canım sıkılıyor tek derdim bıdı bıdı diyenler buyurun karakedinin topiğine :)

hımm kötü düşünme canım evrene pozitif mesaj yollayalım :) şaka bir yana gerçekten bir şeylerin kötü olacağını düşünürsen öyle oluyor belkide anneannen çok sevecek :) yaşlı insanlar farklı oluyor benimde kayın valide bir ara bana büyü yaptılar okunmuş su içirdiler falan diye tutturmuştu. hiç ilgilenmedim öyledir falan dedim geçtim kendi kendine unuttu :) diyeceğim anneannenin korkuları takıntıları olması normal. hepimizde var. en iyisi bunları desteklememek yani nasıl anlatsam. takıntılarını hatırlatmaz körüklemezsen destek olmazsanız zamanla ilgisi değişip unutuyor .
erkek arkadaşını da sevmez diye düşünme. sever elbet . hem sevmese de senin hatırına katlanacak öyle düşün

Son düzenleme:
haklısın canımda işte insan korkuyo ister istemez..iki kişi birbirini çok sevsede ailelerde sorunlar oldugu zaman birbirini seven iki genci kimse düşünmüyo..mesela sevgilim bi ara evlenınce ailemle yaşarız gibi bişey söylemişti ama sadece bi fikirdi ben asla olmaz dedım konuyu kapattık anneme ozamanlar anlatmıştım kızmıştı olmaz falan diye ama şimdi annem bizimle aynı evde yaşama planları yapıyo..düşünsene sen kocanın ailesini istemiyosun ama senın annen sizinle yasamayı planlıyo bu durumda ben olsam kızarım yani ..ve ınsan annesine hayır olmaz diyemiyo yanlış anlamasın diye cok zormuş

canım tanışmıyoruz ama haddim olmayarak yanlış anlama sakın yazıyorum. 6 senelik evliyim ve derdim var köşesini sık sık okurum çevremdeki evlilikleride görüyorum. aman sakın ne senin ailen ne eşinin ailesi bırak aynı evi yakında bile olmasın. evlilikler hep bu yüzden yıkılıyor. ev ev üstüne olmaz diye boşa dememişler. ne kendi annene ne kaynana adayına bu fırsatı sakın sunma. yoksa çok pişmanlık yaşarsın.
zaten evlilikte zor olan eşinle anlaşmak değil ailelerle anlaşmak

olur mu tatlm ya yaz tabii :) evet bende öyle düşünüyorum sevgilimin ailesiyle zaten aynı evde olamayacağını söyledim tmm dediler..ama şimdide annem ben onun ailesiyle nasıl aynı evde yasamayı kabul etmedıysem oda benım annemle aynı evde yaşamayı kabul etmez bu dogal bi hak bence..

günaydın kızlar

semiramis canım ya en zoru zaten kendi ailenle uğraşmak kırmayayım diyorsun ama insanı çok yıpratıyorlar bazen

navigasyonla bile kaybolduk biz
çok komikti yaaa
navigasyon 100 metre sonra sağa dön diyoruz sağda yol yok
hemen elden çıkardık
o aklıma geldide
5. meddeyi çok sevdim
patlamış mısıra bayılırımmmmm
ahh bu erkek anneleri
çok fenalar
çok güldüm vallaaa
allahtan yalnızım
-Mine'nin sana selami var
hangi mine?
sömine!!
sömine haaaaa

benimkide yapmaz
yapmayı bırak akıl verse bende razıyım ama oda yok
sabah kahvaltıyı hazırladım peynir kesmeyi unutmuşum
kesmesini söyledim suratı 5 karış gitti
kahvaltı hazırlayanda suç böylesine

Ne wtcez bu kocaları bilmem

Erzurumlular kurban kesiyorlar, bunu gören ermeninin biri
arkadaşına;

- Ben de kurban kesmek istiyorum, der.

- Olur mu saçmalama. Sen müslüman değilsin, kurbanı niye
keseceksin ki? diye karşı çıkar arkadaşı.

Tabi ermeni kararlı, gidip bir inek satın alır ve eline bıçağı alıp ineğin
başına gelir. Elindeki bıçakla ineği ve kendini kan revan içinde
...bırakır ama bir türlü ineğin canı çıkmaz. Bunun üzerine ermeninin
arkadaşı yanına gelip;

- Ya bu kadar işkence çekeceğine git şu karşıdaki müslüman
kahvesine bir tanesinden rica et gelip kessin, der.

Ermeni elinde bıçak üstü başı kan içinde kahveye girer.

- Aranızda müslüman var mı?, der.

Kahve halkından biri korkudan ''müslüman burda ne arar sen camiye git.''der.

Adam camiye gelir elinde bıçakla içeri girip,
- Aranızda müslüman var mı?, der.

Cemaatte çıt yok. Sonunda yaşlı bir adam dayanamaz ve''ben müslümanım''der.Yaşlı adamla ermeni dışarı çıkarlar

- Amca ben bu ineği kurban etmek istiyorum ama bi türlü beceremedim,der.
Yaşlı adam ineği keser ama çok yorulmuştur ermeniye
''oğlum ben çok yoruldum,derisinide başkası yüzsün''der.

Ermeni elinde bıçak üstü başı kan içinde camiye gider ve
- Aranızda başka müslüman var mı?,der.

Cemaat ermeninin yaşlı adamı kestiğini düşünür ve arkası dönük
olan hocayı gösterirler ve
- Aramızda en müslüman imam,derler.

Ermeni hocanın karşısına dikilir;
- Burada tek müslüman sensin heralde?,der.

Hoca kanlı bıçağa bakar ve
- Şurda iki rekat namaz kıldırdık diye hemen müslüman mı olduk,der DDDDDDDDDDD

tabiii burda fıkra da olsa ineğe işkence edilmesinden hoşlanmadım

Victoria secret katalogu

Temel ile İdris'in eline Victoria's Secret'in kataloğu geçmiş.
Bakmışlar her sayfada fıstık gibi kızlar, hepsi birbirinden alımlı, çıldırtıcı iç çamaşırları içinde, yarı çıplak poz vermişler. Üstelik altlarında yazan fiyatları da sudan ucuz, 60 $, 80 $. Olur mu? Olur, Temel ile İdris 60 $'lık birer tane ısmarlamış ve başlamışlar heyecanla beklemeye.
Aradan bir iki hafta geçmiş, Temel hâlâ internetten sipariş ettiği kızı bekliyor, kız gelmiyor.
Yolda İdris'e rastlamış,
- "Yahu paralar boşa mı gitti, nedir? Benimki yok meydanda, seninki geldi mi?" diye sormuş.
İdris'ten cevap:
- "Valla... benimki, geçen gün donunu yolladı… Kendisi de, bugün yarın gelir, herhalde!"

Kayserili’nin eşi ölmüş, Gazeteye gitmiş..

En ucuzundan standart bir ilan verme…k istemiş

Önüne konan kağıda istediği ilanı yazmış:
“Ayşe’yi kaybettim.Üzgünüm”

İlan görevlisi ilanı görünce uyarmış,

“İsterseniz 6 kelimeye kadar uzatabilirsiniz
Üç kelime daha hakkınız var”

Kayserili “Aynı paraya mı?” demiş..
Görevli “Evet aynı paraya” diyince
Kayserili üç kelime daha eklemiş:

“Satılık Toyota var” ..

Annelerimizden Neler Öğrendik???

İyi yapılmış bir işi takdir etmeyi: "Bana bakın, gidin birbirinizi dışarda gebertin, evi daha yeni temizledim...!!!"
Duaların gücünü: "Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu farketmedi..."
Zamana karşı yarışmayı: "O oyuncaklarını topla yoksa bi tekme attığım gibi hepsini karşı sahilden toplarsın.."
Mantıklı düşünmeyi: "Ben öyle diyorsam öyledir...!!!"
İleri görüşlü olmayı: "Çıkmadan önce temiz bi çamaşır giy.. yolda Allah korusun başına birşey gelir kirli çamaşırla etrafa rezil olursun."
Hayatın trajikomik yanlarını: "Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürecem...."
Hayatın çelişkilerle dolu olduğunu: "Kapa çeneni ve çorbanı iç ..!!"
Dayanıklı olmayı: " O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak YOK..!!!"
Hava raporu tahmini yapmayı: "Şu dağınıklığa bak... yabancı biri görse odanın ortasından kasırga geçmiş sanır..."
Abartmayı: "Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabılarınla içeri girme diye...!!"
Davranış psikolojisini: "Babana çekeceğine biraz bana çekseydin noolurdu ?..."
Olağanüstü durumlara hazırlıklı olmayı: "Dinleme bakalım anne sözü dinlemee...!!! 'Kafana meteor düşecek kenara çekil" diye bağırsam onu bile dinlemezsin di mi......!!!!"
Kıskanmayı: "Dünyada senin annen baban gibi mükemmel bi aileye sahip olmayan, kac milyon çocuk var biliyor musun..."
Sabırlı olmayı: "Baban eve gelsin, sen görürsün''
Hakkımızı alacağımızı: "Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı"
Diyalog kurmayı: "Sana bir şey sorduğumda cevap ver...!!"
"Ne söyleyeyim anne?"
"Sus!! Bana cevap verme!!!"
Tıp bilgilerini: "Gözlerini şaşı yaparken bir gün öyle kalıvereceksin"
Olgun olmayı: "Bu tabağın hepsini bitirmezsen asla büyüyemezsin."
Genetik bilgileri: "Sen de o lanet olası babana çektin."
Bilgeliği: "Benim yaşıma gel de anlarsın o zaman."
VE .....Adaleti: "Bir gün senin de çocukların olacak.. inşallah onlar da sana senin şimdi bana yaptıklarını yaparlar.

dürte dürte
Karı - koca cumartesi gecesini dışarıda geçirmek üzere hazırlanmışlar, ışıkları söndürmüşler, telesekreteri açmışlar, kuşun kafesinin üzeri kapatılmış, kedi arka bahçeye bırakılmış, yan duraktan taksi gelmiş, tam kapıyı kilitleyip çıkacaklarken kedileri kapı aralığından tekrar içeri girmiş..
Evde kimse yokken kedi kuşu yemeye çalıştığı için evde kalmasını istememişler, kadın taksiye, adam da kediyi tekrar dışarı çıkartmaya gitmiş..
Titiz kadın takside beklerken "Ne olur ne olmaz" diye düşünüp şöför evin bütün gece boş olduğunu bilmesin diye
"Kocam da şimdi geliyor.." demiş, "Annem'e iyi geceler demeyi unutmuş, o da çok kırılır bu tip şeylere, onun için gitti.."
Birkaç dakika sonra kocası da taksiye binmiş,
"Beklettim özür dilerim.." demiş nefes nefese, "Aptal orospu geleceğimi bildiği için yatağın altına saklanmış, elbise askısı ile dürte dürte zar zor dışarı çıkardım, kaçmaya çalışınca ensesinden yakaladım, beni tırmalayıp zarar vermesin diye battaniyeye sardım, vurdum kıçına tekmeyi biz gelene kadar arka bahçede beklesin şıllık."

Adamın biri göl kenarında otururken kadının birinin göle düştüğünü görmüş.. Eşine benzettiği yüzme bilmeyen kadının boğulmak üzere olduğunu anlayınca yardım için bağırmaya başlamış "ımdaaat! Karım göle düştü!" diye.. O sırada balık avlayan adamın birini görmüş "Lütfen!" demiş "Karımı kurtarırsanız size yüz dolar..!" Balıkçı hemen atlamış suya bir iki sert kulaçtan sonra yakalamış kadını, kucağında getirerek kumsalda adamın ayaklarının dibine bırakmış.. "Evet!" demiş "Yüz doları alayım!"
"Ama !" demiş adam "Ben karım zannetmiştim, bu benim kayınvalidem...!"
"Şansımın içine edeyim!" demiş balıkçı, cebinden cüzdanını çıkartmaya çalışırken, "Ne kadar ödeyeceğim??!"

Bir kaynana varmış,onunda 2 damadı varmış.kaynana oğullarını denemek istemiş. 1.damadı ile deniz kıyısında yürürken kendini denize atmış.damadı hemen onu kurtarmış. sabah kapısının önünde son model araba duruyormuş üstünde beni kurtardığın için teşekkürler kaynanan yazıyomuş 2,damadı ile çıktığında damadı onu kurtaramamış ve kaynana boğulup ölmüş oda sabah kapısının önünde son model araba görmüş üstünde beni kaynanandan kurtardığın için saol kayınbaban yazıyormuş

Gelin Kaynana
gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar

kaynana ;

- gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım demiş.

gelinde ;

- tabi anne konuşalım demiş.

kaynana başlamış anlatmaya.
- aman kızım benim üç halim vardır dikkat et. saçıma gül takmışsam;neşeli olurum. her yola gelirim. kulağımın arkasına gül takmışsam havamda olmam. çok ısrarcı olma.eğer ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma çok sinirli olurum. gelin kaynana lafını bitirince başlamış lafa;

gelinde ;

- anne benim halim malim yoktur. bacak bacak üstüne atarım,
sigaramı yakarım,sen gülü nerene takarsan tak ben keyfime bakarım

Dağ başında bir kulübede yaşayan 2 tane adam ve her gün
yamaçtan tarlalarına ekine giden gelin-kaynana varmış..
Bu iki adam gelinle kaynanayı gözlerine kestirmişler..
Bunlari alip kaldıralım diye düşünmeye başlamışlar..
Bir gün gelinle kaynana tarlaya giderken ortalığı yıkan bir ağlama duymuşlar.
dinlemişler ki kulübeden geliyor..
Çıkalım bi bakalimdemişler..
Gidip kapıyı çalmışlar adamlardan biri açmış.
Kaynana hayırdır demiş ne oldu ?
Adam demiş ki cenazemiz var...
Buyrun içeri...
Gelin kaynana içeri girmisler...
Giriş o giriş...!!!!
Adamlar işlerini halletmişler..
Neyse..
Gelin kaynana evden çikmışlar..
Gelin sormuş: -Ana be naapcaz şimdi ?
Kaynana cevap vermiş -Valla gelin seni bilmem ama
ben yedisine de gelicem kırkına da.

Kaynana
Temel bir gün kahveye girmiş. Üstü başı yırtıkmış. Ne oldu diye

sormuşlar. Temel :
"Kaynanamı gömdük."

Kahvedekiler:
"ıyi de bu halin ne?"
"Biraz direndi de."

favorim bu fıkra oldu

sağda ve solda çıkan bu reklam sütunları yüzünden kendimi arada sıkışmış gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…