- Konu Sahibi turkmengelini
-
ayyy çok güldüm ya canım CANIM KAYNANAM başlığını görünce merakla okumaya başladım çok iyi bir kaynana herhalde dedimbu gelinlerin kaynanalardan çektiği nedir yaaa hiç iyi kaynana yokmu yoktur çünkü bir laf var kaynananın iyisi gelin gelmeden önce ölürmüş
var var benim kaynanam
evi dağıtıyor diye,bana yardım etmiyor diye oğluna kızıyor.
Bana 'kızımm'diyor ,kendi kzından ayırmıyor
kızına hediye alsa bana da mutlaka alıyor
hatta kızına almasa bile bana da alıyor
benden bir işi bin rica ile istıyor
hatta yanlış anlamayım diye ben iş yaparken o da mutlaka bir iş yapıyor
vayyy beee türünün tek örneğiymiş maşallah nesli tükeniyor onların sahip çık canım
var var benim kaynanam
evi dağıtıyor diye,bana yardım etmiyor diye oğluna kızıyor.
Bana 'kızımm'diyor ,kendi kzından ayırmıyor
kızına hediye alsa bana da mutlaka alıyor
hatta kızına almasa bile bana da alıyor
benden bir işi bin rica ile istıyor
hatta yanlış anlamayım diye ben iş yaparken o da mutlaka bir iş yapıyor
bana versene kaynananı
canım güldürdün beni valla
Aslında sorun en biliyor musun anasının ağzına bakan kocalar
kayınvalide ne yaparsa yapsın eş karısını ezdirmiyor ise isteyen istediğini yapsın
oyle aslında canım ama su var kı benım kocamda sagolsun hıc ezdırmez bana laf soylemelerıne ızın vermez ama o yokken soyelyeceklerını soylerler yapacaklarını yaparlar bende esıme sureklı annesını sıkayet eden kadın durumuna dusmek ıstemıyorum boyle seyler yasamadıgım ıcın gerı laf da soyleyemıyorum sonra hasta oluyorum sınırden
aslında esımde bılıyor annesını ama ne yapsın ne soylersen soyle degısmıyor
evet bu da doğru huylu huyundan vazgeçmiyor
artık şu oğlan anaları oğullarını kıskanmasın
turşusunu kurmak için doğurmadılar yaa
elbet evlenecekler
ayyy sinir oluyorum
biraz saygı duysunlar gelinlere
unutmasınlar ki onlar da gelin
*eltim kız bebek doğurunca kızın yüzüne "erkek olsa hastaneye çiçek gönderirdim" dediğin için,
*hani Allahtan 7 aylık hamileyken annemlere gittim doğuma, 40ım çıkana kadar orada kaldım, eve geldiğimizde oğlumun kilosunu beğenmeyip "ben bir uşahlar doğururdum" deyip eski subayların askerlik anıları gibi kendi doğum anılarını anlattığın için,
*doğum çatlaklarımız yüzünden tüm gelinlerini beğenmediğin, "benim karnım hala kız karnı gibi" diye hava attığın için,
*hassasiyetimi bile bile dişleri kaşınan oğluma her fırsatta yüzünü yedirmeye çalıştığın için,
*her Allahın günü "ne yediniz " diye sorarak oğluna iyi bakıp bakmadığımı kontrol ettiğin için,
*hiç bir yemeğimi beğenmeyip, olur da dişine hoş gelen bir şey olunca da "artık öğreniyor" diye güya beni takdir ettiğin için* zavallı annemle babam evlendikten sonra ilk defa köye beni ziyarete gelmişti hani, taaa çanakkaleden, burada durdukları 1 hafta boyunca her sabah gelip gittiğimiz her yerde peşimize takılıp, her akşam yatma vaktine kadar bizle oturup anneciğimle dertleşecek 1 dakika vermediğin için,
* dış kapıyı her aralı gördüğünde -kim bilir ne zamandır--orada bekleyip içeriyi dinlediğin, ben açıp yakalayanca da arsız arsız sırıttığın için,
* telefonum çalıp diğer odaya geçtiğimde arkamdan gelip dinlediğin ve her yakalayışımda inkar ettiğin için,
Konu sahibine sabırlar dilerim güzel mesajından dolayı tebrik edip, bir şiir yada roman kitabı çıkarmasını tavsiye ederim..yetenek süper maşşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?