Kayra canım maşallah kızına. kendi doktorumda incelemeyi yapan perinatologta tek başına hiç bişey ifade etmiyor desede işte anlarsın beni endişeliyim. bide çok hareketsiz o bebeğim şimdi sanki hastaymışta ondanmış gibi içim parçalanıyor çok mu evham yaptım bilmiyom.. :gitme: allahım hepimizin meleklerini korusunn..
Cnm benimde ayrıntılı ultrasonda bebeğimin birinin her iki böbreğindede idrar toplanan yerde sınırın üzerinde büyüme tespit edildi,erkek bebeklerde görünen bir durummuş 26. haftada kontrole çağırdı ayrıntılıya bakan dr,endişe etme dedi takip edilmesi gereken bir durum dedi,doğmadan önce tespit edilmiş olması daha iyi dedi,buda down sendromu belirtilerindenmiş ama tek başına olmaması gerekiyor tabi.........bende öğrendiğim gün çok üzüldüm ama Allah beterinden saklasın dedim,eşim destek oldu topla kendini dedi bebeğe bu halini belli etme dedi,bende o günden beri hiçbirşey yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum cnm....pozitif olmaya çalışıyorum Rabbim ne eylerse güzel eylermiş inşallah güzel olacak sonu diyorum....Sende içini ferah tut cnm,bebeğin için.....
nevra canımm inan eşimde rahat ol bak iki doktorda tek başına önemli bir bulgu değil belki sende bende de olabilirmiş dediler bak diyor. ama yinede belki bugün öğrendiğim için çok endişeliyim her an ağlamaklıyım :gitme: allahım tüm bebişleri korusun içinde seninkileride benimkileride . allahım şifasını versin inşallah. desteğin için çok sağol canım arkadaşımopuyorumnanaktan
Amin cnm,meleklerimizi daha beterlerinden korusun Rabbim,şifalarını versin....
korkma canım bişey yoktur sag salim kavuşursun yavrularına inşalah hayırlısıyla
amin canımm. iyi geldi sizlerle konuşmak allah razı olsunopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan:1hug:Ne demek cnm bunun için burdayız sevincimizde,derdimizde öyle değil mi?kaydirigubbakcemile5
canlar şimdiden hiç birşey kesinleşmez ve belli olmaz gelişim zamanları organları gelişiyor bebeklerin bazı şeyleri yanlış görebilme ihtimalleri yüksek açıkcası ben ayrıntılı hiç baktırmadım ki sürekli 4 boyutlu ultrasona girdiğim halde ve ücret ödemediğim halde nevra ne güzel demiş Rabbim ne eylerse güzel eylermiş ...gönlünüzü ferah tutun
Kayra canım maşallah kızına. kendi doktorumda incelemeyi yapan perinatologta tek başına hiç bişey ifade etmiyor desede işte anlarsın beni endişeliyim. bide çok hareketsiz o bebeğim şimdi sanki hastaymışta ondanmış gibi içim parçalanıyor çok mu evham yaptım bilmiyom.. :gitme: allahım hepimizin meleklerini korusunn..
annelik böyle bir şey işte.... daha dur şimdi gözün görmüyo ve daha hiç görmedin. bir eline alda o zaman gör. ateşlenecek üstünü soyamayacaksın üşür diye. öksürecek doktor ilaç verecek iyileşinceye kadar sen faranjit olacaksın. öksürme refleksinden. ağlayacak susturamazsan sende ağlayacaksın. çok hızlı olduğu dönemlerde bir otursa yada yatsada rahat etsem diceksin. hasta olunca koşup oynamıycak bu defada koşsa diye gözüne bakacaksın. hani bişeye çok üzülünce içim yandı dersin ya. aslında anne olmayanın içi hiç yanmadı. ona bişey olsun düşsün bi yerine zarar gelsin. (allah korusun tabi) işte için nasıl yanarmış ozaman anlayacaksın...........