- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
- Konu Sahibi Gelbemucizem
-
Canım sıkma bu kadar canını herşeyin bi vakti zamanı vardır elbet bi gün bebeğini kucağına aldığın zaman kedime çok eziyet etmişim diceksin. Ne kadarlık evlisin canımCanım sıkkın kızlar nedendir bilmiyorum ama neden benimde bebeğim olmuyor diye düşünüyorum. Birçok kişi tedavilerinin ilk ayında hamilelik yaşamış peki ben niye yaşayamıyorum. Ne bende nede eşimde hiçbir sıkıntı yok iken neden. Bu bir imtihan biliyorum ama artık ne yapmam lazım bilmiyorum moralim 0 olmuş derecede.
6 yıldır evliyim 1 yıldır istiyoruz cnmCanım sıkma bu kadar canını herşeyin bi vakti zamanı vardır elbet bi gün bebeğini kucağına aldığın zaman kedime çok eziyet etmişim diceksin. Ne kadarlık evlisin canım
Demek uzun süre korundugunuzdan gebelige yeni yenide hazirlar gec tutar inşallah olur canım sabir edelim inşallah.6 yıldır evliyim 1 yıldır istiyoruz cnm
Gittik ama doktora cnm hicbirsey yok dediDemek uzun süre korundugunuzdan gebelige yeni yenide hazirlar gec tutar inşallah olur canım sabir edelim inşallah.
Aynen öyle cnm ama ben artık bu durumu nasıl kaldırırım bilmiyorum ki benim ailem eşimin ailesi çok baskı yapıyor laflar ağrıma gdyrBazen aynı hissi bende yaşıyorum ama kendimi toparlamaya çalışıyorum başka işlerle uğraşıyorum sabretmemiz lazım
Esine sperm yapildimi sana hormon yumurtalik rahim kan uyusmazligi bakildimi canimGittik ama doktora cnm hicbirsey yok dedi
Hepsi yapıldı cnm hiçbir problem cikmadiEsine sperm yapildimi sana hormon yumurtalik rahim kan uyusmazligi bakildimi canim
Tedaviyle olmayıpta ovülasyon testiyle hamile kalan çok duydum canım ovülasyon testi kullandın mı hiç1 yıldır istyrz diyede doktor baktı olmamış klomen ve catlatma iğnesi verdi yine olmadi ben hasta oldum yeni bitti cnm çok sıkkın ya
Canjm gerisi allaha kaldi zamani vardir dua cüz dağıt okut duaylan artik kuzum.Hepsi yapıldı cnm hiçbir problem cikmadi
Esine sperm yapildimi sana hormon yumurtalik rahim kan uyusmazligi bakildimi canim
[/QUOkan uyuşmazlığı hamile kalmaya engel mi canim
Engel olabiliyor farkında varmayip düşük de
artik dr lar iki yil olmazsa sorun vardir diye dusunuyor. yedigimiz ictigimiz her sey sagliksiz radyasyon teknoloji hava kirliligi.. hepsi sebep.6 yıldır evliyim 1 yıldır istiyoruz cnm
Aynen öyle cnmartik dr lar iki yil olmazsa sorun vardir diye dusunuyor. yedigimiz ictigimiz her sey sagliksiz radyasyon teknoloji hava kirliligi.. hepsi sebep.
Yok cnm bu ay geçti diğer ay başlayacagim onada cnmTedaviyle olmayıpta ovülasyon testiyle hamile kalan çok duydum canım ovülasyon testi kullandın mı hiç
Aynen cnm annem sürekli yapıyorCanjm gerisi allaha kaldi zamani vardir dua cüz dağıt okut duaylan artik kuzum.
Bekliyorum hemde nasıl bu bir sınanma imtihan diyorum ama canım yanıyor hamile olan dizileri bile bırakıyorum benden 2 gün önce evlenen tanıdığım var ve şuanda nur topu gibi kucağında çocukları canım içi yanıyorBenim şuan bütün hissettiklerimi bir bir yazmışşın bende bir yıldır evliyim bir yıldır istiyoruz. Çevremdekiler çok etkiliyo beni en basitinden benim le aynı ay evlendiğimiz teyzemin kızı hamile şimdi teyzemle ne zama bir yere gelsek hemen torunum torunum diye dilinden düşürmüyo ona aldığı kıyafetleri falan ortaya çıkarıyo çok üzülüyorum bilerek yaptığını düşünüyorum ama içime atıyorum bu mesajın umut oldu azda olsa beklemekten başka çare yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?