-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #1.081
Boşver çokta bişeye benzemiyor ballada zatenAy bal yok aşko
Amin canim hep beraber gülelimkız az bal kat içine ama öylede çok iç açıcı olmuyor diyim ben sana
sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün gece gece nerden geldi aklına aramızda bitane sağlam yok
Recep ivedik faniyımkız az bal kat içine ama öylede çok iç açıcı olmuyor diyim ben sana
sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün gece gece nerden geldi aklına aramızda bitane sağlam yok
Yedik yedik güzel yedik kafayı aman diğer türlüde çekilmiyor yapcak bişey yokRecep ivedik faniyımhamilelikte o kadar izlerdim ki arkadaşim yeter çocuğun recepe benziycek derdi
Evet ya böyle olmak çok güzelYedik yedik güzel yedik kafayı aman diğer türlüde çekilmiyor yapcak bişey yok
Ay inşallah benzemedi çocuk recep ivediğe
Sesli güldüm yaaaRecep ivedik gibi hocammm dilde bir uyuşukluk oldu hocam içine ne katdiniz keçi pisliyine kadar her şey katmişsin
Ooh iyi bari kime bakarsan ona benzer tezini çürüttüğün için sağolEvet ya böyle olmak çok güzelyokkk yaa yaxuşuxlu , akilli oğlum oldu sizlere kismet
Oh oh iyidir sesli gülmek içindeki tüm kötülükleri alirSesli güldüm yaaa
Yaa açıp izliycem şimdiOh oh iyidir sesli gülmek içindeki tüm kötülükleri alirve işteee cinci hoca tacizde
He iyi bari rahatladımBoşver çokta bişeye benzemiyor ballada zaten
Buyur aşko hepberaber izleyelim senin kekik suyu içerken aldığın şekliYaa açıp izliycem şimdi
Yaa açamıyorumBuyur aşko hepberaber izleyelim senin kekik suyu içerken aldığın şekli
Canin sağ olsun aşko ben bakarim ikimizin yerineYaa açamıyorumbizim internet kısıtlı mıdır nedir anlamadım
Ay gece gece kahkaha attım ya Allah seniYaa açamıyorumbizim internet kısıtlı mıdır nedir anlamadım
At aşko benim yerime de at internet sahiden kısıtlı 18 yaş üstü olduğu için açmıyo pislikAy gece gece kahkaha attım ya Allah seni
Açılmadı püüüüğğğ böyle internete benCanin sağ olsun aşko ben bakarim ikimizin yerine
wifiye yaklaşAt aşko benim yerime de at internet sahiden kısıtlı 18 yaş üstü olduğu için açmıyo pislikkendi internetim de yok ayy
Tamam aşko illaki bu gece o videoya bakacanLale95 Dur youtube dan bende açıcam bağlantıyla girilmiyo
Ona bi yaklaşcam şimcik görcek gününüwifiye yaklaş