canım sıkkın kızlar, bebişimin birinde hiperekojen fokus görüldü:((

canım bunların coğu sadece bır belırtı............cok olması lazımkı ha tamam bu bu hastalık hıç uzulme bebışıde uzme .....................kuçuçuk bır sıkıntı buyumesın ıçınde doktorlar mecbur herseyı ıncelıcek ama rabbım ol demezse bışeycık olmaz.........korkma ..........bu bulgulat asla yetrrlı degıl.................ha bu ımtıhanın olacaksa saglm doğar yıne hasta olur.............benım bılıyosun 15 yasına gırecek kocaman bı oğlum var bınlerce sukur uç sene sonra kavuştum ona .............saglıklı doğdu.......bı yasına gelınce astım oldugu anlasıldı sonra muayenede kalbınde gecmeyen ufurum vat-r dendı................hıç bırsey yemeyen bı bebektı.........zor sıkıntı cektım sonra kakp dolktorlarına goturduk...........kalbıne gıden bı damarda delık var dendı kapıcaz..........gunlerım gecmek bılmedı ............aglamakla gectı.............doktorumuz yenı farklı bı yontemle anjıyo tarzı yontemı kullanarak mınıcık bı metal parc oratı kapattı.......basarılı nhgectı çok sukur anma bıryıl asla dşmıucek ağlamıcak dedı...........her sanıyem ole gevctı...............cok sukur sımdı cok ıyı rabbım herkesın bebısını bagışlasın eger ımtıhansa cekılecek cekıyoruz ınan rabbım yetrrkı beterınden korusun .........ona sığınacaz....................hıç uzme yegenımı.................ben sımdıde korkuyorum nasıllar dıye anne yuregının sancısı hıç bıutermı...........ama hep dua ınşşşşş hepımız sagıkla doğurur alırız kucagımıza................dua ıle guzel bı pazar sızlere..............

wavy m canım hiç kendinide bebişleride üzme kalbini ferah tut dua et rabbime inşallah bişeyi yoktur bebişinin. biliyosun küçük ihtimaller üzerinde duruyor dr ler benim yiğenimede öyle şeyler söylemişlerdi Allaha şükür 2.5 yaşında ve cin gibi. sakın üzme kendini Rabbim çok büyük. Allah yardımcın olsun bitanemcim hepimiz hayırlısıyla sağlıklı bi şakilde kavuşucaz inşallah bebeklerimize..

geçmiş olsun canım ama eminim bebeğinde bişey yoktur doktorlar herşeyi incelemek zorunda tabi bu onların işi ama biz burda neler duyduk.Doktorların kesinlikle down sendromlu dedikleri bebekler bile sapasağlam doğuyor Allahın izniyle kaldı ki seninkinde öyle bişey bile yok.Rabbim üzüntülerini boşa çıkarsın inş.ıçini rahat tut ve dua et Allaha emanet olsun hepimizin melekleri inş.

geçmiş olsun canım.. kafana takıp bebişleride üzme strese sokmaa.ben hiç duymadım ama yazılanlar insanı ferahlatıyor

Canım geçmiş olsun inanki geçecek bebişlerin çok sağlıklı olarak sana gelecekler yeterki sen moralini yüksek tut bol bol dua et.Rabbim yar ve yardımcın olsun cümlemizin bebeklerini korusun.

wavycimmm üzülme tatlımmm rabbim onların ikisinide sağlıkla kucağına vericek inş... ii düşün ii şeyler olsun.. dimi tatlım... dualarım seninle... opuyorumnanaktan

canımm..
bak arkadaşlar ne güzel ifade etmişler,,
biliyorum insan bunları duymak için gitmiyor oralara,en ufak bir sessizlik insanı nasıl tedirgin eder tahmin ediyorum ama başka hiçbir bulgu yokk,bu çok önemli,belli ki bir yavru kendini düşündürtecek sürekli,yaramaz bıcırık,inan sapasağlam doğacak ve diyceksin ayyy nelere üzüldüm,
kayra cığım ve muallimim ne güzel ifade etmiş ki,bebeklerimiz dünyaya geldiğinde de başka imtihanlarımız olabilir Allah korusun,ama anne yüreği dediğiniz gibi,,
sonra demişsin ki diğer bebeğe göre daha az oynuyor,sen şimdi onu daha dikkatli dinlemeye başladın,ondan dikkatini çekiyor,bak benim kızlardan biride tam cadalooooozz,hiç kendine dokundurtmuyır,biraz sıkışmaya,biraz gürültüye giç gelemiyor hanımefendi,öbür yavrum hiiç banamısın demiyor hiçbirşeye,bu ikizlerde nırmalikesinlikle hastalığından diye düşünme,
hiç üzülmee,onları da üzmee,ooo onların keyifleri bir yerinde kiii,sorma
bak ne güzel cicişler alıyoruz yavrularaa,hani onları da çek gönder bize,
hiç kendini yıpratma güzel arkadaşımibizi de bebeklerini de üzme sakın,
herşey ççok güzel olacak Allahın izniylee...

Son düzenleme:
canım benim çok geçmiş olsun,,inşallah bişeyciği kalmıycak,,sen rahat tut içini,,,
çok çok öpüyorum minnoşları ve seni...

ah canım benim ne güzel dile getirmişsin allah razı olsun desteğin çok iyi geliyor canım benim.. allahım meleklerimizi korusun valla okurken gözlerim doldu. artık ben diye bişey yok hep bebişlerim var şimdiden. onlar için uyuyor ve yiyorum sanki.<nnelik öyle farklı bişey ki içimize düştüklari anada başlıyor..

canımmm çöok sağol hepiniz,n yazıları kendime getirdi beni.. allahım hepimizn meleklerini korusunnopuyorumnanaktan
haklısın canım iki doktorumda aynı şeyi söyledi ama içime ateş düştü bi kere . ama sayenizde çook rahatladım allah razı olsun hepinizden..

canımmmm içimi öyle rahatlattın ki anlatamam sana. allah binkere razı olsun arkadaşım senden:1hug:
canım benim içini ferah tut.. lütfen pozitif düşün ve pozitifi çek... maşallah bebişlerin canavar gibi llahın izniyle....

amin teyzesiş amin allahım hepimizin bebeişlerini korusun inşallahopuyorumnanaktan

muallim canımm okurken bile duygulandım. ok ağlak oldum zaten. alalhım seni bi çok şeyle imtihan etmiş. maşallah oğluna allahım bi daha yaşatmasın o günleri..desteğin için sağpol canım arkadaşım:1hug:
pamuğummm canımsın. babmızda öyle diyor. izminide ceren koymayıo düşünüyor bak cin gibi olacak cerenler zilli olur parmağında oynatacak bizi diyorkaydirigubbakcemile3öpüyorum canım arkadaşım desteğin için sağol opuyorumnanaktan
Amin canım benim. valla sayenizde öyle iç,m rahatladı ki anlatamam..opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım.. kafana takıp bebişleride üzme strese sokmaa.ben hiç duymadım ama yazılanlar insanı ferahlatıyor
sağol canım arkadaşım. onları üzmemeye çalışıyorum teyzecik.. benimde iç,im feraj-hladı...

Canım geçmiş olsun inanki geçecek bebişlerin çok sağlıklı olarak sana gelecekler yeterki sen moralini yüksek tut bol bol dua et.Rabbim yar ve yardımcın olsun cümlemizin bebeklerini korusun.
amin canım allahım tüm melekleri korusun..

wavycimmm üzülme tatlımmm rabbim onların ikisinide sağlıkla kucağına vericek inş... ii düşün ii şeyler olsun.. dimi tatlım... dualarım seninle... opuyorumnanaktan
sağol canım arkadaşım. sayenizde içim rahatladı pozitif bi enerji ile doldumopuyorumnanaktan

hymarry teyzecikkk opuyorumnanaktan seviyoz seniiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanvopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanalalhım hepimizin meleklerini korusunn
canım benim çok geçmiş olsun,,inşallah bişeyciği kalmıycak,,sen rahat tut içini,,,
çok çok öpüyorum minnoşları ve seni...
canım çok sağol. minnoşlarımda seni öpüyor teyzecikkopuyorumnanaktanvopuyorumnanaktan

gunaydın tatlı anne...............rabbım cumlemızın yuregıne ferahlık versın ................bebışlerımızı saglıkla kucagımıza nasıp etsın.................guzel gunler versın bızlere....................herkese hayırlı bı gun..............................ınş daha ıyısın.............fıstıklarını yerım ben...................

amiiiiinn canım
cümlemizin yavruları sağlıkla gelsiinn inşallah,şu mübarek günlerin hürmetine:Saruboceq:

Canım sıkma canını eminim hiçbişey yoktur bebeğinde onun ve kardeşi için dua ediyorum.
Rabbim hepimizin bebeklerini korusun.

bende senin gibi nasıl doğacak bu bebek diye sızlanıyordum. şimdi ise anaokulu zorunlu olmuş. ermek istediğim okul ise sabahtan akşama kadar almak istiyor. daha iyi eğitim için. ama ben şimdi de sabahtan akşama kadar nasıl dayanacak bu çocuk diye sızlanıyorum. devlet okuluna versem çok ilgilenmiyorlar poposunu bile ben yıkıyorum hala orda nasıl yıkar diye sızlanıyorum. eşimde kızıyor hadi karar ver artık herkesinki gidiyor diyor. ama ben kıyamıyorum kuzumaaaaaaaaaaaa.

ah ah kıyılmaz ama alışacak hayata...............ama tuvalet alışkanlığını edınmelı artık ..................yada bıu donem yarım gun devlete versen..............

büyük çocukların arasıda teneffülerde ezilir ya. birde devlet okulu malum. hemen mikrop kapar.

evet zor karar bende oğlumu özele verdım ama anaokulu mecbur degıldı özel yuvaya vermıştım.........bence alışır ols akşama kadar daha ıyı bence zaten hamışsın..........dınlenırsın..bu yıl zor gececk sana

wavıycım ne yaptın ınş hersey yolumndadır...............

wavyciğim yok ortada,
aradım cebide kapalııı,iyidir inşallah.......

ınş ya.................ıyıdır belkı şarjı bıttı............

canlarıııımmmopuyorumnanaktan geldimm ve daha iyiyim toparladım kendimi sayenizde meleğim iyi biliyorum bunu onu üzmicem artık. kardeşiyle birlikte sağsalim gelicek kollarımıza allahın izni ile..
sizi habersiz bıraktım. dün eşimin işyerindeydim işleri toparladım bir sürü muhasebe işi birikmiş faturalar irsaliyeler falan filan bütün gün onu hallettik. şarjım bitti hemde iki telin birden. bi çok kişi sizin gibi merak etmiş.akşamda geç geldik dışarda takıldık biraz derken geldim ve yattım sabahtan beri valal işitmediğim azatr kalmadı:mymeka: hepinize teşekkür ediyorum canlarım seviyorum sizzziiii:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…