benim doğum öykümmm sizlerden çok farklı o kadar güzel anlatıyorsunuzki hep o anı yasamak ısterken ben düsünmek dahi istemiyorum
7 sene dile kolay evlat sahibi olablmek için bekledık bu sürede ilaç tedavileri ovulasyon günleri derken yeterrr tmm bırakalım dedım eşime tedavi olmak istemiyorum RABBİM e bıraktım ilaç tedavisini kestim 3 ay sonra hamile oldugumu ögrendim inanılmaz bi mutlulukkkkk sevinç ve rutin kontrollerimiz basladı testler tahlıler hepsı temız her ay duzenlı özel doktorua gıdıyorum cocugun cok ıyı oğluşumuz geliyor dıyıp buyuk bır mutlulukla muaynaneden cıkıyoruz...
veeeee dogummm anı ben normal doğumdan cok korktugum için sezeryan istedimmm iyikide istemişim.. ve hastaneye yattık amelıyathanede buyuk bır heycanla narkozun verılmesı ve bır an önce 7 yıl hasretle bekledıgım oğluma kavusmak ıstıyordum.
sezeryandan cıktım yataga goturuyolar drumu gordum yavrum nasıl dedım sadece iyi dedi yatagıma geldım benden önce yavrumun gelmesı geekırken oglum yoktu.. oğlumda bel açıklıgı dıye bılınen spida bfida rahatsızlıgı oldugunu ögrendık..(bu arada ben 2 gun sonra ogrendım herkes saklamış sutum gıtmesın dıye)bı garıplık oldugunu anlamıstım vee takı annemın telefonda bı akrabamıza soylemesıyle ögrendım YIKILDIMMM yavrummmu acıl amelıyat edılmesı gerekmış belındekı kesenın kapanması icin ve 4 gun sonra amelıyat oldu ben evde o hastanede dikişlerimden kalkamıyorum amelıyatı basarıyla geçti 1 hafta sonra evımıze geldık hastalıgın diğer belirtisi kese kapatıldıktan sonra beyınde sıvı toplar demişti drumuz gercekten alnı şişmeye başladı veee 2.amelıyat olarak 26 günlükken beynine şant takıldı.... 15 gün bende oğlumla hastanedeydik basarıyla geçtı ve çıktık canım yavruma ben dokunmaya kıyamazken drlar o kocaman ellerıyle kesıp biçiyorlar
( asla amelıyattan cıktıgı o anı unutmayacagım korkudan ve üşümekten titriyor aglamaktan sesi kısılmış
(( zoooooor çoook zooor allahım kimseyi evladıyla sınamasın ... amelıyatlarımızın ardından hastalıgın dıger etkılerı üroloji druna yolladı beyın cerrahı ve tedbır amaçlı yavruma ılerde bobrek hastası olmasın dıye 4 saate bır sondatakıp çıkartıyom ürolojide her ay düzenlı kontrollermız oluyor ayaklarımız alçıda...neden diye soruyosunuzdur. hastalık sinirleri etkilediği için içe dönük doğdu yavrumun ayakları onun içn kemık hastanesıne gidiyoruzzz şimdilik bu kadar allahım beterınden korusun canımın içi mavişim biricik oğlum bu arada 3 aylık olduk gelişimimiz normal bebek gelişimiyle aynı ama yavrumunnn yasadıklarını ALLAHIM kimseye yasatmasın..