Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam Melekcim nasılsın?uzun zaman oldu giremiyordum şimdi girdim ve ilk senin müjdeli haberini okudum çok ama çok sevindimRabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin inşaallah
Ay çok teşekkür ederim canım benim darısı tüm isteyenlere ve bekleyenler inşallah
Çok şükür iyiyim işte evdeyim ne yapayım
Sen nasılsın yoksun buralarda özledik seni azeri güzelim

Ay çok teşekkür ederim canım benim darısı tüm isteyenlere ve bekleyenler inşallah
Çok şükür iyiyim işte evdeyim ne yapayım
Sen nasılsın yoksun buralarda özledik seni azeri güzelim
Amin aşkom aminsenin için çok sevindim gerçekten şükür canım iyiyim birara internet sorunum vardi pek giremiyordum az önce yeniden denedim çok şükür zarzor gire bildim
Çocuğun okulu, ödevleri çok yoruyor canım o yüzden pek sık giremiyorum

Dualarımdasınız hepiniz ben hiç beklemiyordum ya
İyi yaptın canım Ben Temmuz annelerinde de bazen takılıyorum ama orada çok espirili kimse yok bazen yaptığım espiriye tek başıma gülüyorum

Hayırlı akşamlar kızlar ben 28 Kasım'da çatlatma iğnesi yaptım yumurtalıklarım da güzel gelişmişti hatta 2 tanesine Dr çok iyi büyümüş dedi bugün 10.gunum normalde grip olan hiç kimse yok çevremde bende dışarı çıkmıyorum nasıl grip oldum anlamadım vücudum çok sıcak ama ayaklarım hep üşüyor mide bulantısı ve mide yanması var kasıklarım ağrıyo bazı yerlerde gördüm nerdeyse herkes 9.gun leke görmüş ama ben görmedim iyi bişey mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…