- 11 Ağustos 2010
- 9.895
- 212
ayy sinir oldum evet kadın kendisi yazıyor bunları emin ol, ve yüz göz olma en kısa zamanda herkese böyle yapıp huzuru bozduğu için şutlanacak olan kendisi, kardeşimin okulundada bir senede 3 tane müdür yardımcısı değişti hep bu tipler patron yalakası üzerine vazife olmayan işlere giren tipler
Kadın zaten canım, tatlım falan diye konuşuyordu ondan rahatsız olduğumu anlasın diye dedimki
Bana hemen tanıştığım insanlarla canımlı cicimli olmak çok yapmacık geliyor. Bir insanla yaşanmışlıklar olmadan kimse kimseyi sevemez. Seviyor gibi yapıyorsa bu yalandır dedim. Bana diyorki yönetim artık sizlerle aralarında durmam için beni aldı. Demeye getiriyorki artık yöneticilerle değil benimle konuşucaksınız. Bende dedimki burda birbirimizin kaşından gözünden anlıyoruz birbirimizi yeni başlayan birisine ben içimi açamam. Benden hoşlanmadın galiba dedi alaycı bi gülüş attım. Umarım anlamıştır. Bugün yöneticimle konuşucam. Keşke çıkartsalar beni de bende rahat rahat gitsem tatil falan yapsam
Bana diyorki başka departman düşünmezmisin, yükselmek istemezmisin. Yükselmek derken dedim. Burda destek birimine geçmekle yükselmiş olmuyorum dedim. Zaten eskiden burayı hep uzun vade düşünüyordum artık zaman ne gösterir bilinmez dedim.