- 17 Nisan 2021
- 4.135
- 3.708
- Konu Sahibi Mucizemmm16
Allah yardım etti vallahiOyy ben bayilirdim iyi dayanmışsın masallah
ne çektik be kuzu şu yolda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardım etti vallahiOyy ben bayilirdim iyi dayanmışsın masallah
Allah inşallah o günleri de gösterir Canım ya Kız benim yumurtlama daha olmadı ama garantiye aldım adamı boş görünce atlıyorum kucağınaYa boşver olsun yA hoşşiktir boşver hamıle kalınca o agrıları bile ozlıcez bende bugun yarınn yapıcam cano
Kuzu ben hiç anlamıyorum ya laboquick yapmıştım ben onda silik çizgiler bile bundan daha koyu çıkıyorduKizlar en ustteki kaldıkça koyulasmis yaptigimda bu kadar koyu degildi. Son 3 gun yaptigim lh testleri en alttakini yarim saat önce yaptim. Sivi alimina dikkat etmedim bir bardak su içmiştim son 20 dkka ama pik oldugu gunler ne kadar sivi alimi olursa olsun cok fazla koyu cikiyordu. Sanirim tam pik olmadan siliklesmeye basladi test. @Gzmyts53 iyilikperisi92 @Lale95 @Fang Mucizemmm16 Veziir S sultansultan90 @ad000 bitliKedi ve diger guzel kizlar
İyiyim kuzum, dün dedim kendime bu kız nerelerde acaba diye kalp kalbe karşıymış. Ben bu yazı serbest geçirmeye alıştım yaa.. bu ay sonu başlayacaktım yeni denemeye, ama galiba erteleyeceğim hiç hazır hissetmiyorumminnoşum nasılsın?
Kuzum bu aksamı mutlaka değerlendir çatlamıs artık kaçırmaKizlar en ustteki kaldıkça koyulasmis yaptigimda bu kadar koyu degildi. Son 3 gun yaptigim lh testleri en alttakini yarim saat önce yaptim. Sivi alimina dikkat etmedim bir bardak su içmiştim son 20 dkka ama pik oldugu gunler ne kadar sivi alimi olursa olsun cok fazla koyu cikiyordu. Sanirim tam pik olmadan siliklesmeye basladi test. @Gzmyts53 iyilikperisi92 @Lale95 @Fang Mucizemmm16 Veziir S sultansultan90 @ad000 bitliKedi ve diger guzel kizlar
ay sesli güldüm Allah senı iyi yaptkn boş geçirme cano 1 er gün ara ile yap bari yA Allah seniAllah inşallah o günleri de gösterir Canım ya Kız benim yumurtlama daha olmadı ama garantiye aldım adamı boş görünce atlıyorum kucağına
Kız kocamın çalışma sisteminden dolayı iki akşam evde bi akşam yok bende iki akşam yapıp bi akşam boş bırakıyorum mecbur. Yoksa öbür türlü bi olup 2 gün olmazsa kaçırırım dönemi diye korkuyorum kız bide pko var ne zaman yumurtlayacağım da belli değil. İliğini kuruttum adamınay sesli güldüm Allah senı iyi yaptkn boş geçirme cano 1 er gün ara ile yap bari yA Allah seni
Hadi yA ovulasyon da yapıyo musun kuzumKız kocamın çalışma sisteminden dolayı iki akşam evde bi akşam yok bende iki akşam yapıp bi akşam boş bırakıyorum mecbur. Yoksa öbür türlü bi olup 2 gün olmazsa kaçırırım dönemi diye korkuyorum kız bide pko var ne zaman yumurtlayacağım da belli değil. İliğini kuruttum adamın
Ah canımm..İyiyim kuzum, dün dedim kendime bu kız nerelerde acaba diye kalp kalbe karşıymış. Ben bu yazı serbest geçirmeye alıştım yaa.. bu ay sonu başlayacaktım yeni denemeye, ama galiba erteleyeceğim hiç hazır hissetmiyorum
Bende iyiyim aşko çok şükür ❣ özledum konuşamıyoruz makara yapamıyoruz artıkın☹Çok şükür iyiyim aşkom ders çalışıyorum sen napıyosun nasılsın
Tamam canım birazdan yapışayım adama işten geldi az biraz dinlensin keçiboynuzu içirdim ama zorla bi tatlı kaşığı milletin kocası çay kaşığıyla içiyor diyor bende dedim milletin kocası şişesini kafasına dikiyor bikere sizinde kocalarınız böyle mi yavNe kusuru kuzum yaa heyecanını severim saatin bi önemi yok ki tatlım, olur tabii. Sadece mümkünse yarım saat kalkmadan yat
Oyyy maşaallahh okullu olcak ozamanYok bi oğlum var canım 5 yaşında
Ben de gelebilir miyim acaba aranızaAşkolar etiketleyemediğim gelmek isteyen varsa etiketi çakıverin gari ben kaçırmış olabilirim okuyamadım tam çünkü
Gel canım herkese yerimiz var ❤Ben de gelebilir miyim acaba aranıza
Tatlım çatlamış sanki kaçırma bugünü deKizlar en ustteki kaldıkça koyulasmis yaptigimda bu kadar koyu degildi. Son 3 gun yaptigim lh testleri en alttakini yarim saat önce yaptim. Sivi alimina dikkat etmedim bir bardak su içmiştim son 20 dkka ama pik oldugu gunler ne kadar sivi alimi olursa olsun cok fazla koyu cikiyordu. Sanirim tam pik olmadan siliklesmeye basladi test. @Gzmyts53 iyilikperisi92 @Lale95 @Fang Mucizemmm16 Veziir S sultansultan90 @ad000 bitliKedi ve diger guzel kizlar
Sağol kuzumcum biraz sarsıldımİnşallah gerek kalmadan yarın hallolur kuzum üzme kendini sakın❣
Normaldir kuzum kendine izin ver sıkma kendini Allahın izniyle yarın halolur inşallah ❣Sağol kuzumcum biraz sarsıldım
Amin canım benim evet kendiliğinden düştü, temizlendi. Sonrasında antibiyotik kullandım sadeceamiiinn canım benım, Rabbım saglıkla hayırla nasıp etsın bu sefer inşallaahh.
senın düşük kendiliğinden oldu degıl mı ılac vs kullanmadın?
evet testler 2ayı buluyor cıkması
Kuzum ben 22.gün gebelik testiyle öğrenmiştim. Ve o gün hafif adet sancıları hissedip de yapmıştım testi. Ama kalp gibi atmayı da birkaç gün sonra hissetmiştim ama bi daha olmadı
Hahaha valla kocam da çok sevmiyor ama ben söylemeden mecbur içiyor her şeyi. Hatta şimdi bi bal polen ıvır zıvır karışımı var işte, içinde zencefil de olduğu için gerçekten çok acı kıyamam onu da yiyor bişey demeden bazen kıl olabiliyorlar ama her şeye katlanıyorlar yaa hakkını yemeyin eniştelerinTamam canım birazdan yapışayım adama işten geldi az biraz dinlensin keçiboynuzu içirdim ama zorla bi tatlı kaşığı milletin kocası çay kaşığıyla içiyor diyor bende dedim milletin kocası şişesini kafasına dikiyor bikere sizinde kocalarınız böyle mi yav
2. gebeliğimde dış gebelik olmuştu, o zaman yapmışlardı 1 hafta arayla 2 dozkuzu sen de metotraksate ıgnesı oldın mu ?