- 13 Ağustos 2022
- 8.696
- 4.441
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Başkasından duymasın dedim.Sadece geleceğini söyledim Sinirlendi babam ve seni istemiyor senin hakkında şunu dedi demedim.Benim de cok canim sikkin nur.
Napicaz bu isleri...
Babana soyleme anlatma her seyi. Iyice arani bozuyosun boyle.
Senin neyin var.Benim de cok canim sikkin nur.
Napicaz bu isleri...
Babana soyleme anlatma her seyi. Iyice arani bozuyosun boyle.
Bence babasına her şeyi söylesin anlatsın.Babana soyleme anlatma her seyi. Iyice arani bozuyosun boyle.
Ben sana annen gelnesin diyor muyum ? Dedim.Babam mi suçlu.Annen neler yaptı dedim.Tartismak istemiyorum diye suratıma kapattı.Baban gelmesin ne demek? Ne münasebet? Onu oracıkta haşlayacaktın.
Burası benim şehrim.O yabancı sıkıntı pek olmaz da.Hani babam boşanan insanların başbaşa olmasından görüşmesinden rahatsız olur.Hatta bugün eve doğru yürürken babamın kuzeni var 55 yaşlarda işte eşinden 15 20 sene önce boşandı.Eski eşi aldi arabayla bina önünden çocuklar falan biryere gittiler.Kafamizi çevirdik.Babama ters ama bana göre de o durum ters bosanmissiniz neden beraber geziyorsunzu.Biz eski eşimle beraber gittik arabayla ama biz kavga dövüş ayrılmadık. Helalleşip iyi dileklerde bulunup dağıldık sonrasında da.
Bir de ailelerin gelmesini doğru bulmuyorum onun ailesi gelmesin senin de gitmesin baban.
Varsa kuzen, bir arkadasın vs eşlik edebilir güvenlikten korkuyorsan vs ama onun dışında yalnız gitme taraftarıyım
Siz birlikte gitmeyin zaten. Adliyede birlikte mahkeme salonuna gireceksiniz salondan cıkınca direkt dağılırsınızBurası benim şehrim.O yabancı sıkıntı pek olmaz da.Hani babam boşanan insanların başbaşa olmasından görüşmesinden rahatsız olur.Hatta bugün eve doğru yürürken babamın kuzeni var 55 yaşlarda işte eşinden 15 20 sene önce boşandı.Eski eşi aldi arabayla bina önünden çocuklar falan biryere gittiler.Kafamizi çevirdik.Babama ters ama bana göre de o durum ters bosanmissiniz neden beraber geziyorsunzu.
Cv vermedigim yer kalmadı neredeyse.Marketlere dönmek istemiyorum.Ama geçen ay çok harcama yaptım.Kredi kartı borcum var.Onun stresi işsizlik.Bir yandan babam çok uğraşıyor.Bugunde bu beyefendi yazınca deli oldum.Aman bu anaci heriften de sulalesinden de kurtulcaksin yakinda. Bosver sikma canini. Kendi hayatina bak kurs kovala sosyal aktivitelere katil. Ankara gibi yerde kukuma kusu gibi eve tikilip kalm
Evde benim birkaç parça esyam kalmış.Onu vereyim falan diyor.İstemiyorum dedim onları.Siz birlikte gitmeyin zaten. Adliyede birlikte mahkeme salonuna gireceksiniz salondan cıkınca direkt dağılırsınız
O zaman senin de çingene annen gelmesin deseydin ya?Ben sana annen gelnesin diyor muyum ? Dedim.Babam mi suçlu.Annen neler yaptı dedim.Tartismak istemiyorum diye suratıma kapattı.
Daha dava açılmamış ki.Siz birlikte gitmeyin zaten. Adliyede birlikte mahkeme salonuna gireceksiniz salondan cıkınca direkt dağılırsınız
Cocuklari olan insanlarin cocuklari icin bir araya gelmesinden dogal ne var? Medeniyet diye bisey de var.Burası benim şehrim.O yabancı sıkıntı pek olmaz da.Hani babam boşanan insanların başbaşa olmasından görüşmesinden rahatsız olur.Hatta bugün eve doğru yürürken babamın kuzeni var 55 yaşlarda işte eşinden 15 20 sene önce boşandı.Eski eşi aldi arabayla bina önünden çocuklar falan biryere gittiler.Kafamizi çevirdik.Babama ters ama bana göre de o durum ters bosanmissiniz neden beraber geziyorsunzu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?