Canım sıkılıyor

daha duzelmeddımı ya
sen suclusan opte barısın bak pc yede oturamıyosubn:)
habrler cok kotu ya
dogalgazdan olengencler kahrettı benı :KK43:

aynen ben de ağladım durdum bir de acıklı haberler yapıyorlar ki taş olsan ağlarsın....ben hatalı olsam çoktan barışmıştık, ama beni çok kırdı, bir de üstüne üstlük beni suçluyor hala..benim hakkımda öyle düşünüp bana onları söyleyen biriyle asla konuşmam.....yalvarması gerek.......:dilcikar:

çamaşırsuyu düzelmedimi aranız..:1no2::1no2:

düzelmedi kardeşceğizim...............

ıyım kardelen sen nasılsın
ısallah hatasını kabul edr senın kocacıgın
ınat galba

ona inat mı denir ne denir bilmem ama hatasını kabul etmeden önce hatası olduğunu bir kabul etse.....hatası olduğunu bile kabul etmiyor, ona kalsa herşeyin sorumlusu benim...nerden de buldum evlendim aman yarabbi....:bbo:

canım çok sıkkın eşimle 4 gündür konuşmuyorum
kızım,oğlumve ben hastayım
eşimde suçunu kabul etmiyo bu erkek lerin hepsi aynı hem suçlu hem güçlü
inadımdan dönmiyecem bu sefer

canım çok sıkkın eşimle 4 gündür konuşmuyorum
kızım,oğlumve ben hastayım
eşimde suçunu kabul etmiyo bu erkek lerin hepsi aynı hem suçlu hem güçlü
inadımdan dönmiyecem bu sefer

ben de yılbaşı akşamından beri konuşmuyorum, bende bu defa kesinlikle inadımdan dönmem...ne boşanırım ne barışırım....yalvartcam onu bu defa

merhaba benmde bugünm cnm yine sıkkın ama daha az sıkkın
ya erkeklere hatalarını söylemeden pek anlamıyolar bazen söylesende anlamıyolar o zamanda affetmekten başka çare kalmıyo galiba buarada geçmiş olsun havalar çok soğuk çok dikkat etmek lazım

valla bu defa affetmiyorum, herşeyi kabul ederim ama nankörlüğü asla.....

bu arada hava yağmurlu, o kişi dışarı çıktı, ben evdeyim....canım hiçbirşey yapmak istemiyor, yemek bile yemek istemiyorum, pc kendiliğinden kapanıp duruyor, canım çok fazla ama çok fazla sıkılıyor....................belki de topiği açtığım günden beri en fazla canımın sıkıldığı dönem bu olsa gerek....

belki elinde çiçekle eve gelir ve canının sıkıntısı geçera.s.

rüyamda görsem inanmam..hem çiçek istemiyorum..........a.s.:teytey:yalvarsın..........

allahım o kısı demısın ya koptum ya
hava cok kotu burdada

şu anda o kişi benim için ama barışırsak kocammmmmm

off offf benimde canım sıkılıyot sevgilimle kavga ettikk

haydaaaaaaaaaaa..........ne oldu bize ya...? yıldızların etkisi midir nedir?:roflol:

selamlarr ben geldim misafirleri gönderdim bulaşık
FaireLaVaisselle.gif
falan derken bir baktım saat olmuş 22:42 hemen geldim buraya

X