Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar en ustteki kaldıkça koyulasmis yaptigimda bu kadar koyu degildi. Son 3 gun yaptigim lh testleri en alttakini yarim saat önce yaptim. Sivi alimina dikkat etmedim bir bardak su içmiştim son 20 dkka ama pik oldugu gunler ne kadar sivi alimi olursa olsun cok fazla koyu cikiyordu. Sanirim tam pik olmadan siliklesmeye basladi test. @Gzmyts53 iyilikperisi92 iyilikperisi92 @Lale95 @Fang Mucizemmm16 Mucizemmm16 Veziir Veziir S sultansultan90 @ad000 bitliKedi bitliKedi ve diger guzel kizlar
Kuzu ben hiç anlamıyorum ya laboquick yapmıştım ben onda silik çizgiler bile bundan daha koyu çıkıyordu

Kizlar en ustteki kaldıkça koyulasmis yaptigimda bu kadar koyu degildi. Son 3 gun yaptigim lh testleri en alttakini yarim saat önce yaptim. Sivi alimina dikkat etmedim bir bardak su içmiştim son 20 dkka ama pik oldugu gunler ne kadar sivi alimi olursa olsun cok fazla koyu cikiyordu. Sanirim tam pik olmadan siliklesmeye basladi test. @Gzmyts53 iyilikperisi92 iyilikperisi92 @Lale95 @Fang Mucizemmm16 Mucizemmm16 Veziir Veziir S sultansultan90 @ad000 bitliKedi bitliKedi ve diger guzel kizlar
Kuzum bu aksamı mutlaka değerlendir çatlamıs artık kaçırma

😂😂😂😂 ay sesli güldüm 😅😅😅😅😅 Allah senı iyi yaptkn boş geçirme cano 1 er gün ara ile yap bari yA Allah seni
Kız kocamın çalışma sisteminden dolayı iki akşam evde bi akşam yok bende iki akşam yapıp bi akşam boş bırakıyorum mecbur. Yoksa öbür türlü bi olup 2 gün olmazsa kaçırırım dönemi diye korkuyorum 🤣🤣 kız bide pko var ne zaman yumurtlayacağım da belli değil. İliğini kuruttum adamın 🤣🤣🤣

Kız kocamın çalışma sisteminden dolayı iki akşam evde bi akşam yok bende iki akşam yapıp bi akşam boş bırakıyorum mecbur. Yoksa öbür türlü bi olup 2 gün olmazsa kaçırırım dönemi diye korkuyorum 🤣🤣 kız bide pko var ne zaman yumurtlayacağım da belli değil. İliğini kuruttum adamın 🤣🤣🤣
Hadi yA ovulasyon da yapıyo musun kuzum
Vallla iyi yapıyorsun yapcak bısı yok tutana kadar idare edicen :)

İyiyim kuzum, dün dedim kendime bu kız nerelerde acaba diye 🤗 kalp kalbe karşıymış. Ben bu yazı serbest geçirmeye alıştım yaa.. bu ay sonu başlayacaktım yeni denemeye, ama galiba erteleyeceğim hiç hazır hissetmiyorum 😅😅
Ah canımm..
Arada girip bakıp cikiyorum goruncee yazarım dedim 💕
Hadi bakalım insallahh sene bitmeden güzel haberler alacağız 😍

Ne kusuru kuzum yaa heyecanını severim 🥰 saatin bi önemi yok ki tatlım, olur tabii. Sadece mümkünse yarım saat kalkmadan yat
Tamam canım ☺️birazdan yapışayım adama işten geldi az biraz dinlensin 😅 keçiboynuzu içirdim ama zorla bi tatlı kaşığı 🙈 milletin kocası çay kaşığıyla içiyor diyor 🤣🤣bende dedim milletin kocası şişesini kafasına dikiyor bikere 🤣🤣🤣 sizinde kocalarınız böyle mi yav 😅

Tatlım çatlamış sanki kaçırma bugünü de 🥰

amiiinn canım benım, Rabbım saglıkla hayırla nasıp etsın bu sefer inşallaahh. :KK36:
senın düşük kendiliğinden oldu degıl mı ılac vs kullanmadın?
evet testler 2ayı buluyor cıkması
Amin canım benim ❤️ evet kendiliğinden düştü, temizlendi. Sonrasında antibiyotik kullandım sadece
R Random3 ve @Gzmyts53 adetin 22ci günü,dünden beri kasık agrilarim var arabir kalo gibi atiyor sanki sizlerde oldu mu hiç böyle
Kuzum ben 22.gün gebelik testiyle öğrenmiştim. Ve o gün hafif adet sancıları hissedip de yapmıştım testi. Ama kalp gibi atmayı da birkaç gün sonra hissetmiştim ama bi daha olmadı

Tamam canım ☺️birazdan yapışayım adama işten geldi az biraz dinlensin 😅 keçiboynuzu içirdim ama zorla bi tatlı kaşığı 🙈 milletin kocası çay kaşığıyla içiyor diyor 🤣🤣bende dedim milletin kocası şişesini kafasına dikiyor bikere 🤣🤣🤣 sizinde kocalarınız böyle mi yav 😅
Hahaha valla kocam da çok sevmiyor ama ben söylemeden mecbur içiyor her şeyi. Hatta şimdi bi bal polen ıvır zıvır karışımı var işte, içinde zencefil de olduğu için gerçekten çok acı kıyamam onu da yiyor bişey demeden 🥰 bazen kıl olabiliyorlar ama her şeye katlanıyorlar yaa hakkını yemeyin eniştelerin 😁

X