Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben az bişey olayım diyorum ama yine mıncır mıncır bişeye dönüşüyorum. Can çıkar huy çıkmaz bebeğim 🤣 biz kendimize bakalım yeter heralde 😁
Hahah ben de öyleyim ya ne sanki bu koca az iki akşam kendi haline takılsam ölürüm sanki bal var hemen atlıyorum 🤣🤣🤣

Fıkır fıkır kaynıyosa kanımız demek ki 🤣 aman Allah bozmasın bebeğim ❤️
Aşkom ya ben gene darlandım🥺 annem tutturdu doktora gitsene diye ilk tedaviye başladığım ay demiştim doktora gidiyorum diye sonra teyzelere falan söylemiş tabi benim kulağıma sonradan başka söylentiler geldi bidaha annemede hiç bişey söyleyemedim. Bu gün istemiyorum dedikçe ısrar etti. Israrı da şundan biz buraya taşındıktan 1 ay sonra eltimler geldi bize eltim burda bir doktora gitti nerde dediyse işte oradaki doktor çok iyi demiş benim annem de diyor işte eltin o doktoru çok iyi diyor gitsene diye. Bende zaten çok darlandım bu ay artık psikolojim iyi değil dedim bıktım artık istemiyorum doktor falan dedim. Bi kere gittin falan dedi anne 2 yıldır tedavi görüyorum sizin haberiniz yok diyarbakırda çok daha iyi doktorlara gittim falan dedim. Olmaz mı dediler falan diye darlamaya devam etti en sonunda tüp bebek yaptırırız yardım ederiz falan demeye başladı. Telefonda ağlamamak için zor tuttum kendimi.
Ya ben artık bebeğimin olmaması fikrine alışmaya çalışıyorum hani ille de olsun demiyorum olmazsa olmaz rabbim böyle uygun görmüş diyorum ama en yakınım annemin bile iyilikle söylediği sözler beni çok yaralıyor bu normal mi ya 🥺 Başkalarının söyledikleri ve benim için çocuğu olmuyor gözüyle bana baktıklarını bilmek beni çok kırıyor.

Aşkom ya ben gene darlandım🥺 annem tutturdu doktora gitsene diye ilk tedaviye başladığım ay demiştim doktora gidiyorum diye sonra teyzelere falan söylemiş tabi benim kulağıma sonradan başka söylentiler geldi bidaha annemede hiç bişey söyleyemedim. Bu gün istemiyorum dedikçe ısrar etti. Israrı da şundan biz buraya taşındıktan 1 ay sonra eltimler geldi bize eltim burda bir doktora gitti nerde dediyse işte oradaki doktor çok iyi demiş benim annem de diyor işte eltin o doktoru çok iyi diyor gitsene diye. Bende zaten çok darlandım bu ay artık psikolojim iyi değil dedim bıktım artık istemiyorum doktor falan dedim. Bi kere gittin falan dedi anne 2 yıldır tedavi görüyorum sizin haberiniz yok diyarbakırda çok daha iyi doktorlara gittim falan dedim. Olmaz mı dediler falan diye darlamaya devam etti en sonunda tüp bebek yaptırırız yardım ederiz falan demeye başladı. Telefonda ağlamamak için zor tuttum kendimi.
Ya ben artık bebeğimin olmaması fikrine alışmaya çalışıyorum hani ille de olsun demiyorum olmazsa olmaz rabbim böyle uygun görmüş diyorum ama en yakınım annemin bile iyilikle söylediği sözler beni çok yaralıyor bu normal mi ya 🥺 Başkalarının söyledikleri ve benim için çocuğu olmuyor gözüyle bana baktıklarını bilmek beni çok kırıyor.
İnsanlar senin gibi düşünmüyor kuzum, zannediyorlar ki çok istiyorsun ama belli edemiyorsun. O yüzden istemiyorum demeni farklı algılıyorlar. Aslında kötü niyetli değiller iyiliğini düşünüyorlar ama yaşamayan da o hassasiyeti anlamıyor ne yazık ki... Biraz dinlenmek istiyorum çok yıprandım, kendimi hazır hissettiğimde giderim demen en iyisi bence, en azından kestirip atmış olmazsan onlar da daha ılımlı yaklaşır çok üstelemezler diye düşünüyorum

İnsanlar senin gibi düşünmüyor kuzum, zannediyorlar ki çok istiyorsun ama belli edemiyorsun. O yüzden istemiyorum demeni farklı algılıyorlar. Aslında kötü niyetli değiller iyiliğini düşünüyorlar ama yaşamayan da o hassasiyeti anlamıyor ne yazık ki... Biraz dinlenmek istiyorum çok yıprandım, kendimi hazır hissettiğimde giderim demen en iyisi bence, en azından kestirip atmış olmazsan onlar da daha ılımlı yaklaşır çok üstelemezler diye düşünüyorum
Sürecim hakkında bir bilgileri yok canım bu gün dedim artık 2 yıldır tedavi görüyorum artık bunaldım diye.
Ya kuzum bana artık bebek hakkında bişey dediklerinde sakin kalamıyorum ki sanki böyle herşey bulanıklaşıyor hemen ağlama isteği geliyor anlamsız bi şekilde sinirleniyorum. Kendimi kontrol edemiyorum. Sinirle birini kırmaktan da çok korkuyorum.

Canım aslında kötü niyetli değiller belkide annen tahmininde olmadığını yardım isteyemediğinizi falan düşünmüşte olabilir. Başkalarının senin için ne düşündüğünü hiç umursama.kısmetimizde varsa elbette olacak nasipten öteye köy yok

Canım papatyam çok şükür nasip oldu tekrar rabbim bu sefer sağlıkla nasip etsin inşallah. Çok sağol kuzum 💜 de nasılsın?
İnşallah insallahhh Rabb'im sağlıkla.kucgina almayı nasip etsin inşallah canım benimm🤲💜
Bende şükür iyiyim tüp bebek tedavisindeyin transfer bekliyorum canım 🌟dua et bana da inşallah ilk seferde sağlıkla kavuşurum bende

Sürecim hakkında bir bilgileri yok canım bu gün dedim artık 2 yıldır tedavi görüyorum artık bunaldım diye.
Ya kuzum bana artık bebek hakkında bişey dediklerinde sakin kalamıyorum ki sanki böyle herşey bulanıklaşıyor hemen ağlama isteği geliyor anlamsız bi şekilde sinirleniyorum. Kendimi kontrol edemiyorum. Sinirle birini kırmaktan da çok korkuyorum.
Hassasiyetini anlıyorum ama bilmeyenler yaşamayanlar anlamaz kuzum sakinliğini korumaya çalış çünkü onlar da aslında iyiliğini istiyor. Çok bekletmeden gelir inşallah minnoşlar 🥰

@mucizeOldu R Random3 @raainbow @Cgh bitliKedi bitliKedi @melek076 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 @ad000 @_Umutlu_Pozitif_ @wish2401 Veziir Veziir @dceke nin yeni hesabini unuttum etiket yapin kizlar🤷🏼‍♀️ @Mrs Electrical Engineer My_Moonlight06 My_Moonlight06 ve diger kizlar 5 gunluk gecikme sonrasi bugun regl oldum ve randevu almistim ozel hastaneden. Doktorun dediklerini yaziyorum

hastaneden çıktım 095 yumurtalık rezervim vardı Nisan ayında, diyor ki doktorum kesinlikle ama kesinlikle senin bu değerle hamile kalma şansın ve bekleme şansın yok yapabileceğin tek şey tüp bebek tedavisi boşuna her ay hormon ilacı kullanma ileride sana daha büyük zararları olacak her ay hamileyim diye umut etmeni istemem şu an zaten rezervin senin sıfır sekizlere düşmüştür eşinin de sperm sayısı az o yüzden çok beklemeni önermiyorum tüp bebek tedavisine istersen birkaç tane yere yönlendirebilirim seni dedi. Valla hastane bahcesindeyim suanda arabanin icinde oylece dusunuyorum 🤷🏼‍♀️ Ankarada bi doktora yönlendirme yapti.
Eşim duz mantik bir adam konustum biraz once Allah nasip etmiyo napalim dedi iyi tamam dedim yani tüp bebek simdi gitsem yaptiracak durumum var cok şükür durumdan dolayi degilde biliyosunuz erkekler biraz degisik bu konuda fikirleri bisey konusmucam daha. Adamdaki mantik Allah in vardir bi bildigi vermiyor diyor yaa 🙄 bogasım geliyor daha diycek biseyim yok🙄
canim daha yeni gördum yazdigini yogunluktan giremedim.. uzulme sonucta bir caresi var esin de bir an belki olumsuzluga kapilarak böyle konusmustur diye dusunuyorum.. takma kafani Allah evlatlarini sana bagislasin inshaAllah bir kez daha tadarsin anneligi :anne::KK60:

selaaaaam kizlar naberr nasilsiniz ? ne var ne yok kimlerde guzel haber var anlatin bakam :halay:

okadar cok yogunluk var ki bu aralar ev isleri zaten bitmiyor . Bir bitsin rahat rahat gireyim diye dusundum ama yok mumkun degil bende mola verip geldim vallahi napimm :kahve:

Mucizemmm16 Mucizemmm16 partalina_ partalina_ R Random3 Lale95 Lale95 fnd_50 fnd_50 iyilikperisi92 iyilikperisi92 Demgey3 Demgey3 Cimenlere_uzansam Cimenlere_uzansam M Mavimiresl Veziir Veziir Ginnys Ginnys @000umutlu000
Valla bende durumlar aynı kuzum mücadeleye devam ediyorum 🤦🏻‍♀️ topic topic geziyorum bakalım hangi ay tutacak diye🙄🙄 sen nasılsın aşko ne var ney yok❤️

selaaaaam kizlar naberr nasilsiniz ? ne var ne yok kimlerde guzel haber var anlatin bakam :halay:

okadar cok yogunluk var ki bu aralar ev isleri zaten bitmiyor . Bir bitsin rahat rahat gireyim diye dusundum ama yok mumkun degil bende mola verip geldim vallahi napimm :kahve:

Mucizemmm16 Mucizemmm16 partalina_ partalina_ R Random3 Lale95 Lale95 fnd_50 fnd_50 iyilikperisi92 iyilikperisi92 Demgey3 Demgey3 Cimenlere_uzansam Cimenlere_uzansam M Mavimiresl Veziir Veziir Ginnys Ginnys @000umutlu000
Yenilerde bitliKedi bitliKedi nin güzel haberine sevindik kuzum 🥰 bizde daha bi cacık yok 🤣 sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor?

İnşallah insallahhh Rabb'im sağlıkla.kucgina almayı nasip etsin inşallah canım benimm🤲💜
Bende şükür iyiyim tüp bebek tedavisindeyin transfer bekliyorum canım 🌟dua et bana da inşallah ilk seferde sağlıkla kavuşurum bende
Canım rabbim emeklerinizi hevesinizi gönül muradınızı boş çevirmesin inşallah ilk seferde senin de müjdeni almak nasip olsun 🧿🍀

Ouuuu selamm savciiii nassin?ne var neyok ? şükür ben iyiyim canım
Ben çok girmiyorum buralara bebek fikrinden taşındım 😅 artık ne belirti ne akıntı hiçbir şeyi takmiyorum düm düz rahat şekilde hayatın tadını çıkarıyorum
Sende durumlar nasıl?

Kuzum yorma kendini bak kıyamam 🌸🌸🌸
Ben bildiğin gibi 🤭🤭🤭 evli mutlu çocuksuz..

X