Canım Sıkkın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.696
4.441
103
31
Benden bıktınız ama ben artık dayanamıyorum.
Bir tarafta babam bir tarafta malum şahıs.
Aradı işte buraya gelip boşanma işini halledelim diye bunda sıkıntı yok 3 aydır kesinlikle görüşmedik.Umursamaz bir tavır aldı zaten.
Babam gelmesin mahkemeye rica ediyorum dedi.Bende sinirlendim ben senin annen gelmesin diyor muyum dedim.Diyebilirsin tek geleceğim dedi.
Hem tartışma konusu açtı hemde kavga etmeyelim diye yüzüme kapadı telefonu acayip sinirlendim.
Eve gelince babama anlattım durumu bana gorusuyormusunuz diye kızdı.Hayir gelecekmiş dava için dedim.Sen muracaat et o gelsin niye sana mesaj atıyor diye bana kızdı.

Anlaşmalı boşananlar nasıl oluyor.Beraber mi gidiliyor.Mahkemeye.

Babamin bir cümlesini mıknatıs gibi çekip babama ithamda bulunuyorlar ki bunu eşyalarımı almaya gittgimde dayisi da yaptı.Dayisini bile parcalayasim geldi.Babam o cümleyi kullandığında dayısı yanımızda bile değildi.O cümleyi babam kullandı.Madem öyle gidin evimizden diyebilirler di.O gün iyi davranıp iki gün sonra boşanalim diye tutturdu.Kayis orada koptu zaten.

Ve bu adam işine gelince sen anneme bakma benimle evleniyorsun deyip işine gelince ben kimseye bakmam deyip işine gelince de anneme sor danis yapardi.

Babana soyleme anlatma her seyi. Iyice arani bozuyosun boyle.
Bence babasına her şeyi söylesin anlatsın.

Bence babasından korktuğu için bunca ay hata yapmadan duruyor Nuran. Yoksa kaç defa daha barış ayrıl olurdu kafasına göre

Biz eski eşimle beraber gittik arabayla ama biz kavga dövüş ayrılmadık. Helalleşip iyi dileklerde bulunup dağıldık sonrasında da.
Bir de ailelerin gelmesini doğru bulmuyorum onun ailesi gelmesin senin de gitmesin baban.
Varsa kuzen, bir arkadasın vs eşlik edebilir güvenlikten korkuyorsan vs ama onun dışında yalnız gitme taraftarıyım

Burası benim şehrim.O yabancı sıkıntı pek olmaz da.Hani babam boşanan insanların başbaşa olmasından görüşmesinden rahatsız olur.Hatta bugün eve doğru yürürken babamın kuzeni var 55 yaşlarda işte eşinden 15 20 sene önce boşandı.Eski eşi aldi arabayla bina önünden çocuklar falan biryere gittiler.Kafamizi çevirdik.Babama ters ama bana göre de o durum ters bosanmissiniz neden beraber geziyorsunzu.

Siz birlikte gitmeyin zaten. Adliyede birlikte mahkeme salonuna gireceksiniz salondan cıkınca direkt dağılırsınız

Eşinin istemediği şeyleri yapma bence. Onu tanıyorsun, sinirlendirecek şeyleri biliyorsun sonuçta. Suyuna git.

Aman bu anaci heriften de sulalesinden de kurtulcaksin yakinda. Bosver sikma canini. Kendi hayatina bak kurs kovala sosyal aktivitelere katil. Ankara gibi yerde kukuma kusu gibi eve tikilip kalm
Cv vermedigim yer kalmadı neredeyse.Marketlere dönmek istemiyorum.Ama geçen ay çok harcama yaptım.Kredi kartı borcum var.Onun stresi işsizlik.Bir yandan babam çok uğraşıyor.Bugunde bu beyefendi yazınca deli oldum.

Cocuklari olan insanlarin cocuklari icin bir araya gelmesinden dogal ne var? Medeniyet diye bisey de var.

Ben avukat tuttum o halletti biz protokolü imzaladık sadece öncesinde avukatsiz bi bosanma davası açmıştım ona biz beraber gitmiştik ama protokol hazırlanıp ayrı ayrı imzalasaniz da oluyor zaten taze boşanıyorum da :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…