim Rabbim den şu mübarek günlerde yeniden melek gönderir sağlıkla kucağına. Sen bir Melek annesisin, teselli zor ama Allah'a sığın...

Başın sağolsun güzel arkadaşım. Allah sana sağlıkla mutlulukla büyüteceğin evlatlar nasip etsin.

Allah sabırlar versin, bebeğin cennetin en güzel köşesinde bekleyecek seni... dilerim en doğru zamanda evlat hasretin diner. Lütfen kendini toparladığında doğru doktoru ve doğru hastaneyi araştırmaya başla.

Başınız sağolsun. Allah sabır versin, meleğiniz size şefaat edecek Rabbimin izniyle. Dilerim Allah en uygun zamanda acınızı hafifletecek bir yavru daha versin...

Doktorlarınızı seçerken mezun olduğu tıp fakültesini, deneyimlerini mutlaka öğrenin. O kadar çok kalitesiz fakülte var ki. Erken tanı ve tedavi hayat kurtarıyor.

Konu sahibi başınız sağ olsun.

Hangi fakülteler mesela... Ankara Üniversitesine gittim orada asistanlr bile iyiydi kendi kendime diyorum baska sehre gidince üni hastanesine bu kadar güvenebilirmym diye......

Konu sahibi başınız sağ olsun

Maalesef benim hikayem 20 haftada ayrın tılı ultrasonda başladı.. doktor damarlarda çentiklenme gördü ve ilerde tansiyonun çıkabilir dedi.. benim kendi doktorum maalesef önemsemedi. Uzun süre normal doğum yapacağım dıye yurudum yoruldum çok fazla.. normalde tansıyonum yuksekmıs benım haberım bıle yokmuş. 26 temmuz sabahı uyandığımda deli gibi sırt ağrısıyla uyandım karnımda hafıf sancılarda olunca yakındakı tıp merkezıne gıttım. Tansıyonum 18 10 beebgımın gelısımı 2 hafta oncesıyle aynıydı.. korkuyla kendı doktoruma gıttım benı kabul etmedi. Odem ve ıdrarda proteın cok yüksek mıktardaydı. Eğitim araştırmaya gıttım hemen yatırdılar tansıyonumu duzelttıler 4 gun boyunca kaldım 29 temmuz Cumartesı aksamı tansıyonum çıkmaya başladı tekrarkaracıger ve bobreklerım ıflasın esıgıne gelmıs açıl amelıyat gereklıydı yenıdogan bakımında bos olmadığı ıcın tum gece bana hastane bulmak ıcın uğraştılar. Nasıl uyuyup uyandığımı hatırlamıyorum cunku defalarca baygın gıbı hem uykulu hem uyanık kaldım. Gelıp oldum mu dıye kontrol ettıler kadının soyledıgı sözler sımdı bıle aklımda yanımda telde konuşurken ‘ bu ıkısı olurse basıma kalacaklar acılen amelıyat lazım ‘ sabah bır sekılde hstane bulup benı gonderdıler orda sezeryanla 30 haftalık oğlum dogdu. Sesını duydum hala aklımda hala duyuyorum..cok mutluydum saglıgım normale donuyordu bebegımde 1 ay kadar orda kalacaktı.. 2 gun sonra taburcu oldum arada bebegımı görmeye gıdıyordum aslında goremıyordum preeklampsı yüzünden gozlerım gıtmıstı..azda olsa secebılıyordum.. 3 agustos sabahı esımı aradılar bebegımın agır olduğunu soylemısler. Gıttıgımde kalbını calıstırmaya calısıyorlardı. O günkü doktorun yuzu aklımdan gıtmıyor. Sankı hayatım yavaşlamıştı o kadar yavaştı kı saat donmuyordu. En sonunda acı haberı verdıler. Keşke hıc duymasaydım dedıgım keşke onun yerıne benı alsaydın dedıgım andı. İçim o kadar yandıki o anı unutamam hayatım boyunca.. halada keşke ben olseydım dıyorum… sonrası malumunuz kucağıma almayı beklerken kapkara toprağa verdım oğlumu.. o lanet toprak benımbebeımın o kucucuk bedenını nasıl kabul ettı neden aldı.. sonrasında tansıyonum tekrar cıktı bır hafta kadar lanet olası hastanede yattım.. bugun ılk defa gıdebıldım evladımın mezarına.. canım oglumo kadar sanslı kı bırısı o kucucuk mezarına 1 2 gul dıkmıs herhalde tek kalmasın dıye.. onu görünce bır yandan güldüm bır yandan ıcın daha cok yandı sordum kendıme ben ne yapıyorum burda dıye.. Nasıl dayanılır bu acıya.. ne yaparım.. yaşamak haram oldu resmen. Canım o kadar yandı ki..

Ne olur evlatlarınızın kıymetını bılın.. ne hayallerım vardı ne umutlarım vardı..hepsi birer acı verıcı anıya donuştu. İçimi yakan lanet anılar. Allah kımsenın cıgerparesını almasın elınden. Burada hep onunla ılgılı seyler paylaşmıştım.o yüzden bundan sonra gelemem. Kendinize iyi bakın.
Yüreğim sızladı bende hayatta en çok evladım olmasını istemiştim ama nasip olmadı o duyguyu hiç tadamadım, Rabbim sabır versin :(

Hangi fakülteler mesela... Ankara Üniversitesine gittim orada asistanlr bile iyiydi kendi kendime diyorum baska sehre gidince üni hastanesine bu kadar güvenebilirmym diye......

Konu sahibi başınız sağ olsun
Cerrahpaşa, Çapa, Hacettepe, Ankara ,Ege en iyileri. Akdeniz üniversitesi de fena değil. Bizim hocalar Erciyes'i de överler. Fakat hangi şehirde olursa olsun üniversite hastanesi daha iyidir

Canm Allah sabır ve dayanma gücü versin.cok üzüldüm gercekten.Rabbim kısa sürede meleginin kardeşini kucağına almayı nasip etsin.Allahın takdiri buymuş.veren Allah alan Allah elimizden bisey gelmiyo.yarm kalan hayaller umutlar ciger acısı cok zor..imtihan dünyası canm.Peygamber Efendimiz bile bu dünyada evlat acısı yaşamıştr.o da giden evladınn arkasından gözyaşı dökmüştür.aglamsına şaşıran sahabelere dönüp şöyle demiştir"kalp hüzünlenir göz yaşarır ama Allaha isyan etmeyiz"senin gözyaşların da akacak elbet.icinden geldigi gibi davran ağlamak istediginde ağla minicik mezarını görmek istediginde git gör.bazen o mezarin başında gözyaşı dökmek hasretini gidermiş olacak.ama kendini harap etme o cennette cok güzel yerlerde acı sıkıntı yaşamadan mutlu mesut seni bekliyor.cennet kapısında annem babam olmadan iceri girmeyecem diyecektir.Rabbim imtihanı gecebilmeyi ve cennetine vesile kılar ins.Cok beklemeden de tesellisini kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin canm.Rabbim tekrarından ve beterinden korusun.

Back