Ben sigarayı 2017de bıraktım ama her birkaç ayda bir geri dönüp paket alıp sonra pişman olup atıyordum
Hatta öyle ki sigara içtikten sonra üstümde tokama kadar yıkıyordum kokusundan tiksindiğim için
Baktım böyle gitmiyor elektroniğe başladım
Belki biliyorsanız bir sürü renkli tatlı kokulu çeşitleri var insanı cezbediyor.
Dedim ki bu zararsız diye tanıtılıyor nasılsa sigara gibi etkilemez.
Şimdi 6 aydır sadece elektronik sigara kullanıyorum, normal sigara içmediğim en uzun süre.
Ama işin kötü tarafı bunun uzun süreli sonuçlarıyla ilgili bilimsel çalışma yok yani 10 sene sonra çıkıp aa pardon zararlıymış diyedebilirler
İçine konan şeyler zaten belirsiz ek olarak Türkiyede zaten regüle edilmiyor burada iyice belirsiz
Ben bir şeyleri içime çekmeden yaşar mıyım ya o günleri görür müyüm, yine başarısız olmaktan korkuyorum elektroniği bırakırsam :/ Bu e sigarayı kaç ay kullandıktan sonra bırakmak gerekiyor
Bunu dün fark ettim ki ben sanki hayat boyu e sigara kullanmayı planlıyor gibi davranıyorum, bırakma yönteminden ziyade şu tatlısından da alayım, bunu da deneyeyim falan ama benim amacım bu değildi, bir şey kullanmak istemiyorum artık!!