- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #32.901
2 gündür ekmek peynir yiyorumHafif şeyler yemeye calis kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gündür ekmek peynir yiyorumHafif şeyler yemeye calis kuzum
Ayy aşkom sahi mii inşallah hayal görmüyoruzdurVauuu dakika bir gol birsilik çizgi göruyorum galibaayy uzun zaman oldu test incelemedim burda
Tövbe tövbe ben görüyorummmmmm
Ya çok teşekkür ederim canlarım DualarımdasınızAşkım kalp atışına yazdım mı hatırlamıyorum bebeğim sağlıkla kucağına al inşallah cok güzel cok sevindim
Allah razı olsun kuzum dikkat et kendineayyy tabiii kii bizden zaten bitane var onlarda bu topikte toplanmişşımartalim azucuk kendimiziDualarımdasınız hepiniz ben hiç beklemiyordum ya
İyi yaptın canım Ben Temmuz annelerinde de bazen takılıyorum ama orada çok espirili kimse yok bazen yaptığım espiriye tek başıma gülüyorum
Bebeğim bak bişey diyeyim yanlış anlama bir tek senin için söylemiyoruz şuan hepimiz böyleyiz iyi niyetli şeylerde olsa bebek konusunda bişeyler duyunca üzülüyoruz sinirleniyoruz seni çok iyi anlıyorum ama inan kötü niyet olan daha kötü kelimeler bulur söyler oda çok istiyor senin istediğinide biliyor ve o yüzden samimiyetiyle dua ediyor kızma olur mu bak ciddi anlamda söylüyorum kötü niyetlisi en basitinden sizin olmuyor mu yapmıyormusunuz der sana batar ama o daha naif söylemiş benim kv böyle şeyleri bana pek söyleyemiyor kendi kız kardeşine yani eşimin teyzesine ki çok samimiyiz onunla arkadaş gibiyiz ona sormuş yapmıyorlar mı beni yanlış anlar diye soramıyorum bir sıkıntıları varsa saklamasınlar hepberaber üstesinden geliriz doktora hiç göründü mü acaba falan demiş kızamıyorum çünkü çok istiyor oda çok seviyor torun görümcemin bebesi var eşime sizin bebenizide görsem şu dünyada dedi eşim tepki gösterdi ama cidden kötü niyetli değiller kötü niyeti olan kendini belli ediyor üzme kendini süreç yıpratıcı olduğu için bizim hassas noktamız oldu canım benimYa kızlar şimdi benim eltim daha yeni hamile 1 yıl oldu evleneli. Ben çok sevindim onlar adına çünkü onunda 2 kez kimyasal geçirdi. Ben izindeyken bi kaç komşu akraba olmuyor mu yap artık düşünmüyormusun yaşın geldi 3 sene oldu artık vakti geldi gibi şeyleri dedi. Neyse alıştım artık onlara da şimdi benim kayınvalidem izin başından beri Allah sana da nasip etsin olmuyorsa doktora gideriz tedavi olursun diyor. Geçiştiriyorum doğru değil mi diye teyit etmemi istiyor canım çıkıyor zor tutuyorum laf söylememek için.
Biz izindeyken Komşum doğum yaptı ona çok yardımım dokunmuştu hamilelik sürecinde. İzinden döner dönmez bebek görmeye gittik bu arada kayınvalidem de bizimle geldi memleketten kış boyu bizde kalacak. Neyse bebek görmeye gittik komşumun annesi diyor işte sana çok dua etti sancı çekerken falan inşallah kabul olur diye. Ya benim kayınvalidem orda da inşallah son hastalığı olur yok öyle yok böyle. Ben konuyu kapatmaya çalıştıkça uzatıyor.
Bu gün eltim bebeğin kalp atışını duydu bana da ultrason fotoğrafı atmış. Anneme gösterdim torunun diye yine başladı Allah sana da nasip etsin hayırlı sağlıklı falan filan. Nasip anne diyorum işte olmazsa doktora gideriz tedavi olursun falan diyor cevap vermeyip başka şeyle ilgileniyorum hani anlasın bu konudan hoşlanmadığımı diye doğru değilmi falan diye benim teyit etmemi bekliyor. Kızlar dünde aynı şey oldu üst üste hergün tekrarlıyor. Ben bişey desem o anda çok öfkeleniyorum kalp kırmak istemiyorum. Eşime desem annesi daha geleli 2 gün oldu şikayet ediyor gibi olucak. Napıcam bilmiyorum ya. Bu arada kayınvalidemin asla kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.
Essah mıı siz gördükçe heyecanlanıyoringTövbe tövbe ben görüyorummmmmm
Gördüm gördüm bende gördüğğmmm aşko inşallah vardır inşallah sağlıcakla tutunur bata kaç var predictor yanılmaz aşko geneldeKızlar toplaşın test yaptım predictor early ilk 5 6 dk resimler Lale95 @bitliKedi _Umutlu_Pozitif_ @Annabelle1 @raainbow @Mavimiresl @Demgey3 miraclebeyb @partalina @Random3 @ad000 @Veziir @My_Moonlight06 @Cgh @mucizeOldu @kubuss
Ya orda hepsi neredeyse ablalarım benimle aynı yaşta olan tek birisi varAllah razı olsun kuzum dikkat et kendineayyy tabiii kii bizden zaten bitane var onlarda bu topikte toplanmişşımartalim azucuk kendimizi
Ben görüyorum i seee ittttEssah mıı siz gördükçe heyecanlanıyoring
İyi akşamlar, çatlatma iğnesinden sonra progestan kullandinizmi?onun yan etkileri oluyor söylediklerinizHayırlı akşamlar kızlar ben 28 Kasım'da çatlatma iğnesi yaptım yumurtalıklarım da güzel gelişmişti hatta 2 tanesine Dr çok iyi büyümüş dedi bugün 10.gunum normalde grip olan hiç kimse yok çevremde bende dışarı çıkmıyorum nasıl grip oldum anlamadım vücudum çok sıcak ama ayaklarım hep üşüyor mide bulantısı ve mide yanması var kasıklarım ağrıyo bazı yerlerde gördüm nerdeyse herkes 9.gun leke görmüş ama ben görmedim iyi bişey mi
Evveeett aşkooom vallahi silik çizgi gördüm inşaallah hamilesinnnAyy aşkom sahi mii inşallah hayal görmüyoruzdur
Hafif bı çizgi var gibi inşallah da vardır darısı biz isteyenlerin başınaKızlar toplaşın test yaptım predictor early ilk 5 6 dk resimler Lale95 @bitliKedi _Umutlu_Pozitif_ @Annabelle1 @raainbow @Mavimiresl @Demgey3 miraclebeyb @partalina @Random3 @ad000 @Veziir @My_Moonlight06 @Cgh @mucizeOldu @kubuss
İlacı dün kullanmaya başladım bu belirtiler ondan önce olanlar bı de şey var sanki adet olmuşum da onun Sancısını çekiyorum gibi bı şeyler oluyo karnimda Lale95İyi akşamlar, çatlatma iğnesinden sonra progestan kullandinizmi?onun yan etkileri oluyor söyledikleriniz
Lekelenme olmamasi normal onu kafaya takıp stres etmeyin
Test yapmayin henüz erken igne etkisinden
yalanci pozitif çıkıyor
İnşaallah 14gün tamam olsun yaparsiniz
Anladim canım ama sen yaşa bakma bazen en genç olanin bile ruhu yaşlı çıka biliyorYa orda hepsi neredeyse ablalarım benimle aynı yaşta olan tek birisi var
Çorba yap yemez misin kuzum2 gündür ekmek peynir yiyorum
Ahahahhahaha doğru vallahiAnladim canım ama sen yaşa bakma bazen en genç olanin bile ruhu yaşlı çıka biliyor
İğreniyorum ya niyeyseÇorba yap yemez misin kuzum
Ay gülmiycemm gülmiycemmAhahahhahaha doğru vallahi
Şuan oralar ölü herkesin midesi bulanıyor
Aşkooo ultrason resmi varsa at banaİğreniyorum ya niyeyse
Ben bu Bebenin cinsiyetini çok merak ediyorum tuhaf bir gebelik