- 27 Aralık 2008
- 5.069
- 8
anneannem aşırı takıntılı birisi kımseyı kolay koly sevmez ona büyü yapıldıgını düşünüyo mesela dedem vefat ettı adamı öldürdüler büyülerle falan diyo..o yüzden korkuyorum 2 bucuk senelık bi ilişkım var yarın öbürgün istemeye gelecekler anneannemı nasıl ikna ederız olurda sevmezse o insanlarıda ne yaparız bılmıyorum cnm
hımm kötü düşünme canım evrene pozitif mesaj yollayalım :) şaka bir yana gerçekten bir şeylerin kötü olacağını düşünürsen öyle oluyor belkide anneannen çok sevecek :) yaşlı insanlar farklı oluyor benimde kayın valide bir ara bana büyü yaptılar okunmuş su içirdiler falan diye tutturmuştu. hiç ilgilenmedim öyledir falan dedim geçtim kendi kendine unuttu :) diyeceğim anneannenin korkuları takıntıları olması normal. hepimizde var. en iyisi bunları desteklememek yani nasıl anlatsam. takıntılarını hatırlatmaz körüklemezsen destek olmazsanız zamanla ilgisi değişip unutuyor .
erkek arkadaşını da sevmez diye düşünme. sever elbet . hem sevmese de senin hatırına katlanacak öyle düşün
Son düzenleme: