canım sıkkın kızlar, bebişimin birinde hiperekojen fokus görüldü:((

haa şöle wavycimm beee hoşgeldinnn tatlım...bida bizi merakta bırakma kendinide boş yere üzmee,,görbakk ikiside gayet turp gibiii meleklerin... ii olduğunuu ve toparlandığına çok ama çok sewindim tatlım.. bizde seni swwiyoruzzz opuyorumnanaktan

haa şöle wavycimm beee hoşgeldinnn tatlım...bida bizi merakta bırakma kendinide boş yere üzmee,,görbakk ikiside gayet turp gibiii meleklerin... ii olduğunuu ve toparlandığına çok ama çok sewindim tatlım.. bizde seni swwiyoruzzz opuyorumnanaktan

timam habersiz bırakmıcam dersimi aldım:kedi::kedi::kedi:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanvopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canlarıııımmmopuyorumnanaktan geldimm ve daha iyiyim toparladım kendimi sayenizde meleğim iyi biliyorum bunu onu üzmicem artık. kardeşiyle birlikte sağsalim gelicek kollarımıza allahın izni ile..
sizi habersiz bıraktım. dün eşimin işyerindeydim işleri toparladım bir sürü muhasebe işi birikmiş faturalar irsaliyeler falan filan bütün gün onu hallettik. şarjım bitti hemde iki telin birden. bi çok kişi sizin gibi merak etmiş.akşamda geç geldik dışarda takıldık biraz derken geldim ve yattım sabahtan beri valal işitmediğim azatr kalmadı:mymeka: hepinize teşekkür ediyorum canlarım seviyorum sizzziiii:teselli:

biz de seni seviyoozzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba canım. benimde çok yakın bi arkdaşımın başına geldi. ikili test sonuçları kötü çıktı ayrıca taramada da kalbinde kieçlenme var dendi. amniyosentez yaptırdı hiçbişey çıkmadı çok şükür. şimdi oğlu doğdu kocaman oldu çok da sağlıklı hiçbişeyi de yok kalbi heryeri sapasağlam maşallah. sende hiç kafana takma. Allahın izniyle sağlıkla dünyaya gelicek ikisi de:ecrin_bebek:

merhaba canım. benimde çok yakın bi arkdaşımın başına geldi. ikili test sonuçları kötü çıktı ayrıca taramada da kalbinde kieçlenme var dendi. amniyosentez yaptırdı hiçbişey çıkmadı çok şükür. şimdi oğlu doğdu kocaman oldu çok da sağlıklı hiçbişeyi de yok kalbi heryeri sapasağlam maşallah. sende hiç kafana takma. Allahın izniyle sağlıkla dünyaya gelicek ikisi de:ecrin_bebek:

canım benim allah razı olsun. içimi rahatlatıyor böyle hikayeler..opuyorumnanaktan

ne güzelll,
Allah sağlıkla tamamlamak yavrularımızı kucaklamak nasip etsin hepimizeeopuyorumnanaktan

amın.................ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.........................tekabbel mınna ya ılahı............

Canım merhaba hamileliğinin hangi dönemindesin bilemiyorum, şimdi aynı sorun benim bebeğimde de var 16. haftadayım ve yaşım 38 doktorum amniyosentez istedi. Amniyosentezden korkmuyorum ama sonucu beni ürkütüyor ben de bu gün hiperekojen fokus başlığı altında yazdım ama henüz cevap yazan olmadı daha önceden senin açmış olduğun bu başlığı görmemiştim. Uykularım kaçıyor

valla cnm Allah bılır sakın amnıyo falan yaptırma cok tehlıkelı bence ..veGörumcem kızına hamıleyken 4 tane doktora gıtmıs hepsı spastık mı down sendromlumu ne demıs ama görumcem Allaha sığınıp doğumunu yaptı kızı sımdı ılkokul bese gıdıyo ve okul bırıncısı bıde guzel ki sorma:) sen ıcını ferah tut..

amnio yaptırmayın komsum yaptırdı bebeğini kaybettı ve daha sonra sonuc geldi temiz :KK43:

kıslar merhabalar,
ben 14 kasımda iki meleğimi dünyaya getirdim. allahıma şükürler olsunki hiç bir sıkıntıları yok. drlarınıza güvenin eğer başka belirtiler yoksa tek başına gerçekten birşey ifade etmiyor. yavrularınızı allah sağlıkla size bağışlasın inşallah..

Canım senin adına nasıl sevindim anlatamam darısı benim minik oğlumun başına çünkü abisi onu dört gözle bekliyor tabiki annesi ve babası da

X