- 17 Nisan 2021
- 4.131
- 3.704
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #34.021
Amin inşallah canımAyyy canımm hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canımAyyy canımm hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Tatlııımm çok teşekkür ederim amin sen nasılsın napıyosun?Yaa ben hiç görmedim seni çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt yavrunu
hmm olsun vardır bunda da bir hayırinşallah güzel haberini de alırız en kısa zamanda
Ayy yeni gördüm aşkım nasılsınız? Maşallah sağlıkla kucağına al kavuştun sonunda minnoşuna çok şükürMucizemmm16 M Mavimiresl R Random3
Kızlar hamileyim kaç sene sonunda doğal yolla kendiliğinden oldu Kalp atışını duyduk sabah
Çok şükür binlerce şükür ya çok iyiyiz sen nasılsın napıyosun sabah kontrolümüz var inşallah herşey yolundadırAyy yeni gördüm aşkım nasılsınız? Maşallah sağlıkla kucağına al kavuştun sonunda minnoşuna çok şükür
Bende hersey aynı aşkom asıl sen nasılsın nasıl hissediyorsunÇok şükür binlerce şükür ya çok iyiyiz sen nasılsın napıyosun sabah kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır
Yaaa canim bildirim gelince sevindim. Eski grubu cok özledim herkes burda mi ? Ben iyiyim cok şükür sen nasılsın?Bu arada selammm herkese kizlar siz nasılsınız nasıl gidiyor?
Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R Random3 Veziir M Mavimiresl Lale95 Ginnys -Arwen- M mucizeOldu fnd_50 ucge Papatyamveben-Mavi destinesiaa Niqu
Bende özledim yaaa hepimiz bir telaş bir dağıldık. Ben de iyim çok şükür. Varmı bir gelişme?Yaaa canim bildirim gelince sevindim. Eski grubu cok özledim herkes burda mi ? Ben iyiyim cok şükür sen nasılsın?
Ben dış gebelik geçirdim biliyorsun 1 sene korunun demisti doktor ama baska seyler oldu düşünmedik bir sure simdi iki aydır tekrar denemeye basladik daha yok bebek insallah gelecek sen de varmı güzel haberler ?Bende özledim yaaa hepimiz bir telaş bir dağıldık. Ben de iyim çok şükür. Varmı bir gelişme?
Canım bende senle aynı durumdayim uzun zaman başka şeylere odaklandım şimdi işte dedim tekrar deneyim bu aydan bir umutluyum bakalım o da herzaman olan adet öncesi göğüs hassasiyetim yok diye sence bir berlti mi bu ? Kimisinde öyle oluyormuş tersi oluyormuşBen dış gebelik geçirdim biliyorsun 1 sene korunun demisti doktor ama baska seyler oldu düşünmedik bir sure simdi iki aydır tekrar denemeye basladik daha yok bebek insallah gelecek sen de varmı güzel haberler ?
Benim yeni başladı regl bu ay olmadı bakalim Eylül umutluyum sat 24 Ağustos bat 23 Eylül şuan. Senin kac gunun kaldi. Genelde göğüs hassasiyetibolur diyorlar ama bunyeden bünyeye fark eden birsey bence.Canım bende senle aynı durumdayim uzun zaman başka şeylere odaklandım şimdi işte dedim tekrar deneyim bu aydan bir umutluyum bakalım o da herzaman olan adet öncesi göğüs hassasiyetim yok diye sence bir berlti mi bu ? Kimisinde öyle oluyormuş tersi oluyormuş
Senin bat ne zaman ?
Benim sat 27 temmuz ama benim hep bir kaç gün iler atar öyle gelir ilk defa Haziran ayında Mayısla aynı gün adet olmuştum şaşırmıştım hatta. Bazen böyle döngü şaşırınca da arkasına bebiş gelirmiş bu forumda bunu kanıtlayan anket bile yapıldı. Burdan bununda bilgisini vermiş olalım pozitif enerji yaymak adınaBenim yeni başladı regl bu ay olmadı bakalim Eylül umutluyum sat 24 Ağustos bat 23 Eylül şuan. Senin kac gunun kaldi. Genelde göğüs hassasiyetibolur diyorlar ama bunyeden bünyeye fark eden birsey bence.
İyi gidiyor şükür 17 haftalık olduk biz sen neler yapıyorsun nasıl gidiyorBu arada selammm herkese kizlar siz nasılsınız nasıl gidiyor?
Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 R Random3 Veziir M Mavimiresl Lale95 Ginnys -Arwen- M mucizeOldu fnd_50 ucge Papatyamveben-Mavi destinesiaa Niqu
Çok sevindim canım tebrik ederim.İyi gidiyor şükür 17 haftalık olduk biz sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor
Ayy hadi inşallah vardır bebiş guzel haberlerini alalimBenim sat 27 temmuz ama benim hep bir kaç gün iler atar öyle gelir ilk defa Haziran ayında Mayısla aynı gün adet olmuştum şaşırmıştım hatta. Bazen böyle döngü şaşırınca da arkasına bebiş gelirmiş bu forumda bunu kanıtlayan anket bile yapıldı. Burdan bununda bilgisini vermiş olalım pozitif enerji yaymak adına
Canım göğüs hassasiyeti elbette belirtilerden birtanesi ama kimisi de adet belirtilerinin tersini yaşayıp gebe olduğunu söyledi benimde adet belirtimden biri göğüs hassasiyetidir. İlk kez bu ay olmadı. Tabi birde başka belirtiler de var bu ay değişik olan, adet bitiminden bu yana bir türlü geçmeyen kasık ağrıları bel ağrısı ve batmalar. Normalde asla olmaz yumurtlama döneminde olsada geçer kalmaz. Bakalım
Kızım olacak inşallah canım benim amin çok teşekkür ederim Darısı en güzelinden başına inşallah Valla hiç belirtim olmadı. Hatta dalgasına test alıp yaptım pozitifi görünce şok oldum. Artık amaan olursa olur olmazsa olmaz dediğim ayda oldu Sal olur diyolardı gerçekten öyleymiş o kadar ovulasyon o kadar takip boşa çıktı benimÇok sevindim canım tebrik ederim.
MashaAllah. Kız mı erkek mi? Sağlıkla gelsin Rabbim sağ salim kavuştursun sizi
Benim vallaha bir değişiklik yok ucge yede yazdığım gibi bu ay bir değişiklik var gibi bakalım
Bu arada senin belirtiler neydi?
Ben salalı çok oldu zaten. Ben hiç belirtileri baz almam ama değişik bir şey olunca orda biraz şüphem oluyor. Ovulasyon testlerini bende bıraktım bence tam tersine stress yapıyor. En güzeli adet biter bitmez yoğun çalışmakKızım olacak inşallah canım benim amin çok teşekkür ederim Darısı en güzelinden başına inşallah Valla hiç belirtim olmadı. Hatta dalgasına test alıp yaptım pozitifi görünce şok oldum. Artık amaan olursa olur olmazsa olmaz dediğim ayda oldu Sal olur diyolardı gerçekten öyleymiş o kadar ovulasyon o kadar takip boşa çıktı benim
Aynen adet bittiğinde gün aşırı yetiyor bence deBen salalı çok oldu zaten. Ben hiç belirtileri baz almam ama değişik bir şey olunca orda biraz şüphem oluyor. Ovulasyon testlerini bende bıraktım bence tam tersine stress yapıyor. En güzeli adet biter bitmez yoğun çalışmak
Moonlighhhtimmm kınalı kuzuuumm..partalina_ caniiiiiiiiimmmmm nasılsın kız hamileymişsin ya nasıl sevindimmm geç öğrendim tabi görmediğim için sağlıkla gelsin hemen bana bilgi var nasıl oldu ne oldu berlitiler testler hepsini