Doktor faktörü bizi çok etkiliyor ya. Olumlu yapıcı konuşsalar herşey daha güzel olacak. Neyse kuzum boşver ben rezervi hiç olmayıp da hamile kalan çok kişinin mucize mesajlarını okudum burdan inanıyorum senin de en güzel zamanda gelecek mucizen
Kilo almak için çalışmalara başlamışsın aşko bende zayıflamak için debeleniyorum sen bana zayıf olmanın sırrını söyle bende sana nasıl hızlı kilo alınır söyleyeyim
Ya kadın hep okuyanların yorumlarını falan paylaşıyor güzel dönüşler var ama bilemedim. Biraz kendime yatırım yapmak istiyorum Kocamı etrafımda pervane yapmak istiyorum aşko. Sevgisinden asla şüphem yok ama adam telefonu eline alınca bırakmıyor ya. Öyle tiktokla falan işi olmaz kredi hesaplaması işte iş kurmak işin girişimcilik fikirlerini nasıl hayata geçirebilir hep bunları araştırıyor bide futbol var tabi.
Aşkım ne diyeceğimi bilmiyorum bu doktorlara noluyor böyle ya işlerini gidip biz mi öğretilen bunlara Nisan ayındaki değerle nasıl yorum yapabiliyor ki. Hayır belki yükseldi. Geçen sene bi kızın yükselmişti hatta doktor ne yiyip ne içtin diye sormuştu kıza ahhh bir ismini hatırlasam yazardım sana kızı ya .
Allah bağışlasın 2 evladın varmış kuzum eşindeki rahatlık burdan geliyordur. Yada senin daha fazla yıpranmanı istememiş de olabilir erkeklerin kafaları biraz farklı çalışıyor.
Anlaşılan hepimizin hayalleri 2023 e kaldı ve hepimize tüp bebek deniliyor.