- 18 Haziran 2008
- 13.668
- 30
- 55
canım bunların coğu sadece bır belırtı............cok olması lazımkı ha tamam bu bu hastalık hıç uzulme bebışıde uzme .....................kuçuçuk bır sıkıntı buyumesın ıçınde doktorlar mecbur herseyı ıncelıcek ama rabbım ol demezse bışeycık olmaz.........korkma ..........bu bulgulat asla yetrrlı degıl.................ha bu ımtıhanın olacaksa saglm doğar yıne hasta olur.............benım bılıyosun 15 yasına gırecek kocaman bı oğlum var bınlerce sukur uç sene sonra kavuştum ona .............saglıklı doğdu.......bı yasına gelınce astım oldugu anlasıldı sonra muayenede kalbınde gecmeyen ufurum vat-r dendı................hıç bırsey yemeyen bı bebektı.........zor sıkıntı cektım sonra kakp dolktorlarına goturduk...........kalbıne gıden bı damarda delık var dendı kapıcaz..........gunlerım gecmek bılmedı ............aglamakla gectı.............doktorumuz yenı farklı bı yontemle anjıyo tarzı yontemı kullanarak mınıcık bı metal parc oratı kapattı.......basarılı nhgectı çok sukur anma bıryıl asla dşmıucek ağlamıcak dedı...........her sanıyem ole gevctı...............cok sukur sımdı cok ıyı rabbım herkesın bebısını bagışlasın eger ımtıhansa cekılecek cekıyoruz ınan rabbım yetrrkı beterınden korusun .........ona sığınacaz....................hıç uzme yegenımı.................ben sımdıde korkuyorum nasıllar dıye anne yuregının sancısı hıç bıutermı...........ama hep dua ınşşşşş hepımız sagıkla doğurur alırız kucagımıza................dua ıle guzel bı pazar sızlere..............