- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #1.101
Eşim gelsin ondan izliycemTamam aşko illaki bu gece o videoya bakacanher içtiginde hatirlayip gülersin
Ne ki markasiOna bi yaklaşcam şimcik görcek gününü2 3 aydır böyle ne olduğunu anlamamıştım artık anladım kısıtlanmış ama nasıl ve neden anlamadım ne yorumlar ne de mesela bi şarkı dizi arıyorum çıkmıyo kendi internetimle hepsi açılıyo
Vodafone taşınabilir internetten kuzumNe ki markasi
Ay o da kanser eder insanı bizdede vardı iptal ettikVodafone taşınabilir internetten kuzum
Sorma kuzum zaten alt katta bile çekmiyo bazen yapışık kalıyoruz yine çekmiyoAy o da kanser eder insanı bizdede vardı iptal ettik
Anladım kuzuSorma kuzum zaten alt katta bile çekmiyo bazen yapışık kalıyoruz yine çekmiyoalt yapı yokmuş burda bundan başka alamadık okul var ödevleri oluyo diye çocuğun mecburen aldık ama delirtiyo insanı
Kuzum hsg yi devlette mi çektirdin özelde mı?Anladım kuzu
Buyur aşko hepberaber izleyelim senin kekik suyu içerken aldığın şekli
Sizin yüzünüzden uyuyamıyorumLale95 Dur youtube dan bende açıcam bağlantıyla girilmiyo
Öğrenince atlarsam okumayı benide bilgilendirKuzum hsg yi devlette mi çektirdin özelde mı?
Bizde de öyle canim çok zayif çekiyor,eşimin ahi tutdu galiba tuvalete girince wifi tutmuyor eskiden ne güzel çekerdiSorma kuzum zaten alt katta bile çekmiyo bazen yapışık kalıyoruz yine çekmiyoalt yapı yokmuş burda bundan başka alamadık okul var ödevleri oluyo diye çocuğun mecburen aldık ama delirtiyo insanı
Canim ben 3 yıl önce özelde anestezisiz çekildim,5dakikalik işlemdi adet ağrısı gibiydiÖğrenince atlarsam okumayı benide bilgilendirbide Allah rızası için biri söylesin şu hsg çekilirken acıyor mu miraclebeyb
Sen sorma bize yaşa ve görÖğrenince atlarsam okumayı benide bilgilendirbide Allah rızası için biri söylesin şu hsg çekilirken acıyor mu miraclebeyb
Ay hadi hayirlisi ile geç. Sakin ol rahatla öyle bin araca ilk aynalar koltuk emniyet kemerini unutma kuzum. Sen basarirsinHoş buldum canım beniiimçok aktif olamıyorum bu aralar hatta bütün mesajları okumak istiyorum ama okuyamadım yarın direksiyon sınavım var kuzum heyecanlıyım
Keşke bizimkide tuvalette çekmeseBizde de öyle canim çok zayif çekiyor,eşimin ahi tutdu galiba tuvalete girince wifi tutmuyor eskiden ne güzel çekerdi
Aşko devlette de çekiliyo mu hsgSen sorma bize yaşa ve görkuzum stres yapma bisey yok
24 Temmuz yumurtlama görüp 3 Temmuzda öğrendim kan da 16 çıkmıştı değerim
Tamam Aşko etiketlerim❣Öğrenince atlarsam okumayı benide bilgilendirbide Allah rızası için biri söylesin şu hsg çekilirken acıyor mu miraclebeyb
Yani 19. Günde yumurtlama gördüm tam 10 gün sonra öğrendim
Testinin resmi duruyomu ilk ogrendignYani 19. Günde yumurtlama gördüm tam 10 gün sonra öğrendim