canım yaralı ceylanım KAYRAM..

çok sağolun ben inanıyorum oğlum çok ıyı olacak zaten cok ıyı suanda ayaklarımız alçıda su an ben ınanın sezeryan rahat hoş ben üzüntüden lohusalığımı bıle yasıyamadım(

aminnnn inşalah gerçekten çok tsk ederim moral oluyor..söylediğiniz sözler.

canım ya kıyamma o tazecik körpecik bebişe ya,neyseki şimdi ii bu çok güzel maşallah.inşallah bu gğnleri unutturacak çok sağlıklı bir ömür yaşarsınız

canım çok üzüldüm derdini veren rabbim dermanını da verir.acil şifalar diliyorum.kıyamam bebeğine.en kısa zamanda sapsağlam olur inşallah da bu günlerinizi de tez zamanda unutursunuz.

canım çok üzüldüm derdini veren rabbim dermanını da verir.acil şifalar diliyorum.kıyamam bebeğine.en kısa zamanda sapsağlam olur inşallah da bu günlerinizi de tez zamanda unutursunuz.

çok tsk ederimmm evet iyilesecek inanıyorum o çok üçlü bir bebek sizede hayırlı doğumlar sğlıcakla yavrunuzu elinize almayı nasip etsin rabbim..

çok çok geçmiş olsun Allah yavrunu meleğini sana bağışlamış daha beterlerinden korusun sizleri ve bizleri inş........

canım bebeğim ve onun kırgın annesi yaşama sağlıkla sımsıkı tutunacağınız neşeli mutlu günler diliyorum dokunmaya bakmaya kıyamadığım tüm bebeklere kocaman iyi dilekler gönderiyorum hep mutlu sağlıklı olsunlar

Canım inan gözyaşları içinde okudum yaşadıklarını..
Rabbim hep güzel şeyler yaşatsın bundan sonra sizlere,
evlatla sınanmak çok zor, sabrımızı bol versin Allahım,
güzel günler görsün Kayracık..

gerçekten cok zorrrmuş allahım kimseye yasatmasın....İNŞALLAH çok iyi olacak ve iyi haberlerini paylaşıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…