canım kaynanam!

ha haaay çok tatlısın canım ya.kaynanan(!) -tam bir kaynana yani kayınvalide diyemeyeceğim-- için bir şey demiyorum artık.ama oğluşun çok tatlıymış.allah sağlıklı , mutlu ,birlikte güzel günler yaşatsın oğluşunla... ay çok özendim yaaaaa.allahım çocuk düşünmeye başladığımız şu günlerde inşallah bana da böyle aşkla bakan bir bebek verir.

merhaba kızlar, tek tek okudum yazdıklarınızı..valla tek tek alıntı yapıyordum baktım sonu yok, toptan yazayım dedim..

size de teşekkürü borç bilirim:))

beni hatırlayanlar olmuş..herhalde artık hayatımın fake olmadığını anlamışsınızdır:)

eşimin tavırlarını soran olmuş, şimdiye kadar hep onları savunan, bana saldıran eşim sonunda gerçekleri gördü, elinden geleni yapıyor bu köyden kurtulmak için.tayin istedik, hayırlısı dua edin ne olur...annesine de o da kızıyor gerekince.

hayır anlamıyorum.benim de oğlum var, durup hayal edyorum..anne başka, eş başka sonuçta..oğlum gelinime kötü davransa ben daha çok kızarım...aynı sevgiyi beklemek sapıklık bence..

bak size bir şey daha anlatayım da gülün...

bu kaynanatörüm hep eşimin kendisine olan sevgisiyle bana olan sevgi sini kıyaslardı..esskiden ona şöyle iyi davranırmış da, şimdi (güya benim yüzümden) hep kızıyormuş da...

bir sus iki sus...

dedim "sana bir hikaye anlatayım. adamın biri bebekliğinden beri annesiyle uyurmuş..evlenecek yaşa gelmiş, hatta evlenmiş, düğün gecesi hanımının yanına girecek, anneden ayrı ilk gece ya, üzülmüş'annecim şu başındaki örtüyü ver de kokusunda yatayım, ben seni özlerim 'demiş.kadın da vermiş. sabah olmuş, oğlan örtüyü geri getirmiş.'anne al şunu pis pis koktu sabaha kadar'demiş...

herkesin sevgisi ayrı annecim, sen kafanı böyle şeylerle yorma"

çok beğendim valla allah kolaylık versin.. bu arada tüm annelerin anneler günü kutlu olsun..

çok güzelmiş yaa erkekler zamanla anlıyorda biz bu zamanı bulabilsek..

canım kaynanam yazınca bende kaynanasını seven onla ilgili mutluluk dolu bi yazı bekledim şaşrdım çünkü tam tersi çıktı. canım Allah kolaylık versin insanlarla uğraşmak çok zor.heleki eşinin annesiymiş inşallah biz evlatlarımıza gelinlerimize iyi bir anne oluruz.
yavrunla sana uzun mutlu huzurlu ve güzel bir ömür dilerim.
bugün anneler günü.
En başta bugünü buruk geçiren çocukların,çocuğunu kaybeden annelerin,şehit annelerimizin ve kalbinde anne,annelik sevgisi taşıyan her kadının anneler günü kutlu olsun!

hepsi mi aynı ...
bende memnundum ama bu hamillikten galiba,tüm gce kuruyorum,kuruyorum ,kuruyorum...
sabah gözümü açıyorum yine aynı yerden başlıyorum...
hamilellik dolayısıyla artık her yaptığı söylediği batıyorrr,tek dileğim bana nasıl davranırsa kendi kızınada aynı davranılsın..
ama allah kolaylık versin herekez

hepsi mi aynı ...
bende memnundum ama bu hamillikten galiba,tüm gce kuruyorum,kuruyorum ,kuruyorum...
sabah gözümü açıyorum yine aynı yerden başlıyorum...
hamilellik dolayısıyla artık her yaptığı söylediği batıyorrr,tek dileğim bana nasıl davranırsa kendi kızınada aynı davranılsın..
ama allah kolaylık versin herekez

merhaba kızlar, bir süre yazmadım bazı sebeplerden ötürü.

canım kaynanam bana küstü...bize gelmişti. oğlumu sevdi, karışmadım babanesi sonuçta. ama görseniz çocuğun gözü bende...bu çocuk niye hep bana bakıyormuşşşş ah bir götürse beni bir daha arar mıymışşşş....yine yüzünü verecekti tekrar uyardım. "sen alıştırmışsın şimdi bana kızıyorsun" dedi. "ne alıştırması, ben hemen çekiyorum yüzümü. dişleri kaşınıyor. o yüzden kemirmek istiyor" dedim. neyse çocuğun uykusu geldi. verdi bana, yanında ayağımda sallıyordum. bu arada konuşuyoruz da..oğlum da sesin geldiği tarafa bakmak için geriye kendisine doğru dönüyordu. uykusu kaçacaktı. kendine baktığını gördü ya gelipo çocuğu konuşturmasya çalışıyor. "anne uyusa, sonra düzeni bozuluyor gece yatmıyor" dedim. umursamadı. uyku tulumunu açmaya çalışıyor, kucağına alacak. "anne allah aşkına, gece ben uğraşıyorum. bırak yatsın çocuk" dedim. sinirlendi, bastı gitti...

Canım ya..Konunun başını da okudum..Şimdi bu yazdığını da..
Sen ne sabırlı insansın..Ben kendim için dayanıklıyım, sabırlıyım derdim bir de..Numunelikmiş senin kaynanan Allah sabır versin sana.. Bir de insan kendine yapılsa bir yere kadar dayanır da bebeğine karışıldı mı dayanamaz..Sen haklı olarak tepkini koymuşsun..Sonuna kadar da haklısın..Gerçi ne kadar küs kalırsınız bilemiyorum ama en azından biraz daha dikkatli olur bundan sonra sana karşı..
Ev huzurunuz önemli olan canım..Sen, eşin ve bebeğin..Önemli olan bu..Allah yardımcın olsun..

barıştık bile...bir kaç gğn gelmedi. bu arada eşim de öğrendi, bana kızdı. umursamadım. haklıyım çünkü...bu sabah bir şey için geldi, 5 dakka eşimin ısrarıyla girdi, gitti.

barıştık bile...bir kaç gğn gelmedi. bu arada eşim de öğrendi, bana kızdı. umursamadım. haklıyım çünkü...bu sabah bir şey için geldi, 5 dakka eşimin ısrarıyla girdi, gitti.

Sen ne kadar haklı olursan ol eşin annesiyle senin küs olmanı istemez tabi..Kimsenin eşi istemez ki..
Umarım kaynanan senin ciddiyetini anlamıştır da bir daha özellikle bebekle ilgili konularda biraz daha dikkatli davranır..Dayanmak zor hakikaten..

bizim yüzümüz gülmedi allah evlatlarımızın yüzünü güldürsün kaynanadan yana

Annem hep babaanneme şöyle söylerdi...''Allah senin kızınada senin gibi kaynana versin anne'' derdi...

Şimdi halam kaynanasından çok çekiyor maalesef

ayyy çok güldüm ya canım CANIM KAYNANAM başlığını görünce merakla okumaya başladım çok iyi bir kaynana herhalde dedim bu gelinlerin kaynanalardan çektiği nedir yaaa hiç iyi kaynana yokmu yoktur çünkü bir laf var kaynananın iyisi gelin gelmeden önce ölürmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…