Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım Oğlum Fındık Oğlum Çok Şükür Bizimlesin .............
canım benim ne güzel anlatmışsın sanki bende yaşadım seninle o anı darısı başıma inşallah Rabbim evladını uzun ömürlü hayırlı eylesin Allah analı babalı büyütsün ve dediğin gibi erkek infertilitesi bölümündeki ve isteyen herkese nasip etsin bu muhteşem duyguyu
kızım bee ağlattın benii delii.gel sil gözyaşlarımı çabukk. hiç kimsenin doğum hikayesinde ağlamamıştım ne yalan söyleyim.yaşadıklarını bildğim için belkide.aynı şeylere özlem hasret kaldığımız için.sende kavuştun bakk.ben anane olacamm sayenizdee.bekleyenlerdenimm halaa.umudum bitmedii halaa ne arsızlıktır anlamadım.:)) sana oğluşunla ve sevdiğinlee mutluluklarr smhsmh danasııı
haa unutmadann ağda satırlarınaa çok güldümm manyakk..nie olmadınn daha önce kızımm belli olmaz bu veletlerin işi..yaptırdınmıı orasını anlayamadımm yoksa jilet kaydımı yaptınn ayyy alemsinn yaa:)) hiçbir detayı atlamamışsınn şekerimm tebriklerrr
Hoşgeldin KAAN:)) Allah bağışlasın canım benim sevdikleriyle sevdiği bir hayat versin Rabbim O'na Anne olmadan önce bilemezdim insan bebeğini düşününce bile içi titreyebiliyormuş yüreği kanatlanıp uçuyormuş... yüreğimle hissediyorum tüm yaşadıklarını O yüzden misler gibi kokan oğlunu benim için kokla
Allah anali babali buyutsun tatlim, nasil sevindim vallaha, ne mutlu bi habe, cok uzun yoldan geldi pasa beyimiz, insallah Allah'im anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah, masallah, su bebisimizi de bir gorsek kiz, cok guzel bi hikaye, kiz o agda isini nasil akil ettin o vakit
hamilelik haberine ne sevinmiştim, aynı sevinci yine yaşadım canım. Allah analı, babalı büyütsün, hayırlı, sağlıklı bir ömür sürün hep beraber inşallah. tebrikler canım...