haa şöle wavycimm beee hoşgeldinnn tatlım...bida bizi merakta bırakma kendinide boş yere üzmee,,görbakk ikiside gayet turp gibiii meleklerin... ii olduğunuu ve toparlandığına çok ama çok sewindim tatlım.. bizde seni swwiyoruzzz opuyorumnanaktan
canlarıııımmmopuyorumnanaktan geldimm ve daha iyiyim toparladım kendimi sayenizde meleğim iyi biliyorum bunu onu üzmicem artık. kardeşiyle birlikte sağsalim gelicek kollarımıza allahın izni ile..
sizi habersiz bıraktım. dün eşimin işyerindeydim işleri toparladım bir sürü muhasebe işi birikmiş faturalar irsaliyeler falan filan bütün gün onu hallettik. şarjım bitti hemde iki telin birden. bi çok kişi sizin gibi merak etmiş.akşamda geç geldik dışarda takıldık biraz derken geldim ve yattım sabahtan beri valal işitmediğim azatr kalmadı:mymeka: hepinize teşekkür ediyorum canlarım seviyorum sizzziiii:teselli:
merhaba canım. benimde çok yakın bi arkdaşımın başına geldi. ikili test sonuçları kötü çıktı ayrıca taramada da kalbinde kieçlenme var dendi. amniyosentez yaptırdı hiçbişey çıkmadı çok şükür. şimdi oğlu doğdu kocaman oldu çok da sağlıklı hiçbişeyi de yok kalbi heryeri sapasağlam maşallah. sende hiç kafana takma. Allahın izniyle sağlıkla dünyaya gelicek ikisi de:ecrin_bebek: