-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #32.881
Ay çok teşekkür ederim canım benim darısı tüm isteyenlere ve bekleyenler inşallahSelam Melekcim nasılsın?uzun zaman oldu giremiyordum şimdi girdim ve ilk senin müjdeli haberini okudum çok ama çok sevindimRabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin inşaallah
Gördüm beeennnKızlar toplaşın test yaptım predictor early ilk 5 6 dk resimlerLale95 @bitliKedi @_Umutlu_Pozitif_ @Annabelle1 @raainbow @Mavimiresl @Demgey3 miraclebeyb @partalina @Random3 @ad000 @Veziir @My_Moonlight06 @Cgh @mucizeOldu @kubuss
Çok teşekkür ederim canım benimAyyy canım benim çok şükür gözün aydın aşko sağlıcakla gelsin minnak kalpli minnoş
Benii beniii Bihterinii nasıl unutursun heeeAnaaa lalemi unutmuşumLale95 aşkom nasılsın nerdesin
Maşallah ne güzel haber buuuKızlar ben doktordan geldim
Çok şükür bin şükür kalp atışını duymak nasip oldurabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah
@mucizeOldu @GinnysMucizemmm16 Lale95 @loirily @_Umutlu_Pozitif_ ve diğer unuttuğum canlar
Ay çok kısaydı amaMaşallah ne güzel haber buuu
Aşko noldu ki sana?ne antibiotiki?iyimisin?Kızlar bana bi akıl verin dün antibiyotik başladım enfeksiyondan dolayı 10 günlük 500 mg düşük dozlu bi antibiyotik. Dün döngünün 5. Günüydü. Sizce korunayım mı yoksa akışına mı bırakayım?
@Ginnys @Random3 @MavimireslLale95 Mucizemmm16 ve bilgisi olan diğer arkadaşlar
Ahahhahahahahhaha güldürdün beni akşam akşam
Amin aşkom aminAy çok teşekkür ederim canım benim darısı tüm isteyenlere ve bekleyenler inşallah
Çok şükür iyiyim işte evdeyim ne yapayım
Sen nasılsın yoksun buralarda özledik seni azeri güzelim
Ya bendeki sorun bulantım yok çok şükür ama tiksiniyorum yemek yiyemiyorumİyi olduğunu gördün ama bu güzel birşey
M melek076 aşko küfür etmeden etiketliyimdeKızlar toplaşın test yaptım predictor early ilk 5 6 dk resimlerLale95 @bitliKedi @_Umutlu_Pozitif_ @Annabelle1 @raainbow @Mavimiresl @Demgey3 miraclebeyb @partalina @Random3 @ad000 @Veziir @My_Moonlight06 @Cgh @mucizeOldu @kubuss
Aşkım kalp atışına yazdım mı hatırlamıyorum bebeğim sağlıkla kucağına al inşallah cok güzel cok sevindimAhahhahahahahhaha güldürdün beni akşam akşam
Zaten her 5 dk tuvalete gidiyorum şimdi de daha da çişim geldiAllah seni
Vauuu dakika bir gol birKızlar toplaşın test yaptım predictor early ilk 5 6 dk resimlerLale95 @bitliKedi @_Umutlu_Pozitif_ @Annabelle1 @raainbow @Mavimiresl @Demgey3 miraclebeyb @partalina @Random3 @ad000 @Veziir @My_Moonlight06 @Cgh @mucizeOldu @kubuss
Hafif şeyler yemeye calis kuzumYa bendeki sorun bulantım yok çok şükür ama tiksiniyorum yemek yiyemiyorum
Dualarımdasınız hepinizAmin aşkom aminsenin için çok sevindim gerçekten şükür canım iyiyim birara internet sorunum vardi pek giremiyordum az önce yeniden denedim çok şükür zarzor gire bildim
Çocuğun okulu, ödevleri çok yoruyor canım o yüzden pek sık giremiyorum